טוב משהו ראה את הפרק היום אני לא ראיתי... מתי יש ש.ח
H h e n y New member 14/10/03 #1 טוב משהו ראה את הפרק היום../images/Emo35.gif אני לא ראיתי... מתי יש ש.ח
H h e n y New member 14/10/03 #4 איזה פרק מרגש סוף סוף הראו את פינץ שלי עוזר לאחרים ולא מחבל בתוכניתם ונינה הייתה עצובה מתמיד...... היה פרק יפה איזה מצחיק פינץ היה כשמאיה קינתה אותו כ- כלבלב { }
איזה פרק מרגש סוף סוף הראו את פינץ שלי עוזר לאחרים ולא מחבל בתוכניתם ונינה הייתה עצובה מתמיד...... היה פרק יפה איזה מצחיק פינץ היה כשמאיה קינתה אותו כ- כלבלב { }
ל לירונר New member 14/10/03 #5 לאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif מרוב עבודה על שולה והמוקשים (שולה המוקשים שאני כותב כעבודת סוכות ולא ממש מצליח לי) פספסתי את הפרק
לאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif מרוב עבודה על שולה והמוקשים (שולה המוקשים שאני כותב כעבודת סוכות ולא ממש מצליח לי) פספסתי את הפרק
P pini430 New member 15/10/03 #9 לא ראיתי..../images/Emo46.gif בעצם לא נורא אני יקליט את השידור בלילה
H h e n y New member 15/10/03 #10 אז לא חבל על ההודעה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אז מה בפעם הראשונה אני ראיתי ואתם לא {מה השתנה הלילה הזה מכול הלילות.... }
אז לא חבל על ההודעה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אז מה בפעם הראשונה אני ראיתי ואתם לא {מה השתנה הלילה הזה מכול הלילות.... }
P pini430 New member 15/10/03 #14 ככה ../images/Emo35.gif אין בעיה../images/Emo46.gif תראי את מי ראיתי עם פינץ...