טוב מצטערת שאני פותחת על זה הודעה..

טוב מצטערת שאני פותחת על זה הודעה..

אבל!!! לפני כמה ימים בערך בחמש וחצי שידרו בגלגלגלגלגצצצצצצצצ שיר מדהים של סיימון וגרפונקל (נדמה לי ) , זה שיר מוכר כזה שכל שורה בו מתחילה ב- וואנס (יענו פעם , אין לי כח לעבור לאנגלית חח ) דר ווז ... מי שיודע ויגאל אותי מייסורי ונסיונותיו הנואשים לאתר את השיר , יזכה למצוות !!!

S m e l l y Cat

New member
אני רוצה!!!!!!11

אמממ אני לא מכירה שיר כזה של סיימון וגרפונקל... אבל!!!! אולי זה של הביטלס במקרה? כי יש להם משו כזה. שם השיר הוא Golden Slumbers.. וזה לא ממש כל שורה אלא שתי שורות
אבל זה כמה פעמים. טוב תבדקי וזהו!

S m e l l y Cat

New member
הנה המילים.

Once there was a way to get back homeward Once there was a way to get back home Sleep pretty darling do not cry And I will sing a lullabye Golden slumbers fill your eyes Smiles awake you when you rise Sleep pretty darling do not cry And I will sing a lullabye Once there was a way to get back homeward Once there was a way to get back home Sleep pretty darling do not cry And I will sing a lullabye

אממ אני לאיודעת אם זה זה

כי קצת קשה להאמין שזה של הביטלס, זה כאילו שיר טיפוסי של סיימון וגרפונקל , אבל אנסה להרויד את זה , נראה מה יצא .. ותודה בכל מקרה!!

S m e l l y Cat

New member
אוקיי!

ולא יודעת הצעתי את זה כי בערך חצי עולם חושב שמיסיז רובינסון זה של הביטלס..פפ אנשים

../images/Emo204.gifמממ ישמצב שזה:

Mmm mmm mmm [זה שם השיר] של להקת Crash test dummies. וגם שמעתי אתזה לפני כמה ימים בגלגל"צ. שיר מדהים.

למעלה