טוב ממש נמאס לי

orrin

New member
טוב ממש נמאס לי

מה קורה? לאן נעלמו כולם? חיזבאללה חטף אתכם???? מה נסגר עם הפורום הזה? עוד שנייה החבר'ה מפורום הפרעות שינה מגיעים הנה כדי ללמוד איך ישנים..... יאללה, לקום.... בוקר טוב!!!

orrin

New member
היה ...

ישבנו שעתיים והזמן עף ולא הרגשתי איך... בסוף הדייט הוא התחיל עם "היה לי ממש כיף ואת ממש מיוחדת ואני ממש רוצה עוד פגישה בלה בלה בלה" אבל כנראה שנימוס פולני חזק יותר מכל דבר אחר, אחרת אין לי הסבר מכיוון שמאז הוא נעלם כאילו בלעה אותו האדמה. ביום שיש התקשרתי, התכתבנו באותו יום טיפה בSMS ומאז לא שמעתי מכבודו. איך??? איך זה הולך ביחד משפטים בסגנון הזה ואז משחקים בסגנון הודיני? איך?? אוווף, שונאת את הקטעים האלו. למה לשחק? למה לא פשוט להגיד "לא מתאים, תודה . היו שלום ותודה על הדגים"? הסברים יתקבלו בברכה למערכת.

magenta73

New member
אוי הוא מהאלה...

מר לא נעים לי. יש גם גברת לא נעים לי. הגעתי למסקנה שאלו הם אנשים שבטוחים שאם יגידו לך שהם לא מעוניינים בך את תתחילי לעשות סצנות. בכי קורע לב, צווחות, תלישת שיערות, איומים על קפיצה מהגג, תוך כדי ריצת עמוק לבניין הכי גבוה בסיבבה וכו'. הרי חייך השתנו פלאים, תוך שניות, מהרגע שראית אותם לראשונה... והם לא יהיו שוב אותו הדבר, לאחר שפגשת אותם. אכן מראות קשים....

orrin

New member
אחחח

לא מובן לי העניין הזה. פשוט לא. כנראה שאין לי מספיק אייקיו בשביל להבין איך הקונספט הזה עובד. הרי אנחנו מדברים על שני אנשים שחוקית יכולים לקחת אחריות על המעשים שלהם, אז למה לעזאזל הם לא יכולים לקחת אחריות על רגש? זה יותר גרוע מלקחת אחריות על רצח או אונס??? תלוי את מי שואלים כנראה. בכל מקרה, לשחק בהודיני אך פעם לא היה הספורט החביב עלי. יותר כיף לצוד מכשפות
וחוצ מזה התפישה של "בלעדיך אין לי עולם" היא כל כך עקומה שאני תוהה מי האדיוט שהמציא אותה. גם כשגרתי עם בן זוג היה לי עולם שלם חוצ ממנו ומהקשר שלנו, אז שאחרי דייט אחד או שניים או חמישה לא יהיה לי??? ואכן, מראות קשים.... אני רק תוהה אם להתקשר ולעמת אותו עם המציאות או פשוט לתת לזה להתפוגג...... לא יודעת, משו בי עוד מחכה לתשובה. גם "לא" זו תשובה לגיטימית- אז למה זה צריך להיות כל כך מסובך???

magenta73

New member
אם את מעוניינת בתשובה

אז צרי קשר ותשאלי אותו או תגידי לו משהו, למה לא?... אני בעד להוציא דברים מהבטן.

orrin

New member
השאלה היחידה היא

מה זה יתן לי??? כלום..... האמת? ממש כלום. הוא הבהיר את עצמו במעשים, מילים יהיו סתם עטיפת צלופן. עברנו הלאה..... הנסיך צפרדע שלי כנראה תקוע בפקקים של איילון.....

mika tal

New member
היי- עצתי היא פשוט: תעברי הלאה../images/Emo13.gif

הזכרת לי את הפרק בסקס והעיר הגדולה, שהבנות הגדירו את הגברים ה"נעלמים" כ"אי הגברים האבודים"... עד שאחת מהן קיבלה איזושהי "הארה" ממישהו, שאם הגבר לא מתקשר הוא פשוט לא מעוניין נקודה. עם כל החרא שבזה.. היא פשוט הלכה ו"הפיצה" את תורתה ברחבי ניו-יורק.. עזבי, תמשיכי הלאה, יש עוד צפרדעים בביצה.. וההוא שתקוע באיילון? שיחפש!

למעלה