טוב מכוון שכל הפורום הפך להיות

טוי בוי

New member
טוב מכוון שכל הפורום הפך להיות

שירשור
אז תכתבו פה את השיעורים שלכם ואת ימכם בארווה במקום בסתם שירישורי אוף ארוכים ומשעממים שמענינים בידיוק 2 וחצי אנשים.....

JustAlona

New member
פים פאם פום

רכבתי על הלנה, יצאתי לטיול, היה נחמד. לפני זה יצאתי על רפי, על התחת שלו, היה קשה.

טוי בוי

New member
היום היה היום הראשון של הקיטנות

שבאות מחוץ לחווה... איכפנו 7 סוסים הכי קלים בעולם!!! גרייט, ג'סי, טוי בוי, מוגלי, סידני, יהודית והמלט לא עשינו כלום! היו 4 קבוצות כל קבוצה רכבה חצי שעה וכמובן בגלל שאלו ילדים שלא רכבו בכלל ולא יודעים מה זה סוס אז לקח לנו 20 דקות עג שכולם עלו ו10 דקות הובלנו אותם והזברנו להם שזה לא טוב למשוך לסוס בפה כי זה כואב לו אז שעוצרים את הסוס עם הישיבה וקצת יד ולא רק יד... וכמובן שהולכנו את הסוסים שעתיים בשמש
!!! והיה חם!!! והילדים היו קרציות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואחר כך היתי אמורה לרכב על ג'סיקה כידי לסדר אותה קצת מכל השטויות אבל לא רכתי בסוף...
אז ממש ממש ממש ממש השקעתי בטיפול שלה! שטפתי אותה חצי שעה עם 3 מברשות והורדתי לה מים ממש ממש ממש טוב היא היתי חצי יבשה ...חחח ואז קשרתי אתה בחוץ בפינת יבוש צלסוסים והיא היתיבשה והיתי כל כך רכה ולבנה! ואז שטפתי את גרייט... וטיפלתי בג'סי בגרדת בזנב ובררגיים

niko girl

New member
אוקי.....

יש לי שיעור ביום שלישי! ואני רוכבת ימי שלישי, חמישי ולפעמים שבת...עכשיו לא כי חופש :/

Shai Felton

New member
השיעור שלי../images/Emo63.gif

היה ישעור ידי נחמד- בהתחלה עשיתי מלא דראסז' - נע םחצה את המגרש לשניים - חלק אחד הוא בגודל של מנז' דראסז' עם אותיות והכל והחלק השני עם המכשולים, אז עשיתי בחלק הקטן דראסז' ואחר כך גם הובלתי את השורה והיה נחמד לשם שינוי. אחר כך עבדתי יותר על קאנטר, מעבר מהליכה לקאנטר ומקאנטר להליכה, ומעברים מעמידה לקאנטר ולהפך. אחר כך קפצתי כל מיני מכשולים שהיו במנז', הקטע של הקפיצות היה ממש לא טוב היום, בהתחלה קפצתי כל מיני מכשולים והיו לי פה ושם סירובים אבל לא המון, אחר כך נעם הרים את כל המכשולים ל-90 וקפצתי חלק, ואז הייתי צריכה לבוא לדאבל, שלפני יש אפרייט שהוא בזווית ממש ממש ממש לא נוחה וישר אחרין צריך להכנס לדאבל, היה ממש קשה הייתי צריכה לבוא באלכסון לאפרייט מסכן וזה לא ממש הלך, היו לי איזה 200000 סירובים עד שבסוף הצלחתי כמה פעמים חלק
... חוצמזה לא נדבר על זה שאחרי כל מכשול הוא דופק גאלופ - הוא בכלל היה דיי מטורף היום
אבל נסתדר.

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif אין לי ממש מה לספר

זה היה טיול...
אני שונאת טיולים עם ענבר!!! איזה ילדה קרציה!
היינו צריכים לעשות לה עוד הפעם סללום בין העצים

Edubite

New member
היום היה את הקליניקה ואת המופע!

