טוב לכל מי שפה...

טוב לכל מי שפה... ../images/Emo37.gif

אני ממש אבל ממש חייבת ללכת לישון
, אני ערה משעה 5:30
והלכתי אתמול לישון בשעה 01:00
, (אני מזוכיסטית) וגם מחר אני חייבת לקום בשעה 5:30, ויש לי עוד להתקלח.. ואני מתפוצצת, אז יאללה גוד נייט
, חלומות טאז...
נתראה מחר, אני התעלפתי!
אוהבת
ניקי (צ´ופאקברה רעבה מדיי)

חחחחח תכירו את השינונית מספר 1

אני!!! כן כן אני פרפרית הלילה של הפורום בעצם ישנונית מספר אחד אתמול הלכתי לישון ב8 בערב.ץ.....כן כן ב8!!! וקמתי היום בצהרים תנחשו איזה שעה ב 12.......................... שזה 16 שעות ליושון אין לי מושכג מתי אני ירדם!!!

חולוני

New member
אני הלכתי היום לישון ב 7 וחצי

בבוקר..( עשיתי כל הלילה מרתון סרטים..) והתעוררתי ב 13:00..

הממ... טיילרון... איזה סרטים? ../images/Emo5.gif

ד"א לכולם יש היום ב22:00 בערוץ MGM שתיקת הכבשים... (ממירים דיגטלים ולווינים) COOL אז שקוף שבעשר אני לא אהיה פה...
מישהו רעב??? אני בטח אנעוץ את עיניי
במסך.... עם איזה פרינגלס פיצה (חדש...) ואשים את הטיי.ויי המסכנה שלי על סטריאו... באאאא... הכי כיף, אני הולכת להיות היום בערב לבדיייייייייי יפיייי.... אולי אני אזמין כמה אנשים.... לא יודעת נראהה.... חה חה חה חה... בא לי להקיא... ד"א היום קמתי ב-11:50 (סוף סוף מאוחר!)

חולוני

New member
ולהלן הסרטים שראיתי אתמול..

1 - התחלתי ב"רדיו חזק" - אחלה של סרט !! ממש אהבתי ( פירוט עליו את יכולה לקרוא בפורום סרטים..).
2 - המשכתי ב"פוטלוס" - שזה דרמה מוזיקלית ממש יפה עם הרבה שירים יפים ועלילה נחמדה ביותר..( גם פירוט על הסרט הזה תוכלי לקרוא, שוב, בפורום סרטים..).
3 - וסיימתי ב"הרוח" - אבל מה ? נרדמתי כבר בחצי הראשון של הסרט, ופיספסתי את ההמשך, וחברים שלי אפילו לא ניסו להעיר אותי כדי שאני יראה אותו..
( טוב זה היה כבר ב 4 וחצי לפנות בוקר..) אז על הסרט הזה לא פירטתי בפורום סרטים..אני כנראה אראה אותו שוב.. וזהו..חזרתי הביתה ב 6:45 והלכתי לישון ב 7 וחצי.. והיום אני כנראה אלך ל"שברולט"..יש מסיבה..
ורגע MGM זה רק בממירים הדיגיטליים ?? איזה באסה..
ד"א אני אוהב את הסרטים של MGM הם עשו את כל המיוזיקלס הקלאסיים שזה ז´אנר שאני ממש אוהב..

למעלה