טוב-מפגש!

Blade Of Fire

New member
טוב-מפגש!

אני אציע אותו דבר בנייטוויש והצעתי כבר בפאוור מטאל... מכיוון שהדעות חלוקות, אני אציע שרירותית את יום ראשון, והמפגש יהיה בגן המשולש שזה ממש ליד עזריאלי, כך שנהיה רחוקים מישראבלוג אבל קרובים למקור אוכל נאמן ושאר מפגשי פורומים... מה אתם אומרים? מי יגיע?

Blade Of Fire

New member
*אציע אותו דבר בוויט'ין

נו..התבלבלתי

Blade Of Fire

New member
מפה

למי שלא יודע איפה זה הגן המשולש... זה המשולש הירוק באמצע
מי שמגיע ברכבת יכול לרדת או ברכבת מרכז או בשלום, זה פחות או יותר אותו מרחק הליכה, תלוי איפה נהיה בגן.מי שמגיע באוטובוס יכול לרדת בעזריאלי וללכת ברגל (אלא אם כן אותו אוטובוס מגיע לרכבת מרכז גם ולכן ראו את השורה הראשונה כמצאימה גם לכם
). אם מישהו מגיע ברכב... ובכן אני מציע לחנות בעזריאלי או בכל אחד מה-P במפה:)

../images/Emo31.gifכל המטרה של המפגש הוא להיות

מפגש של הפורום ולאחד אותנו, אם עושים את זה עם עוד עוד פורומים אחרים אז זה מאבד את כל המשמעות ואנשים סתם יתפצלו למיליון קבוצות ולא יהיו כפורום. אנחנו פורום צעיר ועוד לא היה לנו אפילו מפגש אחד מסודר (חוץ מהמפגש הראשון בתור קומונה, אבל זה לא ממש נחשב). חוץ מזה עזריאלי נבחר כרוב בסקר מה המקום שהכי נוח לכולם. יום ראשון במילא לא נוח לי, אבל גם אם כן היה לי נוח לא חושבת שהייתי באה למפגש כזה :/ מפגשים המוניים

Super Alonit

New member
ת'אמת שחשבתי שזה יהיה מפגש

רק של פורום נייטוויש כי אני לא בכל הפורומים האחרים וזה.
אני מעדיפה שזה יצא רק אנחנו אבל אם אין ברירה ורוב האנשים פה רוצים להיות בעוד מפגשים אז נו, מילא.

Itay Simons

New member
ואגב

הייתה הצבעה באחד מהשירשורים הקודמים, למה שלא נלך לפי זה וזהו?

Blade Of Fire

New member
זה היה דיי גבולי

יש בערך קול אחד ליום שני יותר מיום ראשון... אבל אם נוח לכם יותר ביום שני אז סבבה, אני אנסה לקפוץ... ומפגש רק של נייטוויש זה פחות או יותר בלתי אפשרי... העובדה שציינתי שאני נותן את אותם תאריכים בפורומים אחרים לא אומר שצריך לעשות איתם.. אני דיי בטוח שיש לכם מפגשים בשני הימים מפני שיש *רק* יומיים בפורים וזה לא 3 שבועות כמו פסח, מה שאומר שבכל מקרה תנדדו לפורומים אחרים.. אבל שוב-איך שנוח לכם.. שיהיה יום שני-מי בעד?

Itay Simons

New member
../images/Emo45.gif

תכלס, לא משנה באיזה יום זה ייצא, מפגש פורים זה בד"כ לא משהו...אין מה לעשות אולי נעשה מחר מפגשביתה וזהו?

blacknwhite

New member
../images/Emo31.gif לא מפגש שביתה!

אני לא חושבת שיש לי שביתה, ואני ממש רוצה להגיע

למעלה