בבוקר עבדנו על המופע והסוסים לא היו רגילים למנאז הזה כי אנחנו בקושי משתמשים בו והיינו צריכים לצאת בקאנטר מהמנאז אחרי הקטע דרסז... ובפעמים הראשונות אני דין ורחלי יוצאים בקאנטר ופתאום קולטים שאין לנו שליטה על הסוסים ולקח מלא זמן עד שהצלחנו לעצור אותם... ובפעם אחרת אדי "רמס" את טינקר בל (פונית, להזכירכם...לא נעים)... את הקטע של הקפיצות היה לנו קצת קשה לעשות כי המנאז מאוד קטן אבל אמרו לי שהיה ממש יפה!! אחר כך ליאל עשה קטע קפיצות על טינקר והיה מדהים! אחרי זה נעם רכב על פיורינה והסביר על האימון של סוס צעיר (פיורינה היא בת 3 וחצי ונעם מאמן אותה בשביל קיבוץ ניר דויד) והוא קפץ איתה והיא פשוט קופצת מדהים!! רק חבל שהיא כל כך כלבה בתא! (נושכת , בועטת וכ'ו..) אחר כך הוא הסביר על לונג על דורינקה שלא ממש יצא לי לראות ואז עשינו קפיצות חופשיות לאשלי, ג'רי ומייפל (שבחיים לא ראיתי אותה קופצת והיום גיליתי שהיא קופצת נחמד מאוד יחסית לקווטרית..) וואו. יום ארוך והודעה עוד יותר ארוכה אני בספק אם מישהו יקרא את זה בכלל...פחחח

Edubite

New member
אהה ושכחתי להוסיף..

שעשינו לכל הסוסים צמות מגולגלות (חוץ מלמייפל שלה עשינו צמה אחת ארוכה כי יש לה רעמה מאוד ארוכה) ואדי היה פשוט דוגמן!!! אין, סוס חתיך!! ובכלל כל הסוסים נראו פצצה! ליאל צילם ויהיו תמונות בקרוב!

טוי בוי

New member
לקחתי היום שיעור עם רנה!!../images/Emo60.gif

באתי לחהווה עם שירית ב-8 בבוקר ואיכפתי את יוהדית מוגלי והמלט. ואז ניקיתי את השמיכה של ג'סיקה ושאלתי את רנה מתי להוציא את ג'רי |שולט| אז היא אמרה לי 10 ל-10 {השיעור היה ב-10 בבוקר} ואז איכפתי את ג'רי |שולט| לשיעור והמפרזל והוטרינר הגיעו ומישהו שסידר את החשמל את המפרזל פירזל את מוגלי ודפק לשירית את השיעורים והוטרינר בדק את ביג בן {פרטי} שצולע.... בקיצור ירדתי עם ג'רי לשיעור והלכתי אתיו כמה דקות ואז טרוט והליכה וטרוט והליכה והליכה מכונסת וטרוט מכונס ורק באיזה 10 וחצי רנה באה כי היא דיברה עם לזלי שרכבה לפני על אפולו עם רנה...
ואז רנה סידרה לי ארכובות והארכנו אותן ב-3 חורים וסידרה את הפלאש ואת השוט שלי הישב לא נכון וגרם ליד שלי להיות עקומה... והיא שלה אותי אם אני רוצה להתחרות או סתם לרכב אז אמרתי לה שאני היה ממש שמחה לצאת להתחרות אבל פרנקי לא מוצי בצפר אז אם ילך טוב ננסה לשכנע אותו {לרנה יש המון כוח בחווה!!}.. השיעור היה כל כך טוב!!!!!!!!! ג'רי היה כל השיעור בוין 90% ל-95% על המתג ומידי פעם הוא היה 100% אבל ברך לי די מהר אבל היה שיעור מצוין ורנה ואני הינו מרוצות! ואז חזרתי לאורוות וטיפלתי בג'רי ובסוסים שסימו וישבתי ואכלתי את הביגלה והגמבה שלי... מרתק! אני ימשיך לרכב עם רנה רוב הסיכויים ואני חושבת שהיה ממש טוב אני יקח איתה שני שיעורים בשבוע ונקווה לטוב... ואז שטפתי את כל השמיכות ספירר של בצפר { 15 שמיכות עם סבון והן מטונפות!!} ויבשתי אותן בשמש... ב 2 או 3 נועה הגיע והתחלתי לאכף את כל הסוסים! אווו יום רבעי אחרי הצוהריים כזה כיף! כודם כל יש רק את נועה ואביעד אז זה יום קל בעבודה וגם יש שם אחלה של אנשים! אביעד {מדריך מצחיק ביותר וסמפטי לחלוטין שפוחד ממוגלי} היה ומור {אח של שחף הוא בן} ושחף {אחות של מור בת} והיה את רון שהוא אחלה ילד ונועה שהיא ממש חמודה ונחמדה והיא כל כך ירדה על מור שחף ורון איתי היא כזו מצחיקה!!! אז כל היום היתי איתם והיה כל כך מצחיק!!! היתי צריכה לשטוף את טוי בוי ולא היה לי כוח אז הלכתי לידם שהם היו ליד המכונות ושחף חשקה בבמבה שוש אז היא ניסתה לשכנע את טוי בוי בדיבורים שיבעט במכונה..חח היה ממש נוחמד! ואז עשיתי לג'סיקה לנוג' וטיפלתי במי שהיה צריך בקיצור אני סגרתי עכשיו 12 שעות בחווה...חחח יום שלם!! ואני לא מסוגלת ממש לזוז...חחח בקיצור היה מדהים היום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מי שקרא עד פה

