טוב!!!! מלא זמן לא העלתי ציור!!!!

*GormE*

New member
טוב!!!! מלא זמן לא העלתי ציור!!!!

ויונה הביא לי חשק שדיבר על אקריליק אז אחרי הפרעה מסיבית של הפסקות חשמל חוזרות ונשנות, התוצאה היא כזו; דרך אגב, זה ציור ממש קטן ככה שאם תגדילו זה לא יקפוץ לכם על כל הפרצוף כמו תמיד. חוצמזה, המקור עדיף

chatenoire

New member
יפהפה!

הכי הרשימה אותי ההבעה. היא פשוט תופסת את הצופה במין תחושה כזו של הפתעה וסקרנות, זה נפלא. הגבס מגניב ביותר (זה ג´סו או סתם הררי אקריליק?), אבל הרקע קצת מקושקש מדי לטעמי. גם השיער מדליק.

*GormE*

New member
הכל אקריליק

והרקע נעשה כולו בהפסקת חשמל... כמעט ולא ראיתי כלום והגבס בגלל שאני נזכרת בימים עברו (עלק, כולה חצי שנה!) הדבר השני שעל היד שלה, דרך אגב, זה מד לחץ דם קצת ישן

*GormE*

New member
____מה זה?______

-זה רצון לא מוגדר שבי שרוצה שהתמונה הזו תהיה למעלה למעלה כל הזמן!

giri

New member
ציור טוב ומושקע

עם פוטנציאל טוב להתייחסות רצינית יותר בפורום אומנות. זה ציור שחורג מגבולות הקומיקס לדעתי, בטח שם יתנו לך חוות דעת הרבה יותר רצינית בנושא האקריליק (בלי להעליב את פורומנו הקט)

yonabarak

New member
מספיק עם רגשי הנחיתות

נראה טוב. בחירת הצבעים מעולה. תנוחה טובה, פרצוף טוב מאוד. תספורת אייטיז מצחיקה. כרגיל, לטעמי לא מספיק תחת. נראה טוב מאוד. צוואר קצת עבה. מה לגבי הטכניקה: נראה שלא העזת לצבוע קודם הכל בצבע הרקע. אל פחד! האקריליק שלך קצת מדולל. תשתמשי בו יותר סמיך, שיהיה אטום, לא כמו צבעי מים. ואני לא יודע באיזה מכחולים את משתמשת, אבל אני ממליץ על עגולים וחדים משיער דלק אמיתי- Sable. התוצרת הכי טובה שהייתה בארץ הייתה colorhit, שנמכרו בקרביץ, אבל אני לא תמיד מוצא אותם. פורום אומנות: eat my shit.

*GormE*

New member
תודה, נראה שאני נוטה לצייר תחת קטן

לבחורות שלי ובאמת אני משתמשת בצבע אקריליק מדולל יכול להיות שזה מפני שהתחלתי להשתמש בצבע אז התחלתי בצבעי מים ובמעבר לאקריליק לא נגמלתי מזה אז אני עושה אולי שכבה אחת עבה ועליה גוונים מדוללים מה זה שיער דלק? (למכחולים) ולצבוע קודם בצבע הרקע? אני לא מבינה (לעשות את הרקע קודם? משונה מאוד! לא חשבתי על האפשרות הזו אפילו)

yonabarak

New member
שיטת העבודה של ביסלי+שלבים מצולמים

בחוברת מלטינג פוט, סיפור של קווין איסטמן (נינג´ה טרטלז) וציורים של איסטמן, ביסלי ובריאן טלבוט. זה הסיפור שגם שימש בסיס לסרט האחרון של מגזין הבי-מטאל FAKK בריבוע. אל תסתכלי על השרירים המוגזמים. אני מביא את ביסלי כי קל ללמוד ממנו את הטכניקה. שימי לב: הוא צובע את צבע הבסיס החום כהה על כל משטח התמונה, כולל איפה שיהיו דמויות אח"כ. הצבע החום הוא צבע מעורבב ומלוכלך ולא אטום לגמרי, ככה שהוא רואה את העפרון או העט שבו הוא צייר את הציור. אח"כ הוא מתחיל לעשות שכבות, מהכהה הבסיסית ביותר לנקודת הברק הלבנה ביותר שבמרכז הציצי.

*GormE*

New member
לקח לי זמן להבין מה קורה שם אבל

בסוף הסתדרתי באמת שאני פוחדת לכסות את הרישום שעשיתי בצבע כהה, שאולי אחר כך לא אצליח לזכור מה עשיתי שם אני אתאמן קצת ונראה מה יצא ותודה רבה על השיעור המקוצר! יש לי שיעורי בית..!

amitais

New member
אחלה ציור+טיפ נוסף

לסרוק או לצלם בזירוקס את הרישום לפני הצביעה. יש לכך שתי סיבות הפוכות: האחת, כדי לשמור עותק נקי אם הצביעה על האורגינל לא תעלה יפה. השניה, להשתמש באיכויות שמעניק הזירוקס ולצבוע דווקא עליו ולא על המקור. הזירוקס משחיר את העפרון ויוצר קונטראסט מגניב, וגם משמר את הטקסטורה המלוכלכת של העפרון. הזירוקס גם הופך מריחות עפרון אפורות לטקסטורה גרעינית מגניבה. הבעיה היחידה עם השיטה הזאת היא שנייר צילום מסמכים הוא דק, וכדאי להדביק אותו על בריסטול עבה יותר אם צובעים באקריליק או צבע כבד אחר.

*GormE*

New member
נכון, אבל אין טעם במיוחד להדביק

כי זה לא משנה הרבה וצבא מאסיבי כמו אקריליק יכול להדבק יפה לכל דבר אם כבר צבעי מים זה בעייתי, כי צריך איזה 300 גרם נייר אבל אחלה עצה! אני יכולה גם לצלם במכונת צילום

למעלה