טוב משהו נחמד..

טוב משהו נחמד..

להעביר את השעממום...שם: מין: גיל: ארץ לידה: מבנה גוף: צבע שיער: צבע עיניים: גובה (בערך): מוצא (ולא להתבייש): מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: איזה מוזיקה שומע: כישורים: תחביב מעודף: סרט או ספר: מה מעצבן אותך: מה הפנטזיה שלך: איזה בן/בת זוג אתה מעדיף: שיר אהוב: סרט אהוב: ספר אהוב: אם אתה חורש בטלפון: משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: צבע מעודף: משהו על ההורים: הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: הדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: משהו שקרה ותזכור לכל החיים: מה אתה חושב על כוכב נולד: את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: מידה בנעל: מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: הסרט הכי מצחיק שראית:

ailina

New member
חיחיט כמו בקומונה של דניאל

שם:איילין... מין:נקבה בת מצוייה מה שתרצו גיל:12וחצי! ארץ לידה:אתם לא תאמינו... אבל.. אוף אל תגידו אחר"כ "שקררנית" כי זה באמת...כאלו לא אשמתי שחצי אחוז מהאוכלוסיה לא מאמינה לי...אוקיי נו ארגטינה... מבנה גוף:אה? מבנה גוף?אממ.. שמאל ...נראה לי... צבע שיער:שטני נוטה לחום צבע עיניים:חום... גובה (בערך):160(זאת לא בדיחה!!) בבדיקה האחרונה מוצא (ולא להתבייש):דרום אמקריקאית,ממקור ליטא מה אוהב לעשות בשעות הפנאי:להתסכל על התמונות שלי דניאל רדקליף
לקרוא,דניאל,להיות במחשב ,דניאל,לראות טלוויזיה אהה ודניאל!
איזה מוזיקה שומע:רוק ופופ רולז אפ
כישורים:שירה..משחק וריקוד...אה וכתיתבת שירים..והקלדה מהירה במחשב..ודניאל!!!!גאדדד חתיך!
תחביב מעודף:דניאל....חח וגם לשיר סרט או ספר:ספר ואז סרט!
מה מעצבן אותך:שדני לא בא לארץ..
שאנשים רבים איתי על שטיות ומעשנים.. מה הפנטזיה שלך:ברר... אני לא חושבת שכדאי לכתוב פה..קשור לדניאל כמובן...חחח וחוץ מי ז'ה להופיע בשירה או משחק ולהיות מפורסמת... איזה בן/בת זוג אתה מעדיף:חיחי עוד לט קלטתם?דניאל!!
שיר אהוב:פאפי צ'ולו ותני לי אהבה ט אהוב:סרט? המון :המלך ארתור,המופע של טרומן,ה"פ,ילדות רעות...ועוד ספר אהוב:ה"פ...כל הסידרה במיוחד השלישי
אם אתה חורש בטלפון:לא אבל שאני רוצה כן ...אבל הורגים אותי אחר"כ
משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון:נסעתי לסין!
צבע מעודף:כחול רולללזזז!!!!! משהו על ההורים:הכי נפלאים בעולם!!!!
הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים:שנסעתי בגיל ארבע לארגטינה לבקר את המשפחה אז נסענו לקורדובה ושם חגגו לי יומולדת 5 בבריכה עם חברות שפגשתי בבריכה ההיא(בריכה טבעית)
הדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו:ארגנתי כמה חברות ועשינו לחברה אחרת מסיבת הפתעה...היא הופתעה לגמרי
משהו שקרה ותזכור לכל החיים:שפרצו לנו לבית...
מה אתה חושב על כוכב נולד:בסדר אבל עד גבול..הגמר הכי מעניין..
את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא:שניהם!! מה זאת השאלה הזאת? מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה:זהבה...וזהבית..ומרטין..הן כבר לא מורות שלי אבל הן סופר חמודות
הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך:יש כ"כ הרבה אנ'לא זוכרת...
מידה בנעל:חיחי 38-39 מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר:קונה לי בית גדול וחוטפת את דניאל ומחביאה אותו שמה תמורת כופר שהוא יתחתן איתי...
הסרט הכי מצחיק שראית:ילדות רעות...

עונה...

