טוב, לצערי השווצתי מוקדם מידי

טוב, לצערי השווצתי מוקדם מידי

אחרי שחשבתי שתפסתי את העיניין איך להשתלט על החולשה לקניות, היה לי יום קצת קשה מנטלית בעבודה, בצירוף זה שכבר כמה ימים הציקו לי בראש כל מיני דברים שרציתי לקנות והחזקתי את עצמי, וזה שכרטיס האשראי שוב נמצא אצלי, מצאתי את עצמי מוציאה המון (שוב- המון) על בגדים, לא היה אכפת לי אפילו שהשאלון שהייתי צריכה למלא למטפלת נשמע לי דבילי, הייתי חייבת לפרוק את זה. לא מספיק הרגשתי אשמה אחרי שה- high ירד וזה היה די מהיר, גם התקשרו מהחנות כי שכחתי משהו שם (יש שיחשבו שבכוונה השארתי את הטלפון של הבית) ויצא שבנזוגי דיבר איתם. אמנם לא נתנו לו פירוט על הרכישה, אבל זה הספיק בשביל שהוא יתעצבן, בעיקר בגלל שהסתרתי את זה, ויחשוב לעומק איפה נעלם כל הכסף שלי. ביקשתי ממנו בתוקף שייקח את הכרטיס שלי, אבל שלא ייתן לי להרגיש יותר רע, זה לא עוזר, אני מרגישה כאילו בגדתי בו. ומגעיל עם עצמי.

אל תפלי ברוחך נעמה!

אם יש משהו שאני מכירה היטב זה את הנפילות שבאות אחרי ההצלחה. ההצלחה בהחלמה מגיעה כשאת יודעת היטב שהנפילות הללו הן חלק מתהליך. זה הולך ככה: צעד קדימה, צעד אחורה, שני צעדים קדימה, צעד אחורה, וכך הלאה. התמונה הסופית היא עליה אבל היא לא רצופה ולא ליניארית. הידיעה הזאת צריכה לתת לך כוח להמשיך! זה לא שהמחלה חזקה ממך - זה שככה בדיוק מחלימים! רק אל תפלי ברוחך! ותמשיכי לבוא לכאן - זה חשוב.

mden

New member
הייתי ממליצה לך בחום לבטל את כרטיס

האשראי שלך. מניסיון העבר שלי זה ממש ממש עזר. קראתי את השירשור הקודם שלך וממנו הבנתי שאת לפחות לא במינוסים וחובות. אני הגעתי למצב שכרטיס האשראי נבלה לי בכספומט ואז הבנתי שהגעתי לסוף הדרך ורק ההבטחות העצמיות שבחודש הבא יהיה אחרת לא יעזרו לי לצמצם את המינוס וההוצאות. ביטלתי את כרטיס האשראי(יותר נכון לא חידשתי אותו אחרי שנבלה) ואת השיקים והתחלתי להשתמש במזומן בלבד תוך כדי בדיקה יום יומית של חשבון הבנק ורק אז המצב השתפר. זה היה לפני הרבה שנים והיום אני שוב מחזיקה בכרטיס אשראי ואפילו יותר מאחד והמצב די טוב. זה לא שאני לא מפנקת את עצמי מדי פעם בקניות מיותרות אבל זה באמת אך ורק מדי פעם. בהצלחה

למעלה