טוב מאוחר-העדכון השבועי

d@r121

New member
טוב מאוחר-העדכון השבועי

כן רבותיי הוא חזר העדכון השבועי שמהיום יופיע גם בעמוד הקישורים למי שפספ אותו פרטים בהמשך לדיון המעמיק על איך אומרים כול או כל אני חושב שהגיע לקצר אותו לפי מילון אבן שושן הכל קביל אבל לרוב כותבים כל לבחירתכם... מהיום כל סקרי הבעד או נגד יכנסו ישירות לקישורים תחת הכותרת בעד או נגד אותו דבר לגבי העדכון השבועי למקרה שפספתם בקשר למפגש של חברי הפורום לפי דעתי הפורום עדיין לא בשל למפגש אבל נריץ סקר תחליטו לבד לרגל כניסות המכשירים החדשים לארץ הקודש אתם יותר ממוזמנים לשלוח לי דוחות משתשמש לציין שם ושם המכשיר ואם אפשר לצרף תמונה תבורכו הודעה נבחרת במהלך השבוע תבחר הודעה נבחרת הודעה נבחרת היא לא בהכרח כזאת שזכתה להכי הרבה תגובות אז תתאמצו שבוע טוב ונעים ד
ר

Raistlin

New member
והעדכון השבועי....

טוב, אין הרבה מה לסכם נראה שהקרינה ייבשה את הפורום ועכשיו הוא יותר צחיח מהנגב אבל נו טוב שיהיה

shanty.G

New member
פורום חדש בתפוז: זכויות בעלי-חיים

שלום לכולם, אני שמחה להזמינכם לפורום חדש בתפוז בנושא זכויות בעלי-חיים . הנושא חשוב לאין ערוך, על מנת לקדם את נושא זכויות בעלי החיים בישראל: לא עוד הפקרות בתנאי רווחה במשקים חקלאיים (דוגמת הכתבה על הפרות לפני שבועיים בכלבוטק), לא עוד התעלמות הרשויות מחתולים משוטטים, לא עוד עצימת עיניים וסתימת אף אל מול מה שקורה באמת בועדת הפיקוח על ניסויים בבע"ח בישראל ודי להתעלמות החוק ממתעללים בבע"ח במחוזותינו. "אם נגרם סבל לבעל חיים, לא תיתכן כל הצדקה מוסרית לסרב להתחשב בסבל זה." (פיטר סינגר, מתוך "שחרור בעלי החיים"). משפט זה ממצה את ה´אני מאמין´ שלי בתחום בע"ח (וגם בין אדם לזולתו). אתם מוזמנים לבקר בפורום, לשאול שאלות, להתעדכן בפעילויות, להציץ בגלריה ובקישורי הפורום ולהרחיב ידיעותיכם בתחום. אשמח לראותכם! shanty

למעלה