טוב, לפני שמתחילים ללוש...
הכנתי עוגה ע"פ המתכון של נטע, כעת היא מתקררת, מחר אתחיל לשחק עם בצק הסוכר. קוטר העוגה הוא 28. יש לי דלי (
) של 4 ק"ג בצק סוכר, השאלות : 1. איזו כמות של בצק סוכר לקחת כדי להכין את הכיסוי לעוגה ? (קראתי של 700-800 גרם מספיק, אחרים אמרו פי שתיים וכו'...) 2. איזה כמות של ג'ל צבע מאכל יש לשים ? טיפה אחת ? מספר טיפות ? (עם קיסם...) 3. קראתי שלמתחילים בד"כ נסדק הציפוי מכיוון שהם לא לשים מספיק / לא לשים מספיק טוב, כיצד יש ללוש את הבצק ? כמה זמן בערך בממוצע ? 4. לאיזה עובי בערך לרדד אותו ?
הכנתי עוגה ע"פ המתכון של נטע, כעת היא מתקררת, מחר אתחיל לשחק עם בצק הסוכר. קוטר העוגה הוא 28. יש לי דלי (
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)
![](https://timg.co.il/f/Emo51.gif)