טוב מי צריך איזה
להיכנס לעבודה?

טוב מי צריך איזה ../images/Emo157.gif להיכנס לעבודה?

{רמז: אני!} עד עכשיו נכנסתי לגמרי לאווירת החג מבחינת מפגשי משפחה וחברים, אבל הגיע העת גם לעבוד! {משהו מעודד אבל - מצה כמו להבדיל סושי היא מזון לא מרדים, אז דווקא היא תורמת למאמץ הלימודי} יש מצטרפים אחרים?

אני איתך!../images/Emo156.gif

בדיוק ברגעים אלה מתחילה לעבוד על מסד הנתונים. גם אני נסחפתי עד עכשיו עם אוירת החג. והיום - סוף לחירות, ותחילת העבדות... (והעבודות האמתיות) בהצלחה לנו

ללס1

New member
../images/Emo199.gifיש אוכל לא מרדים?

היום דוקא לקחתי את עצמי לספריית האונ',בדיעבד בזבוז של יום כי אצלי זה כרוך בנסיעה ארוכה ,אז הוצאתי מאמרים שהגיעו מהבן ספרייתי וספר אחד,אבל לא התקדמתי בכלל בכתיבה שזו המטרה שלי לחג הזה..מקווה שהלילה יהיה פורה...בכתיבה בהצלחה לכולם

../images/Emo209.gif להיט מבחינה זאת

גם לא כזה מסובך להכין בבית (צמחוני כלומר- דגים טריים זה הרבה יותר מורכב...) איפה יש ספריה פתוחה? (בעברית ובתל אביב סגור
)

ללס1

New member
בשבילי סנדויצ' זה גם מאמץ עילאי../images/Emo71.gif

בימים שני ושלישי ספריית בן גוריון היתה פתוחה עד 14:00 חמודים נכון?!

יום נוסף ל../images/Emo162.gif

אתמול הייתי די גרועה (עמוד של התקדמות, כשרציתי להיות בקצב הרבה יותר טוב), אבל אני מנחמת את עצמי שלפעמים עד שחוזרים למוטב זה קצת חורק. היום המצב קצת יותר טוב כי יש לי כבר הרבה חומר במצב גולמי מתקדם שיהיה יחסית קל לכתוב ממנו. אז קודם כל בהצלחה לניצת וללס, שותופתי למאבק מאתמול. יש מצטרפים חדשים היום?

לצערי, אני לא התקדמתי כלל.

החג והמחויבויות שלו לאירוחים והתארחויות, וגם - מופע שהלכתי לראות בערב, כי הרי לא ייתכן שיהיה חופש פסח ואני לא אשתתף בפסטיבלי האביב למיניהם. ועושה רושם שגם היום לא יהיה יעיל מדי, אבל ,, אולי עוד הלילה אחזור לעצמי. הלוואי. בהצלחה אבן, בהצלחה ללס מי מצטרף?

ללס1

New member
עכביש קטן צרות גדולות...../images/Emo101.gif

שלשום נעקצתי שלוש עקיצות ברגל,טוב התמודדתי בגבורה ,אבל הרגל החלה להתנפח ,הכל נהפך לאדום ובצקתי אז לאחר עוד יום של סבל בסוף הלכתי לרופא שנתן לי אנטיביוטיקה...אח כואב לי...אבל אני לא אתן לעכביש לעכב אותי יום נוסף! הרבה הצלחה לכותבים/ות ולקוראים/ות

די, דיינו, כבר אין לי כוח!!

בתור אחד שנולד אופטימי (ככה אמא אמרה לי...) חשבתי שאוכל להתקדם יפה עם התיזה במהלך חופשת פסח/סמסטר א'... אבל מה, נראה למישהו שהתקדמתי עם התיזה?? הספקתי לחזור למשחק (סימולטור) פורמולה 1 ואפילו ניצחתי את אליפות העולם, הספקתי לתרגם כמה פרקים מתוך "האנאלים" של טאקיטוס, אבל תיזה? גורנישט מיט גורנישט. מה יהיה?? כל פסח אותו הדבר!! דאנטה

../images/Emo24.gif כל פסח וכל סוכות זה אותו דבר

תקוות, הבטחות ואכזבות... אולי הגישה צריכה להיות הפוכה - בחגים האלו כנראה אין סיכוי להתקדמות של ממש, ולכן כל התקדמות היא בונוס...

אולי המחשבה שכל התקדמות היא בונוס עוזרת..

התקדמתי בעמוד נוסף מאז שהתחלתי! ועוד החומר הגולמי מלא עדיין בדגלונים שגם מהם בטח יצא משהו טוב... עכשיו הדילמה - להמשיך או ללכת לסופר? ברור שלהמשיך, נכון?! טוב, אני אמשיך קצת ואז אלך לסופר.

ועוד אחד...

אבל עכשיו כבר הדגלונים המועילים החלו להתמעט... בכל מקרה נראה לי שהרוותי ביושר את הזכות להפסקה וללכת לסופר.

ghatto

New member
מאוד מזדהה

כל פסח וסוכות אותו הדבר - אני דוחה את הטיול שאני מתכנן למצרים כבר שנים... מזל שתוך כמה שבועות אני מפסיק להיות סטודנט ויהיה לי חופש עד שאמצע עבודה.. מה שאומר שבאופן אולי לא הכי חיובי הולך להיות לי מלא חופש. עדיף לנצל את החופשות לרגיעה וללעשות משהו אחר.

../images/Emo162.gif

ערב ליל הסדר גמרתי לכתוב את המאמר ושלחתי עותק למנחה. חג שמח ורגוע היה לי. רוב חול המועד עבר עלי במנוחה, בטיולים ובמנוחה מהטיולים. קראתי מאמר אחד שאני שופטת (והיה מעניין למדי).
לכל חג יש מוצאי חג (או משהו). המנחה החזיר את המאמר עם הערות ואני שוב באוניברסיטה, ביום של צילומי ממצאים למצגת. המעבדה סגורה וכל הבניין שבו היא נמצאת נעול. לפחות יש לי גישה למשרד. שקט פה נורא. אני חוששת שיש פחות מחמישה אנשים בכל הבניין. אין מזגן, אבל גם אין חלונות אז לא מאוד חם. עוד מישהו עובד היום?

../images/Emo155.gif../images/Emo156.gif../images/Emo155.gif אני פה...

עם שורה של דגלונים חדשים, אבל עם שביזות שאוטוטו החופש נגמר, וכרגיל הייתי אופטימית מידי בתחילתו.

למעלה