טוב, להיות כמו הפקאצות האלה?

West Doll

New member
טוב, להיות כמו הפקאצות האלה?

שכשיש יומולדת למישו הן פותחות הודעה ב00:00 עם הרבה אותיות ובלונים ולבבות? יאללה נו, גם ככה זה לרעות שהיא סוג של פקאצה[חכו עד שתראו את האייקונים שלה במסן] אז את 00:00 כבר עברנו אבל גם עכשיו זה טוב! וכמובן מזלללללללללללללל טוווווווווווובבבב רעותתתתתת#$@!%@&^
איזה רעות אתם שואלים?[טוב, אני יודעת שאתם לא שואלים אבל תנו לי לענות בכל זאת] רעות רעות. רעות המושלמת
אז בת כמה היא אתם שואלים? מטעמי בטיחות אסור לי להסגיר את הגיל של הסבתא אבל מי שמעוניין אני מוכנה לכתוב איזה משוואה קטנה כזאת שהתשובה שלה תהיה הגיל של רעות. ואנ מאחלת לך את כל הטוב שבעולם ואממ הו אני שונאת ברכות. מזל טוב וכאלה
לאביו
[ד"א, אם הייתי יותר בהכרה כרגע הייתי מכינה לך איזה מזל טוב יפה שכזה עם התמונה אבל אני חצי מתה אז בינתיים רק תמונה?
]

LeAnnDylan

Well-known member
אני בעד הפקאציות שבך, מתאים לך

טוב אז רעות רעות, רעות המושלמת למרות שאני לא מדברת איתך אני אאחל לך מזל טוב שפע ברכות ואיחולים לבבים (תגידי תודה שלא חיפשתי לך איזה ברכה בגוגל כמו שעשיתי לאבא שלי
) המון קֱריות ושאר לאסביוט עד 120 (או שעד שיגמר לך החשק המיני) מאחלת לך המון מכנסוניים ופונים שאת ואהובתך ליבך תזכו לממש את אהבתכן ולמסד אותה (את בשמלת כלה זה משהו|חי|) קיצר אני עייפה אז אין לי ברכות חוץ מזה גם חן לא השקיעה אז גמני לא |הא| חוץ מזה שני אני לא מדברת איתך אז לא מאחלת לך ברכה שווה |הא| אבל תראי עשיתי לך כרטיס בצבעי הגאווה^^ אספיישלי פור יו
אז יאללה יומולדת שמח ותכיני את עצמך נפשית, חן מזמינה אותנו לסרט שבוע הבא (סינמה סיטי ב-VIP הולכים לראות סקס והעיר הגדולה על חשבונה של חן
) אז בקיצור- מייזל טוב

West Doll

New member
היי ממתי זה הפך להיות על חשבוני?../images/Emo12.gif

זה בכלל היה רעיון שלך, אני רק אישרתי אותו. יווו וגמני רציתי לכתוב "מייזל טוב" אבל לא היה לי כוח להוסיף עוד שתי י'

symptoms

New member
../images/Emo24.gifתודה

(גם על זה שלא חיפשת ברכה בגוגל
) והכרטיס ברכה מקסים
(רק למה את לא מדברת איתי
?) רעות

הו יופי שאת מודה

מזל טוב רעות#!!# המון המון המון המון המון מזל טוב!
|מזלטוב|
(יאמי יאמי). הרבה אושר
,עושר
וכושר!
(לא יודעת מה הקשר) עד 120#! שנה@ ותודה על פעילותך הרבה,מזל טוב שוב

../images/Emo60.gifמזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo213.gif

לא מכירה אותך כ"כ
אבל אני מקווה שבהמשך אני אלמד להכיר אותך יותר :) על כל אופן המון המון מזל טוב עד 120 שנה!!! מאחלת לך כל מה שתרצי

MeItOsH

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo151.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

../images/Emo24.gifמזל טוב!!!../images/Emo24.gif

המונמונמונמון מזל טוב!!!
אנ לא כ"כ מכירה אותך אבל אם את אוהבת את קרי סימן שאת בן אדם בסדר
... קיצר עד 120!!!!שתזכי להיות כ-שרה,רבקה,רחל ולאה! ואני שואלת: איפה העוגה
אני (איזה השקעה בסמיילים הא?)

West Doll

New member
ברור שהיתה עוגה...

יש את עוגות הבית האלה שהן העוגות הכי לא ביתיות שיש
בטח קנו איזה שלוש כאלה וחיברו לעוגה אחת
הו זה הזכיר לי שמחר אני עושה עוגה
מי שרוצה מוזמן לבוא לטעום. זה יצא טעים. ברור.

West Doll

New member
כאילו את יודעת איך שרים,

את סתם בוהה בבוביז של משמש וחברה שלך.

LeAnnDylan

Well-known member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איף אני לא עומדת בלאסביוט של המקום הזה
אני מקווה שזה לא מדבק

למעלה