טוב, ליאורה אמרה שנפתח שרשור סינגלס אז פתחנו, השאלה היא מה יהיה בו מי כאן?
T tkuihehr New member 5/12/06 #1 טוב, ליאורה אמרה שנפתח שרשור סינגלס אז פתחנו, השאלה היא מה יהיה בו מי כאן?
M meshugait New member 5/12/06 #2 ../images/Emo6.gif ליאורה אמרה אני כאן, אני אלך עוד מעט לקצת ואחזור
T tkuihehr New member 5/12/06 #3 מה זה? למה לנעוץ? כמה לא רגיל להכנס לשרשור סינגלס [המקופל] דרך ההודעה השניה של העמוד...
T tkuihehr New member 5/12/06 #85 תסתכלי טוב! הגבתי 5 דקות לפני שאת הגבת את התגובה הזאת! וחוץ מזה, ידעת איפה אני בחנוכה לומד, בעעע
T tkuihehr New member 5/12/06 #104 מה לא? אז למה תמיד מחכים לחופש? נלך לגלגלצ בזמן סינגלס? ונשמע מהרחוב? ואז נתקוף את הדר כשהיא יוצאת מהתחנה? אמממ, האמת, אני רוצה שיהיה מפגש, בגלל זה אני לא מגיב, אני לא רוצה להרוס אותו, גם אם לא ייצא לי לבוא יהיה נחמד מפגש...
מה לא? אז למה תמיד מחכים לחופש? נלך לגלגלצ בזמן סינגלס? ונשמע מהרחוב? ואז נתקוף את הדר כשהיא יוצאת מהתחנה? אמממ, האמת, אני רוצה שיהיה מפגש, בגלל זה אני לא מגיב, אני לא רוצה להרוס אותו, גם אם לא ייצא לי לבוא יהיה נחמד מפגש...
L limors2 Active member 5/12/06 #113 אפשר לחכות לחופש, אבל זה מלא זמן! מה, לא נעשה מפגש לעד פסח? אפשר, אבל אפשר גם יותר קרוב! וזה רעיון טוב, לתקוף את הדר אחרי סינגלס אבל אפשר גם לפני זה ולתקוף אותה בדרך לסינגלס, ואז נביא רדיו ונשמע ברחוב מול התחנה! אבל אם נלך לשם זה יהיה מאורגן ומתואם איתם ונוכל להיכנס.
אפשר לחכות לחופש, אבל זה מלא זמן! מה, לא נעשה מפגש לעד פסח? אפשר, אבל אפשר גם יותר קרוב! וזה רעיון טוב, לתקוף את הדר אחרי סינגלס אבל אפשר גם לפני זה ולתקוף אותה בדרך לסינגלס, ואז נביא רדיו ונשמע ברחוב מול התחנה! אבל אם נלך לשם זה יהיה מאורגן ומתואם איתם ונוכל להיכנס.
T tkuihehr New member 5/12/06 #119 אה, סבבה אז תקבעו תאריך! תריצו מפגש, יאללה אני רוצה פורום שוצף וגועש מהתרגשות ותמונות ודיבורים [כי ככה זה בימים שלפני ואחרי מפגש פורום]
אה, סבבה אז תקבעו תאריך! תריצו מפגש, יאללה אני רוצה פורום שוצף וגועש מהתרגשות ותמונות ודיבורים [כי ככה זה בימים שלפני ואחרי מפגש פורום]
T tkuihehr New member 5/12/06 #125 אז בשביל זה נעצת את השרשור למעלה סבבה, אז אני מבין [וגם התרגלתי ללכת לפה כדי לכתוב הודעה]
L limors2 Active member 5/12/06 #130 יופי! בזמנים של שרשור סינגלס זה הכי טוב, כי יש שרשור תקוע למעלה שמפריע וכולם שמים לב אליו!
T tkuihehr New member 5/12/06 #133 אוו, נכון, חשיבה שיווקית חכמה אני חשבתי בול ההיפך, לבטל את הנעיצה רק לשעתיים האלה, כי זה מפריע, ולהחזיר, אבל המטרה של השרשור הנעוץ יותר חשובה, אז סבבה
אוו, נכון, חשיבה שיווקית חכמה אני חשבתי בול ההיפך, לבטל את הנעיצה רק לשעתיים האלה, כי זה מפריע, ולהחזיר, אבל המטרה של השרשור הנעוץ יותר חשובה, אז סבבה
R redgirl2 New member 5/12/06 #6 גמני כאן =) שלום לכולם ושוב אסף משדר =) מה עם הדר?! נראה שהיא ממש ממש חולה