טוב, לנושא אחר

על האש

New member
אני חושב שאני יכול להיות בעד ../images/Emo45.gif

הייתי אמור להיות בבובמלה... בסופו של דבר,לא התאפשר לי להגיע (עקב מחלה). אבל שמעתי שלא הפסדתי כלום
. בכול אופן הם הבטיחו לי כרטיס חינם לבומבמלה הבא... (את הכסף הם לא החזירו
). אני בכול אופן יכול להיות שבעיניין
.

פרטים...

6/9 - 8/9 (ראש השנה) המופעים: שלום חנוך (מספיק מבחינתי), יהודה פוליקר, פורטיס, שבע, קורין אלאל, הדג נחש, בוסתן אברהם ועוד כל מיני להקות זרות. האירוע יהיה ביער חרובית שליד כפר מנחם (ותהרגו אותי אם יש לי מושג איפה זה). זה מה שאני יודעת. אין לי מושג לגבי המחירים.

joecamel

New member
אז ככה

יער חרובית זה על הכביש הישן לחיפה אחרי צומת פארדיס בערך....5 קילומטרים בפנים איזזור יפיפה לכשלעצמו.! שלום חנוך זו סיבה בהחלט מספקת בשביל להופיע שם ! ושלישית...לצערי אני במילואים אז אני כנראה לא אגיע !!! וחשבו על הגמל החביב שלכם שיוצא לשמור על המולדת!!!! מעניין אם הירוק של המדים ישתלב עם הצהוב שלי?

_alon_

New member
../images/Emo166.gif ../images/Emo2.gif מה פתאום ../images/Emo166.gif

זה לא רחוק מאשדוד, קרית מלאכי... הייתי שם לפני כמה ימים מקום יפה. ובכלל כפר מנחם זה מושב שנקרא מושב כפר מנחם (גידי גוב עשה על זה בדיחה בתוכנית האחרונה)

joecamel

New member
תיקון טעות עצבנית במיוחד

נכון נכון טעיתי אבל אני גם יודע למה התבלבלתי עם יער עופר!!!! חחחחחחחחחחח נכון נכון יער חרובית נמצא באיזור צומת ראם על הכביש הישן לבית שמש מי שמכיר הכי נוח מי שמגיע מאיזור הצפון לעלות על כביש אשדוד בצומת אשדוד לפנות ימינה עד הסוף לצומת כנות שם פונים ימינה ובצומת ראם שוב שמאלה משם אני כמעט בטוח שיהיו שילוטים אבל בכל אופן פניה ראשונה שוב ימינה אם אני זוכר נכון ואז כבר רואים את השילוט ליער עצמו ושם אני בטוח ב 1000 אחוזים שיהיו שילוטים אחרת איזה מן פסטיבל זה? בקיצור מי שממ רוצה מפה אז כמו שליאן ציינה באתר שהיא שמה את הקישור אליו יש מפה איתכם הסליחה על ההטעיה הלא מכוונת

joecamel

New member
חחחחחחחחחחח

למה עדר? למה להשמיץ?? בסה"כ גמל אחד מבולבל חחחחחחחחחחחחחחחחח שלך בברכה הגמל השכונתי החביב שמוכן אפילו לחתוך מהמילואים ולבוא להוביל אותך לפסטיבל באקט של התנצלות אולטימטיבית! חחחחחחחחחחחחחח

למעלה