טוב למישו פה חייבת להיות ת'גירסא של WHY הזאת!

oshrikii3

New member
טוב למישו פה חייבת להיות ת'גירסא של WHY הזאת!

http://www.morvital.net/Sets.asp?fID=141&Cat=10 אחת ההורסות הגירסא הזאתתת !!!!!!!!

TAL BAR ZOHAR

New member
איזה אתר מלחיץ חחח

מה אושריקי נרשמת תביאי לנו עוד הופעות שלא ראינו פליזזז האתר שם רושם שהוא רוצה חיוב בכרטיס אשראי וזה בתשלום אז לא נרשמתי :/ תעלי את כל ההופעות של ג'ואל פליייזזזזזזזזזזז

TAL BAR ZOHAR

New member
כמה נחמד להיזכר בהופעות הישנות של ג'ואל

גורם לי לחיוך רחב מאוזן לאוזן !! איך הכל התחיל ולאן זה הגיע זה כלכך יפה בעיניי! מור או אושריקי תעלו לכאן עוד הופעות זה מקסים :]

חיחיח באמת אתר מלחיץ :]...

רשום שאפשר להירשם חינם לא מבינה למה רוצים כרטיס אשראי ( שדרך אגב אני לא מביאה מ"ס דרך האיטרנט)

טל.... הרשמה לאתר שלי

יש אפשרות להרשם חינם, זה בלי בעיה קל ופשוט, זה מחולק לקטגוריות... פשוט תירשם רגיל.. וזהו.. לא בעיה :] ואז תוכל ליראות את כל ההופעות וכל הוידיואים ההרשמה בעיקרון מובנת כבר על החינם.. :] בלי קשר אני יעלה עוד דברים :]

KamilaLevy

New member
חחח מורר ...

איןן עלל האתר שלך , כמה סרטונים של קווקסס כל כך ישניםם הסרטונים חחח אין על הסרטונים של ג'ואל :) אני אישית רשומה לאתר משהוא ניפתח כאילו היה לך עוד אחד לפני וזה החדש אז אני רשומה זה לחדש משהוא נפתח ! הוואא הוורסס :) ללאבביוו הולל אושרייקה ממש עוד חצי שעה אני אצלך יאללהה באוצ'

oshrikii3

New member
אמממ..

לי זה לא ביקש כרטיס אשראי .. חח לא יודעת למה .. ו..העלתי את כל הסירטונים שבנתיים מצאתי אם אני ימצא עוד אני יעלה :)

ציונעע

New member
מור תודה רבה ../images/Emo13.gifטל כנס שניה../images/Emo70.gif

בקשר לגרסא הזאת של - "WHY" . זה נראה ממש ישן , היא משוחררת או שזה "גרסאת הופעות" (שבדרך כלל לא משוחררות)
אם היא משוחררת ויש לך אותה ותוכל להעלות אז תעלה בבקשה
ציון 3>

TAL BAR ZOHAR

New member
תמונה יפה ציון כנס-

השיר WHY בגירסאת ההופעה אכן לא שוחרר ולדעתי נכון לעכשיו זה גם לא ישתחרר במיוחד שעלתה לאוויר גרסת הופעה שהיום כבר יש אותה לכולם עם הכינור ההורס!

ELIRAN ZOAR

New member
כן~!!! שמישהו יעלה תגירסא עם הכינור

אנשים תתחילו להעלות לפה דברים שאין לאחרים חחח מת עלייכםםם תקפתי אותכם אין מה לעשות

למעלה