טוב, לגבי הטרילוגיה

1Shir

New member
טוב, לגבי הטרילוגיה

אני לא כל כך יודעת למה אף אחד לא מגיב, אבל אני אגיב- 1. איזה אידיוט סקינר. הוא לא יכול היה להסתיר את הקלטת??? 2. האם מעכשו איש הסיגריות יגן על מולדר וסקאלי בגלל האיום של סקינר? האם הוא יספר לשאר החברים על האיום הזה? 3. היה לי ממש קשה להתמודד עם הרוע שלהם. זה פשוט לא יאמן איך אפשר להיות כאלה רוצחים בדם קר, לדוגמא הקטע שבו הוא איים על סקינר. 4. מצד שני, אולי עוד יותר קשה להבין את האנשים ההגונים שנכנסים לעסקים האלה. אני במקום מולדר וסקאלי הייתי פשוט פורשת. אני לא מבינה בשביל מה הם צריכים את זה. זה בעצם מה שהם הבינו גם כן בפרק האחרון. אני הייתי מבינה את זה כבר עכשו. מה הטעם להילחם ולהיהרג? 5. למה הם רצו להרוג את קרייצ'ק? למעשה רק איש הסיגריות תכנן זאת, נכון? למה הוא העדיף להשמיד את הקלטת ולא להביא אותה למועצה כפי שהבטיח, לפחות כדי שהם יראו שהוא לא שיקר להם? 6. הוא כזה שקרן!!! אפילו לאלה שאיתו הוא משקר. כל כך רציתי שהם לא יאמינו לו. למה הוא אמר להם שהקלטת אצלו? מה, ההיעלמות שלה זה פאק שלו? 7. אכן נחשף המון מידע ואנחנו מגלים שההורים של מולדר לא בדיוק תמימים וידעו על החטיפה. זה היה מפתיע שאמא שלו ידעה. לא יכלה לספר לו??? עד כאן שאלות והרהורים, כמובן אהבתי מאוד מאוד מאוד את הפרקים. אתם מוזמנים להגיב ולענות

orrrrrrrrr

New member
אמממ

סקינר באמת פעל בחופזה: הדבר הראשון שהוא היה צריך לעשות, זה לשים את הקלטת באיזה כספת, במקום מבטחים, או לפחות לעשות הטעיה, לשים קלטת מזויפת בחולצה או משהו. זה היה פעולה פזיזה מצידו, והוא נראה כאדם מאוד משכיל ואינטליגנט, צפיתי ממנו ליותר מזה- צריך להגיד שקצת התאכזבתי-- אבל הוא יצא מזה בסדר.. לא חשבתי שהוא יביא את האינידאני בתור "עד".. (בכלל כל הפרק של אתמול, היו בו הרבה טויסטים- כמו שאני אוהב) - איש הסגריות לדעתי ישמור את הדברים לעצמו, ולא יספר לקבוצה, כי הרי הוא כבר אמר להם שהקלטת הושמדה, ופתאום הוא מספר להם שלו, זה יכול יערער את מעמדו..ואולי אף לסכן אותו. גם לדעתי הוא לא ינסה לרדוף אחרי קרייצ'ק, כי מה זה יועיל לו, הוא מסתכן בחשיפה שלו עצמו, לדעתי הוא צריך להנמיך פרופיל לעת עתה.. לתת לדברים לזרום כמו שהם, ואז בנקודה הכי מפתיעה, לבצע איזה פעולה טקטית להשבת הקלטת. ואולי בקלטת יש איזה מידע מפליל או סותר על איש הסגריות, מידע שלא נוגע לכל חברי הקבוצה, או פרטים שחברי הקבוצה לא ידעה...או שאולי כול זה בעצם הטעיה אחת גדולה... אולי קרייצ'ק ואיש הסגריות עדין עובדים יחד, והם עשו את כל ההצגה הזאת בשביל לקחת את הקלטת האמיתית, ולשים קלטת מוזיפות במכונית... סקאלי ומולדאר פשוט רוצים כרגע "צדק", אפשר להבין אותם, הם איבדו את המשפחות שלהם, סקאלי שעדין מתמודדת עם מות אביה, ועכשיו עם מות אחותו, ולדעתי האמא עומדת לפני התמוטטות, מולדאר איבד את אביו- והוא רוצה לנקות את שמו של אביו, והוא רוצה לדעת את האמת על אחותו...ומה באמת קרה לה. את מודלאר אני יכול להבין, אין לו מה להפסיד, מולדאר סיכן הכל עד עכשיו, ולא אכפת לו למות בשביל לקבל תשובות, או שהאמת תצא לאור.. לעומת זאת סקאלי, יש לה הרבה מה להפסיד, והיא גם יותר ריאלית, היא מודעת למעשים שלה..והיא שקולה.. והיא כרגע רוצה צדק על רוצחי אחותה.. אולי מולדאר או סוכן אחר יעקוב אחרי איש הסגריות, לראות לאן הוא הלך, לראות היכן מתקימות הועידות של הקבוצה?

