טוב, לפני שמתחילים ללוש...

shayer

New member
טוב, לפני שמתחילים ללוש...

הכנתי עוגה ע"פ המתכון של נטע, כעת היא מתקררת, מחר אתחיל לשחק עם בצק הסוכר. קוטר העוגה הוא 28. יש לי דלי (
) של 4 ק"ג בצק סוכר, השאלות : 1. איזו כמות של בצק סוכר לקחת כדי להכין את הכיסוי לעוגה ? (קראתי של 700-800 גרם מספיק, אחרים אמרו פי שתיים וכו'...) 2. איזה כמות של ג'ל צבע מאכל יש לשים ? טיפה אחת ? מספר טיפות ? (עם קיסם...) 3. קראתי שלמתחילים בד"כ נסדק הציפוי מכיוון שהם לא לשים מספיק / לא לשים מספיק טוב, כיצד יש ללוש את הבצק ? כמה זמן בערך בממוצע ? 4. לאיזה עובי בערך לרדד אותו ?
 

net the jet

New member
ברוח טובה- אני מבקשת לא להעלות הודעות

כפולות גם כאן וגם בפורום השני. או פה או שם. התנועה שם קצת יותר ערה, אבל גם לפה נכנסים ( לפחות אני
) באותה תדירות.... אז אנא.... ותודה
 
למעלה