טוי בוי... כמה שאלות...

מסתומרת הסוס הלך 95% על המתג ואז 90% ואז 100% על המתג? הסוס היא על המתג או לא? ואת עושה טרוט מכונס? אמממ לא נראה לי שאת רוכבת ג'...! עושים טרוט מכונס ברמה ג' בדרסז' ולא נראה לי שאת רוכבת מספיק טובה כדי לעשות דברים של ג'!

TauraMan

New member
אוי נו באמת..../images/Emo20.gif../images/Emo176.gif

היא עשתה משהו. היא מרוצה והיא שמחה עד הגג למה להרוס בהערות מפגרות? מה זה משנה שהטרוט המכונס הוא של רמה ג' דרסז'?????? היא עשתה את זה או לפחות ניסתה, כל הכבוד לה!!!!! תפסיקים עם ההערות המעצבנות האלו... טויבוי- כל הכבוד. נשמע שממש נהנת ושרנה יכולה ממש לקדם אותך!

Juli kleo rullz

New member
אני מסכימה עם TauraMan ../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

רעות מה הקטע להרוס?! אז יופי... את יודעת שזה ברמה ג' ואת בטוחה שאת הכי טובה בעולם! יופי... אולי היא טעתה... אולי היא התכוונה למשהו אחר או שאולי היא הייתה בדרך... אז די כבר! כולם שונאים פה שמעירים הערות שהורסות את השמחה... אז די כבר... כי את הרבה מאוד פעמים עושה את זה

טוי בוי

New member
טרוט על המתג טוב!

כאילו שהוא היה על המתג והלך ממש טוב אבל הוא היה צריך עוד ממש קצת להתעגל ואז הוא היה 100% על המתג אבל כעיקרון הוא היה על המתג והיתה אפשרות לבקש ממנו עוד קצת.... עזבי....

Edubite

New member
יומי בחווה....

אוקיי אז הגעתי בערך ב 9 וחצי ואחרי איזה שעה הורדתי את ג'רי למנאז כדי שנעם (שרכב באותו זמן על רינה) יוכל לרכב עליו... אז החלפנו סוסים והעלתי אותה.. להפתעתי היא הייתה מאוד רגועה עד שפתאום בלי שום סיבה היא נבהלה ממשהו, קפצה קצת ונחתה בדיוק על הרגל שלי!! איזה כאבים!! הכל נפוח וסגול נראה לי שמחר אני אעשה איזה צילום כדי לוודות שלא נשבר כלום.. מחר אני הולכת מוקדם בבוקר לחווה כדי לעזור לנעם להביא סוסה וסייח (האמא קווטרית שחורה יפיפיה..)

