טוב מי מהנוכחים כבר הצליח לפגוע בול ?

arieltr

New member
טוב מי מהנוכחים כבר הצליח לפגוע בול ?

שבלול פגעת?
איפה קאפוט? וודאי יודע עד כמה דיוק הוא קריטי במסלול חיינו.

[URL]http://www.nrg.co.il/online/55/ART2/813/213.html[/URL]
את זה אין בניו-זילנד, אה אה, נראה אתכם עוברים עכשיו.
פחח פיורדים...

אני בעד.

השירותים המערביים רק עושים צרות. אם יש אפשרות, מוטב להשתמש בשירותי כריעה. ולראייה: פאולין הנסון נגד.

Caput femoris

New member
במילותיו של המשורר היהודי המנוח לו ריד

It's the beginning of a new age.
תיכנס לשירותים בפקולטות בהן נעשית העבודה האמיתית (נאמר בטווח שבין מדעי המחשב לפרמקולוגיה), תן מכה והסתכל סביב.
הדבר הראשון שתראה הוא שלשכניך למעשה הבריאה כנראה אין שורשים באיים הבריטיים. מיד לאחר מכן תראה את השלטים המשעשעים האלה שמסבירים (כמו בכתבה) את הציפיות לישיבה נכונה ואיפה מותר ואסור לבצע את הרחיצה לפני התפילה (וֻדוּאְ), כולל מפות עם קודים של חדרים סטייל קמ״ן גדוד.

יש להניח שמדובר בברווז עיתונאי, אבל בכל אופן נראה שאנחנו הולכים בכיוון הנכון - אני מעדיף בול קליעה מאשר לחשוב שפאולינה ושו״ת עברו על החרסינה לפניי.

arieltr

New member
הפתרונים בפקולטת הפרקטולוגים

מעבר להיות הדבר ברווז או לא, אי אפשר לשלול גם קצת PR, הרי הם חולים על זה כאן. תן להם מיליגרם של מולטי קולטורה והם כבר ימנפו את זה הכי רחוק שאפשר, גם אם זה נושא הכי מחורבן שיש.

עכשיו פאולינה היא בסך הכל חיילת טובה המדגימה מצויין את הפנאטיות האוזית, הטיפוסית אפילו, המכתיבה הליכה בשביל של כולם. חס ושלום תנסה לחרבן לא באופן המקובל עלינו.

אישית, אני לא משוכנע ששירותים כאלה או אחרים הם הכיוון הנכון. הרי ה-delivery method בטל בשישים לעומת השורה התחתונה הרלוונטית - ניקו או לא ניקו לאחר התרומה?
ואת זה הבול קליעה לא פותר, אלא אם כל המהגרים לאוז עברו הכשרת צלפים של של הקומנדו.

Caput femoris

New member
פאולינה היא נכס למיינסטרים האוסטרלי

אשה וולגרית וקצת מחופפת שגורמת לגזענים האמיתיים - אלה שבונים מחנות ריכוז למוסלמים בכל מיני איים ומצהירים (לקול תשואת ההמון) שאפילו מי שהוכר שפליט לא ייכנס לאוסטרליה - להיראות נהדר.

chemicalbrother

New member
שירותי בול פגיעה זה הכי אחי

יותר בריא ויותר נקי. בצימר שלנו בהרים שבניתי את השירותים הבאתי במיוחד מתאילנד שירותי בול פגיעה לשים ליד האסלה המערבית.
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=YbYWhdLO43Q
&nbsp
פאולין הנסון היא כמו מצפן שתמיד מצביע לכיוון הלא נכון. תענוג איתה.

pixie66

New member
"בצימר שלנו בהרים שבניתי"

באיזה "הרים" מדובר?
&nbsp

arieltr

New member
וואי זה אזור נהדר

שהתגוררנו בNSW מאוד אהבנו את כל מה שנמתח בין ה-'מייאל לייקס' ל-'פורט מקוורי' ונמצא קצת (קצת כלומר לא טאמוורת'...) בפנים מרצועת החוף.
יחסית האזור הזה היה נגיש לנו מסידני בסופי שבוע/ארוכים, בייחוד בסידור החיים הקודם.

chemicalbrother

New member
:)

ה"צימר" זה הבית שבו אשתי גדלה, באמת מקום יפה עם המון מה לראות בסביבה.
אנחנו גרים עכשיו לא רחוק משם, 20 דקות צפונה מפורסטר, על החוף. אין על מה להתלונן...
&nbsp

arieltr

New member
תשמע, אני לא יודע על כולכם, אבל

כאן חדר הנוחיות צריך להיות אהממ... נוח.
לעמוד, לכרוע, לפתוח כוונות, לאפס אותן, אימונים על יבש, אפסנאות, ציוד - תשמע זה כבר לא כל כך חדר נוחיות.
היו ימים שחדר הנוחיות היה המקום הכי שקט ושפוי בבית הזה. אחד הדברים הכי חשובים שזכינו לקבל מאוסטרליה ממוסגר על הקיר בחדר הנוחיות, מוצג בראווה לכל אורח המתיישב על מושב הטייס...

אתה לא יודע איזה בלאגן לוגיסטי זה יהיה אם אני אצטרך להחליף את כל הקומפוזיציה שם ולחתום על ציוד חדש ולתפעל את המשימה על פי נהלים אחרים. הרי כל התלוי כעת על הקיר יפסיק לקבל חשיפה, וחבל עבור ציבור המשתמשים.
מה שכן אני יכול לומר, עת אני מסתובב ברחובות עיר ה'לייבעייבל' החביבה אני משתדל להימנע מלתרום בנוחיות הציבורית, ולרוב אני אבחר לטפח את הריאות הירוקות של העיר.

pixie66

New member
עדיין עובדת על זה

לפני 11 שנים נסעתי לצפון תיאלנד ללמוד. שבועיים ביליתי בבית ספר פרטי משגע - לא רציתי לחזור הביתה. שם למדתי (ברצינות, לא צחוק עכשיו) את יתרונות הכריעה לעומת הישיבה - ההסברים היו באנגלית כמובן, בפלקטים גדולים על דלתות חדרי השירותים וביננו - לא היה שומדבר מתנשא בהסברים - פשוט עובדות.
אפאחד לא בא וכתב או אפילו התכוון "אתם (שבאים מהמערב) אין לכם מושג מהחיים שלכם" - המטרה האמיתית הייתה to educate

באוסטרליה כמו באוסטרליה - הם מאוד רוצים להיות משהו שהם לא.

למעלה