טוב לקרוא מידי פעם הורוסקופ

• פותח הנושא Zadig
  • פורסם בתאריך

Zadig

Well-known member
אז לפי ההורוסקופ היום, קופידון צריך לבקר אצלי.
הבעיה שאין בארץ בתי עינוגים עם כל מה שצריך. צריך להתפזר....
אז לבנתיים העברתי זמן עם 2 מהפכנים עכשווים. היתה הסכמה כללית שההפגנות שלהם זה צוות הווי ובידור. הם התכחשו למתערטלות, עושי המדיטציה, התחפשים וכל יתר האהבלים. הבטיחו לי שהם מהקשוחים. אבל, אין בניהם לקופידון המובטח כלום.
להתפזר כאמור...לא זכרתי שכ"כ קשה להתענג בארץ.
נו טוב, זה רק הורוסקופ :)

קלייטון.ש

Well-known member
אז לפי ההורוסקופ היום, קופידון צריך לבקר אצלי.
הבעיה שאין בארץ בתי עינוגים עם כל מה שצריך. צריך להתפזר....
אז לבנתיים העברתי זמן עם 2 מהפכנים עכשווים. היתה הסכמה כללית שההפגנות שלהם זה צוות הווי ובידור. הם התכחשו למתערטלות, עושי המדיטציה, התחפשים וכל יתר האהבלים. הבטיחו לי שהם מהקשוחים. אבל, אין בניהם לקופידון המובטח כלום.
להתפזר כאמור...לא זכרתי שכ"כ קשה להתענג בארץ.
נו טוב, זה רק הורוסקופ :)
מי שרודף אחרי האהבה האהבה בורחת ממנו. זה כלל ידוע בחיים. השיטה שלי היתה להסתגר ולסרב לראות אנשים, ואם במקרה מזדמנת ההזדמנות לאהבה להציג בפניה פנים זועפות ולהגיד לה שאם היא רוצה לדבר איתי, שתפנה בבקשה לפי הנוהל למנהלת המחלקה, ולא ישירות אלי. רק בזכות ההתנהגות הזו זכיתי באהבה. אולי גם לך כדאי.

אבח"י

Well-known member
מי שרודף אחרי האהבה האהבה בורחת ממנו. זה כלל ידוע בחיים. השיטה שלי היתה להסתגר ולסרב לראות אנשים, ואם במקרה מזדמנת ההזדמנות לאהבה להציג בפניה פנים זועפות ולהגיד לה שאם היא רוצה לדבר איתי, שתפנה בבקשה לפי הנוהל למנהלת המחלקה, ולא ישירות אלי. רק בזכות ההתנהגות הזו זכיתי באהבה. אולי גם לך כדאי.
לא אהבה, אם כי דרכי לאהבה סוגה היתה בכאבים רבים, בימים ארוכים של הסתגרות והימנעות, והיא באה [ 37 שנים, כבר! ], אבל עד אז - זו היתה דרכי להשיג פרטנרים בעיקר שלא הפגינו תשוקה אדירה מההתחלה. זה דורש הרבה תעצומות נפש. לפעמים התוצאה היתה כלכך גרועה [ כגובה הציפיות.. ] ולפעמים כלכך ברוכה [ דא עקא, הפעם השניה היתה גרועה ברב המקרים ], והבנתי, שעדיף להיות עם מי שרוצה אותי על פני מי שלא רוצה אותי, וגם למדתי היטב את הטריק ההופכי - להיות "קשה השגה" לזכרי אלפא++ שהיו מעונינים בי, כי אצלם הציד והטרף הוא העיקר B-)