JustAlona

New member
אניייייייייייי מאוווווושרררררררתתתת

יכול להיות, שמגיעה סוסה חדשה, ואני אטפל בה! שתבינו, עד עכשיו היו רק שני סוסים, ורק שתי חברות של טיפלו בהם!!! ועועועועועועעועועועועועו

טוי בוי

New member
ההיתי היום 3 ימים ברצף בחווה

מהבוקר עד הערב! ואתמול יצאתי לטיול עם שירית וכמה אנשים מבוגרים ועדי הבת של חלי {חלי היתה איתנו גם} קלייד היה אנדרו היה גלורי היה..{אלו הסוסים אני לא זוכרת תאנשים} שירית היתה על ווגאס... עדי על סידני חלי על מוגלי ואני על הבובה ג'סיקה! חחחח ג'סיקה כזו פיצית! אני כל כך מצחיקה עליה עוד איכשהו זה נורמלי אבל אני די גדולה לה הרגליים שלי הגיע לברך שלה שמתחתי אותן אבל עם ארכובות זה היה בסד ... חחח אבל היא מממי! הלכנו עד הפרדשים והשדות ועברנו את פסי הרכבת והתחלנו טרוט ואז עדי נפלה אז העלנו אותה בחזרה {היא לא ממש יודעת לרכב מזל שלא קרה כלום!} ועשינו הליכה כל הטיול חוצ מבשדה שמי שרכב על קלייד נכנס לשדה ועשה קצת גלופ {קלייד בטטה אני בספק אם זה היה גלופ כי הרגליים של קלייד היו בצורה של גאלוף וגם כל התנועה אבל הסוס הזה כל כך בטטה שג'סי מסיגה אותו בגלופ הזה חחח} ואז אני נכנסתי ועשיתי קאנטר והמשכנו בהליכה לחווה וג'סי כזו יפה והיא היתה על המתג והיא כל כך רכה חבל שלא רוכבים עליה רוכבים טובים!!! ואז טיפלתי בג'סי ובכל שאר הסוסים ווחיקיתי לצהריים.... כשעביאד הגיע הוא דיבר איתי וסיפרתי לו על הטיול ואז הוא החליט שלג'סי יש תחת של אוגר...חחח שרוט! אני בכלל לא סולחת לו על הקטליה שלו ביוםפ רביעי! וסוף סוף גיליתי בן כמה הוא!! חחח הוא בן 21 וחצי... ואז איכפתי את כולם לצהריים ולא היה לי מה לעשות את חיפשתי תמונות ישנות בחממה כידי למלא את האלבום של החווה שגיליתי ביום רביעי ויש שם תמונה של גרייט שהיצה צעירה וקפצה עם עדי איזה פצצה היא נראת היום היא סתם סוסת בצפר זקנה עם בעיות גב! והיו שם תמונות מאליפות הארץ שהיתה בלירון ג'וקי קלאב לפני כמה שנים ב-98 וממש יפה ומצאנו תמונות מהקאנטרי {מדאוס כיכב!} אז גנבתי 6 תמונות חמודות של הסוסים! והיתה תמונה של מוגלי שהיה לו שיער אורוך ארוך עד הרגליים שלו! ןטיו בוי ואנדרו נראו מדהים!! בקיצור זה היו תמונות מפורים לפני 4-5 שנים אני זוכרת את הפורים הזה ממש טוב! ואז מצאנו תמונה של אושרת ורוז והראנו לה אותה והיא כמעת בכתה מגעגועים לרוז!!! טוב וחזרתי ב שש הביתה....

טוי בוי

New member
פגשתי היום בחווה את שקד מהפורום!

היא באה לעבוד איתנו בקיטנה... היה כל כך חם! אחרי הקיטנה רכבתי על המושלמת ג'סיקה!!! היא כזו חמודה אני לא מבינה מה הבעיה איתה ולמה שירית רוצה שאני ירכב עליה כידי להכניס אותה למסגרת.... היא הלכה ממש טוב!!! והיתה על המתג ועשיתי איתה פליימציינג' והיא היתה כל כך חמודה... אמיליו ראה אותי איתה וממש צחק אני נראת ממש מצחיקה עליה אבל היא הלכה ממש טוב!!! ומחר אני לא היה בחווה ואז אני טסה לשבועיים...ובאוגוסט אנחנו יוצאים לים!!!! |ישששש|

למעלה