טוב לי

• פותח הנושא morrr
  • פורסם בתאריך

morrr

New member
טוב לי

פשוט רציתי לשתף אותכם אני חשה הרבה הרבה יותר טוב ובכלל היום אני ניראת כמו לובסטר צלוי... פשוט היתיי אתמול בים ונרדמתי לי היה לי נהדר וכמובן שאתם הייתם איתי אז באמת משתפת איתכם את האינרגיות הטובות שלי חיבוק ענק לכולם ועוד משהו איין יותר כדורים כבר שבועים ופלא טפו טפו ממש אחרת אבל זה גם בזכותכם וסהר תמיכה והצאט הנהדר שלו תודה תודה תודה

פרוזק

New member
כל הכבוד

מחזיקה לך עצבאות שימשיך להיות טוב ופעם הבאה בבקשה קרם הגנה או משהו כזה אלוואי ויכולתי לומר גם אני שבועיים בלי כדורים את יכולה לגלות לי אולי איך עושים את זה? גם אני רוצה ובמנתיים רק מוסיפים לי כל הזמן

morrr

New member
רק בראשות הרופא

ראשית חמודה תודה. ראשית אצלי המשבר הוא רק חמישהחודשים ועברתי המון לא צריך לפרט אבל עשיתי שטויות הכדורים השפיעו ועבדו נהדר על הראש אבל מבחינה רפאוית אני מאד רזיתי כי זה גרם לי לבלות הרבה בשירותים ואז היתה שיחה ביני ובין הפסיכולוג והחלטנו שאני חזקה גם הפורום עזר לי מאד בשבוע הראשון שהפסקתי אם הכדורים היתיי קצתבמצב נפשי ירוד אבל מבחינת הגוף התחזקתי התחלתי לאכול וזה נשאר הכאן שצרייך להשארוהמשקל עלה וזה עושה לי טוב מעבר לזה כן יש לי מצב רוח יותר טוב הים עושה לי טוב הפורומים עושים לי נהדר אני אוהבת להיות חלק וזה כבר נותן לי תחושה שאני לא לבד ואז באמת אני לא לבד ולפתע גם החברים מרגישם את האינרגיה החיובית ובאים לבקר ואני יוצאת ופתאום כולם נחמדים מן הסתם הם היו נחמדים כל הזמן אבל אני היתיי עסוקה באומללות שלי כך שהכל ניראה לי שלילי. אבל אני בדרך כלל רואה הכל בזווית חיובית . חמישה חודשים קשים מאד עברתי ויש לי תחושה שעברתי את זה כי התחלתי לקחת לא רק לתת והתחלתי להתמלאות באינרגיה מחודשת והיבנתי שאני רוצה לחיות כי יש לי מה לתת וחסרתי לכל כך הרבה אנשים ופתאום כשאני מגיעה כולם מחבקים אותי ומנשקים אותי ומחמאים לי וכן זה עושה לי טוב אבל אני בחרתי שאני רוצה להיות בריאה והרופא הסכים איתי . למדתי שכל אדם יכול למעוד ואני נפלתי ולא רציתי עזרה ושרצתי קיבלתי כל כך הרבה והכי יפה מאנשים שלהם ממש רע והיתה להם נתינה עצומה זה פתח לי דלת לחזור לעצמי וכך אני מקווה שיקרה לכולם אוהבת וחיבוק ענק

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
דבריך מעוררים השראה ../images/Emo13.gif

מקווה שתאמיני בעצמך, עקב הניסיון הזה, שאת מסוגלת לצאת ממצבים קשים ביותר. לא אחרים, אלא את עצמך הוצאת את עצמך מזה. מעריכה מאוד את העקשנות במאמצים וההחלטה האמיצה לעשות אותם!

morrr

New member
לא לבד סהר תמיכה

יש לכם גם הרבה בבחירה שלי תודה

למעלה