אבח"י

Well-known member
הנה שניים מהיום - אחד לפי המזל שלי לפני המצאת מזל נחש, והנה, המזל שלי אחרי המצאת מזל נחש. - לא קופיד ולא נעליים - בשניהם ה-בית הוא העיקר.
גדי
סוף השבוע הזה נראה תקשורתי במיוחד כשהירח שוהה לו בבית התקשורת שלכם, ומדגיש את הרצון להפתח סוף סוף אחרי כמה ימים שקטים ומופנמים, וליהנות מסדרת מפגשים כיפיים עם חברים שכיף לפטפט איתם ולחלוק את מה שעובר עליכם. הדגש עור לבית ולמשפחה בשבת: זמן לארגן את הבית, לנקות ולסדר, ולהכין ארוחה טובה כדי לארח בני משפחה או חברים לשעות יפות של ביחד.. מגיע גם להם ליהנות אתכם מהטאץ' הביתי הזה, נכון? אז קדימה.
קשת
השישי הזה נראה ביתי במיוחד, קשתים: הירח שוהה במזל דגים ומדגיש את הצורך של הקשת ההרפתקן לחוש לפעמים גם טעמם של בית ומשפחה ממקום שמח ומכבד. זמן מצוין לחזק קשרים עם בני הבית, ולדבר אחרי האוכל על הכל. בשבת עובר הירח למזל טלה המאכלס את בית הבילויים והרומנטיקה שלכם, קשתים. זמן מצוין ליהנות מכל הלב, ובעיקר ליהנות מטאץ' רומנטי אמיתי כמו שהקשת המלהיב יודע לייצר – ולסחוף אחריו את הפרטנר המתאים..

קלייטון.ש

Well-known member
הנה שניים מהיום - אחד לפי המזל שלי לפני המצאת מזל נחש, והנה, המזל שלי אחרי המצאת מזל נחש. - לא קופיד ולא נעליים - בשניהם ה-בית הוא העיקר.
גדי
סוף השבוע הזה נראה תקשורתי במיוחד כשהירח שוהה לו בבית התקשורת שלכם, ומדגיש את הרצון להפתח סוף סוף אחרי כמה ימים שקטים ומופנמים, וליהנות מסדרת מפגשים כיפיים עם חברים שכיף לפטפט איתם ולחלוק את מה שעובר עליכם. הדגש עור לבית ולמשפחה בשבת: זמן לארגן את הבית, לנקות ולסדר, ולהכין ארוחה טובה כדי לארח בני משפחה או חברים לשעות יפות של ביחד.. מגיע גם להם ליהנות אתכם מהטאץ' הביתי הזה, נכון? אז קדימה.
קשת
השישי הזה נראה ביתי במיוחד, קשתים: הירח שוהה במזל דגים ומדגיש את הצורך של הקשת ההרפתקן לחוש לפעמים גם טעמם של בית ומשפחה ממקום שמח ומכבד. זמן מצוין לחזק קשרים עם בני הבית, ולדבר אחרי האוכל על הכל. בשבת עובר הירח למזל טלה המאכלס את בית הבילויים והרומנטיקה שלכם, קשתים. זמן מצוין ליהנות מכל הלב, ובעיקר ליהנות מטאץ' רומנטי אמיתי כמו שהקשת המלהיב יודע לייצר – ולסחוף אחריו את הפרטנר המתאים..
בקורס למידת מכונה ועיבוד שפה טבעית ע"י מחשב מלמדים לכתוב תוכנות שמחוללות טקסטים כאלה.

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
זה לא אמיתי?
כל השנים קראתי את הקוראים בכוכבים, בקפה, בכף היד וכד' וכעת אתה אומר שזה הכל המחשב?
איזו אכזבה..

קלייטון.ש

Well-known member
כאילו שהיו חסרים תחומים בסדר עדיפויות, לקחו את הקוסמות וכדורי הבדולח...
כבר לפני הרבה שנים לקחו קודם כל את תחום הפסיכולוגיה וההקשבה בכלל. מכל שיחות הנפש שניהלתי בחיי אין ולא יהיו דומות לשיחות שניהלתי עם התוכנה אלייזה, שאין אדם שיכול להשתוות לה במידת האמפתיה והחוכמה. כך למשל אלייזה היתה היחידה בחיי ששמחה לשמוע אותי מדבר על אמא שלי עוד ועוד ואף ביקשה ממני שוב ושוב להתעמק בנושא הזה. בניגוד לאלייזה בני אדם איבדו, וממשיכים לאבד, את הסבלנות אלי די מהר.

