טוב לדעת שיש פורום הוקי בארץ , אז שלום לכולכם. נ.ב משהו מפה משחק בספורטק בתל אביב???
S Snorlax New member 17/4/03 #1 טוב לדעת שיש פורום הוקי בארץ , אז שלום לכולכם. נ.ב משהו מפה משחק בספורטק בתל אביב???
P power play New member 18/4/03 #2 איזו קבוצה?../images/Emo161.gif לכל המצטרפים החדשים שלום. החלטתי לעשות התערבות עם עצמי,אני לא מתגלח עד סוף הפלייאוף,אם ניו ג'רסי לוקחת סטנלי אני אוריד את הזקן. מישהו פה בכלל צופה בפלייאוף של הNHL??
איזו קבוצה?../images/Emo161.gif לכל המצטרפים החדשים שלום. החלטתי לעשות התערבות עם עצמי,אני לא מתגלח עד סוף הפלייאוף,אם ניו ג'רסי לוקחת סטנלי אני אוריד את הזקן. מישהו פה בכלל צופה בפלייאוף של הNHL??
P puckman New member 18/4/03 #4 אני צופה... וב"ה שניו-ג'רזי יעופו בסיבוב הזה! שבוסטון יקחו את הגביע!!!
P power play New member 18/4/03 #5 pucky.. ../images/Emo123.gif ,אם ניו ג'רסי עפים אני מסדר לך שבוע שלם בכחול פה, אם לא..נסדר לך משהו הולך?
pucky.. ../images/Emo123.gif ,אם ניו ג'רסי עפים אני מסדר לך שבוע שלם בכחול פה, אם לא..נסדר לך משהו הולך?
P puckman New member 18/4/03 #6 חחחחח.. סבבה... הייתי אמור להגיע לאיזה "מחנה אימונים" במטולה... אבל לא הסתדר... ... חבל....
P puckman New member 18/4/03 #8 סעמק!../images/Emo46.gif בוסטון הפסידו.... למחנה אימונים בקיץ אני כנראה יגיע... אבל עכשיו יש גם איזה משהו... ואני לא שם...
סעמק!../images/Emo46.gif בוסטון הפסידו.... למחנה אימונים בקיץ אני כנראה יגיע... אבל עכשיו יש גם איזה משהו... ואני לא שם...
P Paul Kariya New member 18/4/03 #9 אני צופה אחרי סוויפ יפה של הדקס על דיטריוט עלה הסיכוי שלה לקחת את הסטנלי קפ והם יקחו שום קבוצה לשווה עליהם ומובן על פול קריה והשעור סבסטיאן
אני צופה אחרי סוויפ יפה של הדקס על דיטריוט עלה הסיכוי שלה לקחת את הסטנלי קפ והם יקחו שום קבוצה לשווה עליהם ומובן על פול קריה והשעור סבסטיאן