טוב, לקחתי את הרעיון...

Ne§t£A Gi®L

New member
טוב, לקחתי את הרעיון...../images/Emo108.gif

מפורום אלאניס מוריסט [C להם
]. שרשרו הנה שאלות שקשורות לאנוק, ענו עליהן, ושרשרו שאלה אחרת0: על כל שאלה שאתם עונים עלייה, שרשור שאלה חדשה באותה הודעה. בבקשה שמרו על חוקי השרשור, קיי?|שוטרת_עם_מקל|
שאלה: מה דעתכם על השינוי שאנוק עברה-מנערה צעירה שעושה מה בראש, לאישה מבוגרת יותר ושקולה יותר?

Angiepants

New member
../images/Emo41.gifהמשך השאלון...

אני ממש לא אוהבת את השינוי הזה, אהבתי את אנוק של "the dark", "nobody's wife"' "r u kidding me" וכל אלה.... אני פחות אוהבת את השירים החדשים ששמעתי...
איזה אלבום אתם חושבים הכי הגדיר את אנוק מבחינת המעריצים שלה (אתם)?

Ne§t£A Gi®L

New member
הננננ...../images/Emo108.gif

Us וLs הכי הגדירו את אנוק לדעתי- אבל אני אישית הכי הזדהתי עם Ta. את Gf לא ממש אהבתי [יש לי אותו]- הוא קצר מדי לטעמי, וחסר בו משהו. הוא גם טיפה חוזר על עצמו. [לתוהים-Ls=Lost tracks Us-Urban solitude Gf-Gratuated fool Ta-Together alone. אני משתמשת בקיצורים להבא:)] מה לדעתם יכלול האלבום הבא של אנוק [אקוסטי]? איזה סגנון זה יהיה הפעם?

love_asp

New member
אני אוהב סוכריות

מה יהיה הסגנון של האלבום הבא....? אין לי מושג. מה? אני נביאה? אני יכול לומר מה אני רוצה שהוא יהיה... אני רוצה שיהיה שוב בסגנון של הראשון TA.... שאלה חדשה: אתם מעדיפים שירים "שקטים" של אנוק, או את הקצביים יותר? נ.ב. מי שלא מבין מה הקשר בין הכותרת של ההודעה הזאת לגוף ההודעה, כנראה לא ראה מספיק פעמים את Matrix: Reloaded .....

Angiepants

New member
קצביים, ללא ספק!

כפי שציינתי למעלה, אני מעדיפה בהרבה את השיריים הקופצניים יותר של אנוק, כמו "דה דארק"(אין לי כוח לאנגלית כרגע),"אר יו קידינג מי", וכו' וכו'.....
עכשיו, נפסיק אם שאלות המוסיקה המטופשות, ונעבור למשהו "חשוב" בהרבה-איך אתם מעדיפים שאנוק תיראה: אמהית ואוהבת (HAIL), או מכסחת צורה כפי שהייתה בצעירותה (RU KIDDING ME?)

Ne§t£A Gi®L

New member
מכחסת דשאאא! [צורה../images/Emo3.gif]../images/Emo108.gif

לא כ"כ אוהבת את הלוק החדש של אימהית ואוהבת
הנננ...לפי דעתכם-מה אנוק צריכה לעשות כדי לשחזר את ההצלחה ההיסטרית של NOBODY'S WIFE? זה תלוי רק במוזיקה שלה, או גם בעצמה?

Angiepants

New member
לא נראה לי שהיא תצליח לשחזר את

ההצלחה הזאת, לא נראה לי שהסגנון החדש הזה יתקבל כ"כ בברכה כמו NOBODY'S WIFE... המוזיקה שלה עכשיו הרבה יותר MELLOW, לעומת הסגנון הרוקי יותר שלה, ולא נראה לי שזה בהכרח שינוי לטובה... אוקיי, עוד שאלה....
סורי, אין לי יותר שאלות, שמישהו ישאל שאלה, נגמרה לי ההשראה...

yuli c

New member
אז ככה...

בקשר לשחיזור ההצלחה של אנוק מתקופת nobody's wife האמת השאלה הזאת עלתה בהקשרים של הרבה הרכבים ולהקות בארץ ובחו"ל. כמה דוגמאות מהארץ: היהודים- אז נכון שהיום הם הרבה יותר מפורסמים, ההופעות שלהם לרוב מפוצצות ויש להם קהל מעריצים גדול. אבל כמעט כל המעריצים שלהם אוהבים בעיקר את האלבום הראשון שלהם "מציאות נפרדת". קרח 9- להקב שלצערי התפרקה די מהר שיצאה ב-97 עם אלבום מצויין "תחילתם של החיים הנכונים" ולאחר מכן ב-99 הוציאה אלבום שני אך הוא לא הצליח. דוגמא נוספת היא אביב גפן שכידוע הוא עדיין אומן מצליח אך מעריצים רבים מתגעגעים לתקופת "עכשיו מעונן". ולענייננו בכל הדוגמאות שנתתי האומנים פשוט התבגרו והשתנו לאו דווקא לטובה ככה שלא הייתי בונה על שיחזור ההצלחה אלא על כיוונים אחרים.

yuli c

New member
בקשר ללוק...

בהחלט הלוק האימהי לא משהו בכלל. הלוק המכסח עדיף ביותר!

yuli c

New member
ברור שאת...

הקצביים. אני חושבת שיש לה יכולת רוקיסטית מדהימה שבאה לידי ביטוי בשירים הקיצביים. בשירים השקטים היא גם נשמעת אחלה אבל אני חושבת שהייחוד שלה הוא בשירים הקצביים. אגב ידיד שלי דווקא שונא אותה בשירים הקצביים הוא אומר שהיא נשמעת בהם כמו גבר הוא אוהב יותר את השקטים. אני בכל אופן הקצביים שולטים!!!

yuli c

New member
בקשר לאלבום הבא...

תראו... מה שמאפיין את אנוק באלבומים זה שאין לי ממש סגנון אחד בשלושת האלבומים שלה יש שירים בכל מיני סגנונות אגב היא גם אמרה את זב בראיון איפשהו... הימור פרוע ביותר שלי שהאלבום הבא יהיה יותר שקט ואקוסטי עם טקסטים כאלה עמוקים.

Ne§t£A Gi®L

New member
זה כבר די ידוע, ../images/Emo108.gif

הדיסק הבא של אנוק יהיה דיסק כולו אקוסטי:) עדיין לא ברור עם חומר חדש או לא, אבל אני לא מאמינה שהוא בכלל יגיע לארץ...

yuli c

New member
מצטרפת לדעתך...

גם אני לא ממש אהבתי את השינוי ולכן את האלבום האחרון קצת פחות אהבתי מהאחרים. גם אני מעדיפה את אנוק של שני האלבומים הראשונים: together alone, ו-urban solitude.

yuli c

New member
לדעתי...

togrther alone הכי הגדיר את אנוק מבחינת קהל המעריצים. אני אישית הכי אוהבת את urban solitude. וגם אני פחות אהבתי את האחרון.

למעלה