1Shir

New member
כל העניין בעצם סובב סביב דבר אחד-

ידע. מולדר רוצה כמה שיותר ידע על החוצנים/חייזרים. אתמול הוא די קיבל תשובות לגבי מה קרה לאחותו. לא בדיוק מה, אבל למה. אני חושבת שלסקאלי לא כל כך דחוף לדעת את האמת. היא מכבדת את הקטע של סודות מדינה; אבל בעצם זה סוד מדינה שלדעתה לא צריך להיות סוד, וכן חשוב להוציא אותו, לדוגמא כדי שמדענים ינסו לפתח הגנה מפניו (את זה היא אמרה בסרט). אבל בעיקר בהתחלה היא פשוט נגררת אחרי מולדר, לאו דווקא מסכימה עם הרצונות שלו. בגלל שיש כל כך הרבה קונספירציות יצא שגם היא נהפכה מיד למטרה, ומולדר והיא יכולים לבטוח רק אחד בשני.
פרק אחרון בפרק האחרון התגלתה למולדר האמת, וכמובן הוא די התאכזב ממנה, אבל זה גם גרם לו להבין שיש אמת חשובה יותר מהאמת שהוא יפש כל השנים, שהתבררה כאמת לא כזו מבטיחה כפי שכל הזמן נראתה לו.

SABRINA X

New member
לא הבנתי משהו..

למה בפרק הראשון של העונה סקינר רצה לירות בסקאלי ומאלדר? פיספסתי ת'פרק ההוא...חשבתי שאין וראיתי רק ת'סוף..(הפרק הראשון ההפסדתי.) ואז פתאום אחרי זה הם שוב נעשו להיות חברים? לא הבנתי.. אבל אזה פרק סופני היה אתמול~!! מה זה היה מתאים לעשות עליו סרט!! אוף מתי כבר יקרה משהו בן בקאלי ומאלדר???

orrrrrrrrr

New member
אממ

נאמר לסקאלי שחייה בסכנה, ושיהרגו אותה ב1 מ2 דרכים: שני רוצחים מיומנים יהרגו אותה בחנייה של הבית שלה, וישאירו את האקדח בזירת הפשע. הדרך השניה- אדם קרוב שסקאלי בוטחת בו, יזמין אותה לשיחה או יבוא לפגוש אותה באופן לא צפוי, וינסה להרוג אותה.. מתי שסקאלי הלכה לפגוש את אחותה, סקינר מגיע ואומר לה להיכנס לרכב, הם הולכים לדירה של מולדר, וסקאלי מניחה שהוא נשלח לחסל אותה.. אז היא מוציאה את האקדח.. בהחלט אתמול היה פרק ע-נ-ק- אבל ממש.. נורא אהבתי את הקטע שניסו לפוצץ את קרייצ'ק- קטע חזק..ואז שהוא מתקשר "לאיש הסגריות" ואומר לו "אני עדין חי"- זה היה ענק!!

orrrrrrrrr

New member
אממממ

לא ראיתי את הפרק האחרון של אקס פיילס, אז אני לא יודע מה "האמת" שהוא קיבל.. אבל מה שאני כן יודע.. זה שמולדאר להוט, ומלא פולמוסים...הרצון שלו והצורך בידע מובע בעיקרון אחד פשוט "לדעת מה קרה לאחותו"..מי אחרי להיעלמותה.. הרי בגלל זה הוא הצטרף לתיקי איקס(?) לגלות כמה שיותר על סודות הקבינט. להילחם נגדם בפנים, ודלות כמה שיותר אינפורמציה.. בשלב מסוים זה נהפך לאובססיה..אבל לאו דווקא כדבר שלילי...

7. אמא של מאלדר.

אני חושבת שהיא לא סיפרה על כך למאלדר מכיוון שהיא התביישה. אחרי הכל מה שהם עשו זה מעשה נורא- הם ויתרו על הבת שלהם. אמא שלו לא רצתה שהוא ישנא אותה. אפשר להבין את זה.

למעלה