טוב...++לא מתאפקת!++

מזזזזזזזזזזזל טוב לשייייייייייייץ'!

אוקיייי אז נכון זה עוד 10 דקות... אבל בכל זאת רציתי להיות הראשונה שתפתח לה את השרשור מזל טוב הזה..... כי אני מאוד מאוד אוהבת אותההה!!! ורציתי להיות הראשונה שתפתח לה שרשור מזל טובייים.... אז שייייץ' אני ואת מכירות כבר שנה בערך, מהפורום הזה, אמממ את החברה הכי טובה שלי ואני מאוד אוהבת אותך, עברנו המווווווון השנה הזאתי, בלי סוף של חוויות וריגושים.. חחחח אממממ סוף סוף את בת 15... אני מאחלת לך בהצלחה ענקייייית
עם צ'יקו היפיוף שהוא באמת סוס מתוקק
ושיהייו לך עוד המון אימונים טובים כמו זה שהיה לך היום... שכל המשאלות שלך יתגשמו (בעיקר זאתי שיקנו לך כבר סוס, או אפילו חצי פנסיון ושתתחרי כברררררר- ותקרעי את כוווווווולם
) שיהייה לך בהצלחה בלימודיייים.. ואל תחפפי.. וכמובן בהצלחה בצופיייים, תמשיכי להיות אחלה של מדריכה ולא להרביץ לחניכים שלך!!
.. ותמשיכי לעודד אותי במצבים הקשים ולהיות שם בשבילייי..
אזזז שוב פעם מזל טובבב
אני
אותך הכי בעוווווולם!!! =) ושתמשיכי לבוא אלי בספונטניות ולהזמין כנפי עוף מפיצה דומינוס... חחחח ואני ישמח לבוא לעוד אימונים שלך ולצלם אותך!!! ומחר אני ישים משהו שאני יכין..

Vintage Queen

New member
טוב...++לא מתאפקת!++

שיושששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש מזל טוב מושלמת שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
שתמשיכי להיות כזאתי מושלמת ובובע.....
אוהבתתת
אותך הכי הכי!!!!
תהני מהיומולדת ומהמשך החים
ומצ'יקו
או כל סוס אחר שתרכבי עליו ובכלל מהכלללללללללללללל

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif../images/Emo102.gif../images/Emo65.gif

שיייייייייייייי מזל טוב, אומנם אני לא מכירה אותך כנה אבל בכל זאת אני יכולה להגיד לך מהשיחות באייסי שאת אחלה.....והיום את עוד יותר אחלה כי יש לך יומולדת אז קבלי ברכה : המון המון מזל טוב
המון מתחנות
המון המון הצלחה עם הסוסים ועם הקופים (צופים)
אמממ מה עוד...שכל משאלותייך יתגשמו ושתוכלי להשיג את מה שבא לך
טוב וכדדי שאני אסיים פה כי בלאט יש ללי אוטובוס לתפוס.... אז שום מזל"ט
ב
עדי

stinkerbell

New member
מזל טוףףףףףףףףףףף! ../images/Emo65.gif

מליוני מזלטובים שיצ'ה!! עד 120 אלף! הודעה יותר מפורטת מאוחר יותר כאן, באיציק וכרטיס ברכה בדרך
עכשיו אני חייבת לעוףףףף להתארגן לביצפר.. רק באתי להגיד לך שניונת מזל-דוב ולעוף
אז.... ממממממממממממממממממזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזלללללללללללללללל טטטטטטטטטטטטטטטטווווווווווווווווווווווווווובבבבבבבב!!!!!!!!!!! חולה עלייך!

GR££N woMAN©

New member
שייייייוש!!!|בלון-כ|../images/Emo65.gif

מזל טופ ענקי כזה
מקווה שתהני היום מכל מה שיעשו לך (בביצפר, פה, באיי סי קיו-מקווה שיעשו...
) פשששש... אני לא מכירה אותך כל כך הרבה זמן אבל מהזמן הזה אני יודעת שאת ילדה ממש מתוקה!! מממממ... אין ל כל כך מה לכתוב כי אני לא במצב רוח ממש שמייח... עזבי קרה לי משו אתמול בלילה...
ו.. בקיצור.. מזל טופ... שיהיה לך בהצלחה בכל מה שאת עושה (סוסים, ביצפר, בנים..
) ובכל מה שתבחרי לעשות בהמשך... וזהו
ביי ביי ומזל טופ שוב..

OHIO

New member
../images/Emo46.gif טוב... לא נורא שפתחת שרשור

כי בכל זאת אני אבלה איתה את היום וזה יותר כיף.... אגב, אני יודעת שזה מתלהב... אבל קפצו לי! חחחחחח סססתם טוב... אז ברכה בשביל ההתחלה..... וסורי שזה מאוחר יחסית- קמתי בבוקר באיחור גם ככה אבל התקשרתי אלייך ב-4 דקות ל-12 ודיברנו אז את סולחת לי נכון?! טוב שיוש מושלמת שליייייייייי (כן כן שלי... אתם יכולים לשאול גם את אמיתי חחחחח) אנחנו מכירות 7 חודשים (באת יחד עם אוהיו
) וכבר נהיית החברה הכיייייייייי טובה שלי בכל העולם!! חוץ מזה שאנחנו מוזרות (שולטות!
) ולא יכולות לעבור שבוע בלי לריב 4 פעמים לפחות הריבים האלה רק הופכים אותנו לחברות עודדד יותר טובות ממה שאנחנו!! ראית, את קיסריה עברנו רק עם ריב אחד קטן וגם הוא בגלל ההורים שלי.... אזזזז בקיצור, שנמשיך לאכול כמו
באלכסנדר, לראות סרטים ולעשות שטויות בתחרויות!!!! (*אהמ*יום שבת*אהמ*) ושכולם ימשיכו לחשוב שאנחנו מוזרות... אבל מוזרים רולזזזזז בקיצוררר בובה מה שאני מנסה להגיד לך.... למרות שכל הפורום הזה יגיד את זה.... תדעי שאני יותר מכולםםםם!! אני אוהבת אותך הכי בעולםםםםםםם!! ותמשיכי להיות החברה הכי טובה שיש ושנמשיך לדבר על שטויות, בנים ועל מה שעושים איתם!! ושאף פעם לא נריב ליותר מיום! חחחחחחח אני חולהההההה עליייך!!!
שיי תייייייייינוווווווווווווווווקקקק!!!! שי תינוקקק!!
מתה עלייך
**** ואמן שיתחילו לך חצי פנסיון!!!!!!!! אמןןןן ****

../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif...

..... מזל טוב
תגדילי את הקובץ!!!!

TauraMan

New member
שיוווווווווווווש!!../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

מזל טוב מותק!! יא זקנה שכמותך! תמשיכי להיות כזאת נחמדה, חמודה ומושלמת! שהיה לך רק רק רק רק רק טונה טוב! תהני עם צ'יקו! ותרביצי לחיים עד שיוציא אותך לתחרויות עליו
סוסים נמוכים שולטטטטטטטים!!! לאב יו בייבי!

שיוש', כנסי../images/Emo26.gif

מזל טוב! תמשיכי לרכב מו.....שלם! שתמשיכי להיות פרפקטה מהממת שתחיי עד 150+ שנה! ואני אכתוב לך עוד באייסי

Sweet SuGaR

New member
תודה אנשיםםםם../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

ממש ממש ממש תודה(((= אני מתה על כולכם!!!!!
תודה

למעלה