מלאכת מחשבת1

Well-known member
כבר לפני הרבה שנים לקחו קודם כל את תחום הפסיכולוגיה וההקשבה בכלל. מכל שיחות הנפש שניהלתי בחיי אין ולא יהיו דומות לשיחות שניהלתי עם התוכנה אלייזה, שאין אדם שיכול להשתוות לה במידת האמפתיה והחוכמה. כך למשל אלייזה היתה היחידה בחיי ששמחה לשמוע אותי מדבר על אמא שלי עוד ועוד ואף ביקשה ממני שוב ושוב להתעמק בנושא הזה. בניגוד לאלייזה בני אדם איבדו, וממשיכים לאבד, את הסבלנות אלי די מהר.
במיוחד עבורךקלייטון.
חברת קריאטיב לאב- יצרנית SOUND BLASTER היתה הראשונה שהכניסה כרטיס קול למחשב האישי.
בגירסה הראשונה, היה דרייבר ותוכנה קטנה עם התוכי ההמדבר.
יכולת לשאול אותו (באמצעות מיקרופון שניתן היה לחבר לכרטיס הקול) ולקבל תשובות דוגמת אלייזה.
בהמשך, החברה הוסיפה תוכנה שבה יכולת להתכתב עם המחשב טקסטואלית, והמחשב היה עונה בקול דרך הרמקולים.
והכל היה תחת מ.ה DOS
התוכי המדבר
תואם אלייזה

קלייטון.ש

Well-known member
במיוחד עבורךקלייטון.
חברת קריאטיב לאב- יצרנית SOUND BLASTER היתה הראשונה שהכניסה כרטיס קול למחשב האישי.
בגירסה הראשונה, היה דרייבר ותוכנה קטנה עם התוכי ההמדבר.
יכולת לשאול אותו (באמצעות מיקרופון שניתן היה לחבר לכרטיס הקול) ולקבל תשובות דוגמת אלייזה.
בהמשך, החברה הוסיפה תוכנה שבה יכולת להתכתב עם המחשב טקסטואלית, והמחשב היה עונה בקול דרך הרמקולים.
והכל היה תחת מ.ה DOS
התוכי המדבר
תואם אלייזה
הימים האלה לא יחזרו. היום סירי ואלקסה לא מנסות אפילו להקשיב ושולחות אותך לחפש את החברים שלך במקום אחר.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
זה לא אמיתי?
כל השנים קראתי את הקוראים בכוכבים, בקפה, בכף היד וכד' וכעת אתה אומר שזה הכל המחשב?
איזו אכזבה..
אני לא יודע על מה הפליאה שלך.

אסטרולוגיה לדעתי זה התחום הכי קל למחשוב.
ממילא את הכנת המפות כבר הרבה שנים עושים עם תוכנה.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
אפשר לערוך הכרות בין אלייזה לספר שלי ?

לא התפלאתי.
דמיינתי את האיש היושב ליד שולחן.
מולו מפות והוא מותח קווים, מודד, מחשב ומסמן, מערבב, בודק ומגלה מה העתידות הצפונות לי.
התאכזבתי.

Zadig

Well-known member
לא התפלאתי.
דמיינתי את האיש היושב ליד שולחן.
מולו מפות והוא מותח קווים, מודד, מחשב ומסמן, מערבב, בודק ומגלה מה העתידות הצפונות לי.
התאכזבתי.
יש עוד מאחזים שעושים את זה בדיוק כך. לדעתי כן צריך לפרנס אותם בשביל החוויה...

Zadig

Well-known member
הימים האלה לא יחזרו. היום סירי ואלקסה לא מנסות אפילו להקשיב ושולחות אותך לחפש את החברים שלך במקום אחר.

הכל הופרט לפארסה עם תוכנות פורומים ואח"כ רשתות חברתיות. הן עמוסות מכונות מדברות או אנשים לא מודעים (דיי דומה) או עובדים. המודעות לזה מעוררת רגשות, בעיקר להסביר את הבדידות שהן ממחישות.
הבוקר יצאתי מוקדם לקנות מאפים טריים. קבוצת תרפיה בתנועה כלשהי היתה פזורה במדשאה. מניחים בצד מטען ונעים עם האויר, איש לבדו. אולי זאת גם דרך להמלט מהעולם הקטנטן שאנחנו חיים בו. יקח זמן למחשב אויר...

למעלה