טוב מאוד שהקימו פורום פציפיזם!!!

טוב מאוד שהקימו פורום פציפיזם!!!

עכשיו כולם יוכלו לראות עד כמה התופעה הזאת מאוסה ומוקצית בחברה הישראלית... אני בטוח שכמות המתנגדים שיכנסו לכאן תהיה גדולה פי כמה וכמה מכמות יפי הנפש הפחדנים והעוורים שתמכים בתופעה המסלידה הזאת. תתביישו לכם, פציפיסטים, עלק... בזכות נושאי הנשק במדינה לדורותיהם, יש לכם היום בית לשבת בו ומחשב לגלוש בו. אם לא צה"ל וחיילוי לא הייתם קיימים היום בכלל! אני פשוט נגעעעל מכם ואין לי מספיק מילים בשביל לתאר את עוצמת ועומק הגועל והבוז שאני רוכש כלפיכם. תתביישו לכם!!!!!!!!!!!!!!

יוטו

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo104.gif צודק במאה אחוז../images/Emo45.gif

moe777

New member
הרעיון הוא

להכנס ללוע הארי ולהמר על יציאה ממנו ללא פגע ?!

DarlingAdam

New member
הקללות שלך....

להגיד לי שיש לי נפש יפה - זו קללה? עדיף מאשר נפש מכוערת.

חי חי חי חי חי

הצחקתם אותי שוב.... זה נותן לכם סיפוק? להיכנס לפה ולצעוק ולהתעצבן אין לכם מושג מהו פציפיזם אז די, נמאס

../images/Emo45.gif, גל, אני חושבת בדיוק כמוך +

בייחוד מסכימה עם "אני פשוט נגעעעל מכם ואין לי מספיק מילים בשביל לתאר את עוצמת ועומק הגועל והבוז שאני רוכש כלפיכם. "

תגיד....../images/Emo26.gif

אם אני לא פציפיסט... אז גם מותר לי להגעל מעצמי?...

briann

New member
ובלי...

ובלעדינו שאנו עובדים ומשלמים חצי משכורת לצבא הצבא לא היה קיים... הוא צריך אותנו יותר ושיום אחד תחפש עבודה ולא תמצא בגלל מיתון תדע שזה בגלל מלחמות ותרגיש טוב טוב מה שאמרתי ואז שתלך לקבל אבטלה יגידו לך לא...אין כסף הצבא לוקח הכל...אז תחשוב

למעלה