טוב לי פתאום.

SadClown

New member
טוב לי פתאום.

אתם מכירים את הימים האלה? ימים מוצלחים שמרוב שקורים דברים נעימים אתם כבר מרגישים שזו לא בדיוק המציאות... או שמישהו פשוט ניסה לגרום לכך שיהיה לך טוב. אתמול היה לי יום כזה, יום מקסים שטמן בו הרבה הפתעות ופגישות עם אנשים שלא ראיתי הרבה זמן, יום עם חיבוקים וזיכרונות וחוויות. יום נעים עם דברים חדשים. יום שנותן לכם את ההרגשה שיש כל כך הרבה טוב, והוא גם מגיע לפעמים. שלא סתם יצאתם מהבית הבוקר. יום שגורם לכם לאחוז בדברים הטובים, לאחוז בהם חזק חזק ולא להרפות, לא לתת להם ללכת כל כך מהר. להינות מהם עוד קצת. לחייך עוד קצת. פתאום בחזה יש מין הקלה, כאילו הורידו ממנו מטען כבד. יותר קל לנשום פתאום, יותר קל לחייך, יותר קל להרגיש ולהיות אופטימים. להסתכל למרחק, פתאום אין עננה כבדה ושחורה שמסתירה את הכל ומעכירה את האוויר, מכבידה את הנשימה ומסתירה, מסתירה ומסתירה. פתאום אפשר להרים את הראש ולהסתכל. ולחשוב. ולרצות. ולאהוב. ולהגיד תודה, על מה שיש לי. ולקוות בלב שלם שימשיך ככה, שהאור הזה, האור החזק והבהיר הזה לא ייעלם כל כך מהר, לא יפנה מקום לכאב הזה שוב, הכאב הבלתי נסבל שחותך וחותך וחודר לכל פינה בגוף, בראש ובנשמה. ומכריח אותך לכאוב, מכריח אותך להיות עצובה. ככה סתם, בלי שום סיבה. שיישאר הטוב, שיהיה טוב. ושימשיך...

למעלה