טוב - לא מצאתי שרשור על NW-HD5

• פותח הנושא ykro
  • פורסם בתאריך

ykro

New member
טוב - לא מצאתי שרשור על NW-HD5

הנגן של סוני, קטן יותר מהאייפוד, ויש הטוענים שטוב יותר.. למישהו יש דעה בעניין? אני מחפש לקנות בעיקרון, בארה"ב, נגן כלשהו, אני מתלבט בין איי פוד, איי ריבר, קריאטיב וכעת גם הסוני.. הסוני קטן יותר, וטוענים שנפילה לא תהרוס אותו.. מישהו מכיר אותו? משהו?:)

יאיר B

New member
כמה מילים על הסוני

1. הדגם הנ"ל לא נמכר בישראל ולכן סביר להניח שלא יהיה אותו לאף אחד בפורום. זה גם אומר שלא תוכל להשיג עבורו שום ציוד נלווה בארץ. 2. אתה יודע שישפאר לא מכבדת אחריות בינלאומית למכשירי סוני, נכון? 3. אני יודע על דגם HD3 (שכן נמכר בישראל): לדגם הזה יש בעיה קלה עם קבצי MP3. הוא עובד (מבחינת איקולייזרים) טוב יותר עם הפורמט הקניני של סוני (Atrec 3). לא ידוע עד כמה זה נכון לדגם שאתה רוצה (הוא יותר חדש). 4. לא יודע על נפילה - לא ניסיתי
5. לסוני יש ייתרון בדמות זמן סוללה גדול מאוד (שוב, בפורמט הקנייני של סוני ובקידוד נמוך). סוני קוראת לו iPod Killer - כלומר הם טוענים שהוא טוב יותר מהאיפוד. לגרסה הקודמת (HD-3) לא היה רדיו ולא היתה אפשרות הקלטה. לא ידוע מה קורה עם הדגם הזה (כי אם באמת יש לו את האפשרויות הללו - הוא יכול להיות אלטרנטיבה טובה לאיפוד). ממה שאני זוכר, יש סרטון שמציג את המכשיר באתר CNET.COM (בקטגוריה של סוני).

ykro

New member
אתה יכול להרחיב על העניין של

הקריאה הלא טובה של קבצי mp3? כי לא הבנתי את הכוונה... מלבד זאת - מה האיכויות הגבוהות יותר של נגן מסוג זה או נגן מסוג אייפוד, על פני איי ריבר?

gt-master

New member
כמה מילים>>

הקדים ואומר שאין את הדגם הזה אבל יש לי נגן פלש של סוני. על פי CNET ל HD5 יש את הסאונד הטוב ביותר על פני כל הדגמים המובילים. לדעתי וגם מנסיוני לכל דגם של סוני (גם ל HD3) יש סאונד טוב יותר מלאחרים. בקשר ל MP3 : עד לא מזמן סוני ידעו לנגן רק ATRAC3 ולכן היה צורך בלהמיר את קבצי המדיה לפורמט של סוני. אמנם דבר מטריד אבל אני מצאתי אותו כשימושי מאוד מכיוון שזה נתן לי להכניס ב 256 מגה כ 85 שירים באותה איכות שהייתי מכניס רק 40 שירים ב MP3. מה HD3 ניתן לנגן גם MP3. לפי מה שקראתי,יש מצבי EQ קבועים שעובדים רק על קבצי ATRAC3 אבל יש מצב EQ ידני שכן עובד על ה MP3. מיכוון שאני לא מרבה לשנות ובדרך כלל אני מכוון EQ ונשאר איתו,אני מניח שהדבר לא היה גורם לי לא לקנות בגלל זה את המכשיר.

ykro

New member
אז לפי מה שאתה אומר..

בשורה התחתונה, המכשיר הוא טוב, ובאיכות אפילו יותר טובה משל האייפוד? יש לו עוד כמה תכונות משונות, כמו העובדה שהמסך מתהפך (אם אתה מחזיק את המכשיר כלפי מעלה, הוא מתהפך אלייך.. לא מבין למה זה טוב).. בקשר לחוסר במוצרים בארץ - אני לא חושב שאני צריך כלום, גם הוא מגיע עם שלט לדוגמה (כמו של המינידיסקים אני חושב), וקייס...

gt-master

New member
>>>

"ובאיכות אפילו יותר טובה משל האייפוד?" מבין המכשירים הרציניים ,איפוד נחשב כנחות מבחינת סאונד. יש כאלה שטוענים שהסאונד שלו הוא ניטרלי ולכן משובח(לדעתי תירוץ של אוהדים שמפרשים כך את חוסר הבסים שיש למכשירי האיפוד) לכן אין מקום ל "אפילו". אולי אפילו יותר מאיריבר H320. בקשר למוצרים נילווים אתה צודק, בגלל שבאיפוד לא מקבלים כלום ,יש מן מחשבה על זמינות אביזרים. במכשירים מתחרים מקבלים כבר הכל (תמיד אפשר עוד) בחבילה ולא נראה לי שיש צורך לקנות שום דבר נוסף (לא יודע לגבי הHD5 אבל באיריבר שלי קיבלתי נרתיק עור יוקרתי,שלט,מתאם חיצוני לסוללות,מטען,כבלים,מיקרופון חיצוני)

לי יש את ה hd3

נגן באמת טוב ואין בעיה עם שום אקוליזר!!!! יש מאמר שלם שהכנתי ותמונות שלו אתה מוזמן להציץ בזאפ יש עליו כמה המלצות באמת אני ממליץ לך עליו

למעלה