שם: שיר מין:
צבע שיער: מוזר כזה... כעיקרון חום... אבל עם פסים/גוונים בלונדיניים חומים כהים ו... כתומים...
צבע עיניים: חום גובה (בערך): 150 מוצא (ולא להתבייש):
מה אוהב לעשות בשעות הפנאי: אממ לכתוב/לקרוא איזה מוזיקה שומע: אממ אין סיגנון אחד... שירים יפים... כישורים:
תחביב מעודף: אממ לכתוב... סרט או ספר: ספר... מה מעצבן אותך:אחים קטנים...
מה הפנטזיה שלך: לוידעת איזה בן/בת זוג אתה מעדיף:
שיר אהוב: אממ אין שיר אחד סרט אהוב: אממ... ספר אהוב:מועדון סודי ביותר, סודות נעורים והארי פוטר אם אתה חורש בטלפון: אני כימאט לאמדברת בטלפון...
באמת... משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון: לוזוכרת כרגע...
צבע מעודף: סגול, סגול בהיר, פוקסיה, כחול, תכלת וטורכיז משהו על ההורים: מה
הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: לוזוכרת...
הדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו: לא יודעת... אל תשאלו אותי... משהו שקרה ותזכור לכל החיים: אמממ שברתי אצבע לפני 1... 2... שנתיים בערך...
מה אתה חושב על כוכב נולד: תוכנית נחמדה... את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא: את מי אתם
מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה: בית ספר
עכשיו חופש
אל תדברו איתי על בצפר
הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך: אממ לוידעת... מידה בנעל: 37 מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר: שומרת אותם הסרט הכי מצחיק שראית: לוידעת...

sisty

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo67.gifחחח בערב אני אענה,--->

עכשיו משנה סקר
...

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo3.gif

שם:
ביקי ומוטי
ישרל
מבנה גוף: אומרים שאני רזה אפילו שאני חושבת שלא צבע שיער:חום תלתלים
מוטי
צבע עיניים:ירוק-זיץדבש וקצת כחול מסביב לעין
גובה (בערך):165 מוצא (ולא להתבייש):
חצירומניה גאה, והחצי השני אנגלי
מה אוהב לעשות בשעות הפנאי:לא יודעת
איזה מוזיקה שומע:המון.....היפ הופ, רוק ישראלי, טראנסים כישורים:אני רקדנית, והולכת ללמוד משחק רציני(ניסן נתיב) תחביב מעודף:מחשב(אני הכי
משחק אבל אנלא מחשיבה את זה כתחביב) סרט או ספר:הנזיר שמכר את הפארארי שלו מה מעצבן אותך:אליאן(לא מאמ"ל, מישהי אמית ומנאייקית בצורות)
מה הפנטזיה שלך:
המפיק שדומה לרון שחר(אבל יותר יפה)
איזה בן/בת זוג אתה מעדיף:רגיש שיר אהוב:שייגעצ:"ניו יורק-רפיח סרט אהוב:"סוף העולם שמאלה
"
אם אתה חורש בטלפון:כמובן משהו מיוחד שעשית בקיץ האחרון:הופעתי באקזיט סיטי פעמיים ויצאתי בקסח עם אחת מהצוות(זו האליאן הזאתי) צבע מעודף: תכלת טורקיז כזה משהו על ההורים:לא יודעת
הדבר הכי חמוד עשו לך בחיים: חבר שלי צעק על במה מול כל הבצפר"אני
אותך
הדבר הכי נחמד שעשית בשביל מישהו:מילאיתי את כל החדר שלו בפרחים משהו שקרה ותזכור לכל החיים:פרטי
,ותאמינו שזה לא טוב
מה אתה חושב על כוכב נולד:דבר דפוק שסוחב אחריו טונות כסף את מי אתה מעדיף יותר אמא או אבא:אין לי אבא יש לי רק אמא מורה האהוב עליך בבית ספר ולמה:אין
הדבר הכי מטורף שעשית בחיים שלך:צניחה(הכי מטורף לבנתיים
) מידה בנעל:40 בנעלי ספורט
) מה היית עושה אם היית מוצא מיליון דולר:הייתי מביאה אותם לאמא שלי (היא במילא עובדת מזה קשה) הסרט הכי מצחיק שראית:|סוף העולם שמאלה|שמא|

למעלה