טוב, מה נהיה? מה חדש היום?

טוב, מה נהיה? מה חדש היום?

כולם שותקים? אין עיסוקים? היום ביקרתי אצל הרופא שלי, ועלתה השאלה אם להמשיך לנסות תרופות חדשות, או לוותר על זה. כל תרופהעד כה עשתה לי תופעות לוואי מזעזעות ונזקים לכל אבר אחר בגוף ... ממש מתלבטת. אוף

ענתר

New member
מה שאנחנו למדנו

שאסור בהחלט אסור!!! ועוד פעם אסור! להתחיל תרופה חדשה בתקופת בחינות. עלול להרוס את כל הסמסטר ומה עשיתי היום? סוף סוף תפוז סידרו לי את החתימה אחרי שפתחתי קומונה חדשה, התחרבשה לי החתימה. אז כמובן שאשמח לארח את מי שהנושא יעניין אותה

kikona126

New member
זאת בדיוק הבעיה

יש יותר מידי עיסוקים... אני לפני כמעט חודש חזרתי לתרופה קודמת שלי. שבינתיים, להפתעתי אני מגיבה אליה יותר טוב ממקודם. כניראה שכרגע הגוף מגיב אליה אחרת ממה שהוא הגיב מקודם, וזה טוב... (כבר החלטתי לקבוע תור לניורולוגית כדי להוריד מכמות הטיפול המונע למגרנות כי עם הטיפול הזה אין צורך בטיפול מונע, אין מגרנות!) מה שכן כל ההורמונים האלו (החליפו לי הרבה לאחרונה) מאוד נפחו אותי, וכרגע אני מנסה להוריד את הנפיחות הזאת למטה איך שהוא, וזה לא ממש הולך... מבאס... אני הולכת להרשם לחדר כושר כדי להוסיף עוד כמה שעות ספורט ביום/שבוע, וכניראה גם לאיזה קורס באוניברסיטה (כי 24 שעות ביום זה הרבה!)

עסוקים זו לא מילה..

ביום ראשון - נפגשתי עם חברה שאני מודאגת בגללה וחוץ מזה היה לי תאקל עם ועד ההורים של הכיתה = לא ישנתי בלילה. ביום שני - יצאתי לסידורים והאוטו החליט שאם נגמרה השביתה הגיע תורו לשבות ושבק באמצע צומת. הצלחתי להעמיד אותו בצד והזמנתי גרר. אחרי התרוצצויות בכל העיר חזרתי לחכות לגרר בשיא החום.. וכפי שאיבחנתי בעצמי - הלך הגיר ואיתו הלכו להם 3,500 ש"ח.. יופי טופי... היום - שוב סידורים וקניות ואז טסתי להביא את הילדים (איחרתי לגן והילד כעס עלי. כמעט בכיתי
) וכל זה תוך כאבי בטן וגב בגלל האורח הנשי הארור.. אוףףףףףףף!!! בא לי להכנס למיטה.. ולגבי השאלה שלך - זו אכן דילמה קשה, אבל אני בטח הייתי נשארת עם מה שאני מכירה. לא אוהבת הפתעות.

ענתר

New member
אוי מרגיז האוטו הזה

בזצמנו שהיתי מסתובבת כל היום בהסעות והתלוננתי שאני נהג מונית אמרה אחת הבנות שלי אמא את לא נהג מונית, נהג מונית מגיע בזמן את מאחרת

למעלה