©Apollo The King©
New member
מזזזזזזזזזזזל טוב לשייייייייייייץ'!
אוקיייי אז נכון זה עוד 10 דקות... אבל בכל זאת רציתי להיות הראשונה שתפתח לה את השרשור מזל טוב הזה..... כי אני מאוד מאוד אוהבת אותההה!!! ורציתי להיות הראשונה שתפתח לה שרשור מזל טובייים.... אז שייייץ' אני ואת מכירות כבר שנה בערך, מהפורום הזה, אמממ את החברה הכי טובה שלי ואני מאוד אוהבת אותך, עברנו המווווווון השנה הזאתי, בלי סוף של חוויות וריגושים.. חחחח אממממ סוף סוף את בת 15... אני מאחלת לך בהצלחה ענקייייית
עם צ'יקו היפיוף שהוא באמת סוס מתוקק
ושיהייו לך עוד המון אימונים טובים כמו זה שהיה לך היום... שכל המשאלות שלך יתגשמו (בעיקר זאתי שיקנו לך כבר סוס, או אפילו חצי פנסיון ושתתחרי כברררררר- ותקרעי את כוווווווולם
) שיהייה לך בהצלחה בלימודיייים.. ואל תחפפי.. וכמובן בהצלחה בצופיייים, תמשיכי להיות אחלה של מדריכה ולא להרביץ לחניכים שלך!!
.. ותמשיכי לעודד אותי במצבים הקשים ולהיות שם בשבילייי..
אזזז שוב פעם מזל טובבב
אני
אותך הכי בעוווווולם!!! =) ושתמשיכי לבוא אלי בספונטניות ולהזמין כנפי עוף מפיצה דומינוס... חחחח ואני ישמח לבוא לעוד אימונים שלך ולצלם אותך!!! ומחר אני ישים משהו שאני יכין..
אוקיייי אז נכון זה עוד 10 דקות... אבל בכל זאת רציתי להיות הראשונה שתפתח לה את השרשור מזל טוב הזה..... כי אני מאוד מאוד אוהבת אותההה!!! ורציתי להיות הראשונה שתפתח לה שרשור מזל טובייים.... אז שייייץ' אני ואת מכירות כבר שנה בערך, מהפורום הזה, אמממ את החברה הכי טובה שלי ואני מאוד אוהבת אותך, עברנו המווווווון השנה הזאתי, בלי סוף של חוויות וריגושים.. חחחח אממממ סוף סוף את בת 15... אני מאחלת לך בהצלחה ענקייייית