טוב משו מוזר קורה לי

טוב משו מוזר קורה לי

זה חופש גדול נכון.....מאז תחילת בחופש אני ישנה ביום וערה בלילות......אתמול התעוררתי ב5 בצהרים זה יחסית מוקדם אבל בלילה הזה לא ישנתי בכללללל וזה עונה על השאלה שלכם מה נוני עושה פה בשעה 10 בבוקר הרי נוני עצלנית היא לא ערה לפני 5 בערב...... אך לא עוד!!!! חחחחח לא הלכתי לישון וזה מוזר כיא אני לא עייפה בכלל....(אל תשימו לב לכל השטויות שאני כותבת , זה מחוסר שינה) הצבתי לעצמי מטרה!!! לא עוד לשבת סתם ככה במשך כל החופש...(שזה רק עוד חודש ועשרה ימים-מעטטטטטטטטטט) גם ככה חודש אוגוסט אצלי עמוס מפה ועד ההודעה החדשה...... אני עושה סדר בשינה שלי!!! אגב זה אומר לא לראות את חברים יותר כל לילה ולא לראות בברלי הילס ובן בין בנות....... החלטתי שזה מה שאני יעשה במשך שאר החופש ילך לברכיה ......יעשה קצת ריצה(לא רצוי להשמין במשך החופש....) נצא קצת החוצה הרי לא יצאתי לגינה שלי כמעט...... יום חמישי נלך לראות סרט(אתם בטח יודעים איזה-כמובן מת לצעוק) יו אני יודעת שאני מברברת פה במשך כל ההודעה על שטויות....אני אפילו לא שמה לב מה אני כותבת אבל לא נורא נכון.... תקראו תקראו אני חושבת שיש עוד מה לכתובבבבבבבבבבב אמ......אממממממ..... כן תרדו עוד טיפה למטה עוד קצת.................. כמעט סיימנו......... כלבלבים טובים שלי עוד טיפה יו אני כ"כ ערנית שזה כבר מפחיד.....בסה"כ שתיתי כוס נס קפה ואכלתי מלא שוקולד......כנראה אני מושפעת מזה.... לא נורא נכון יש לכם עוד הצעות לחופש בשבילי?!?!? ואם הגעתם עד לסוף ההודעה ....(שזה פה) אז אני חייבת לומר לכם דבר אחד אתם ממושמעים!!!!

תומר15

New member
LOL

הודעה נחמדה אתמול ראיתי את מת לצעוק 2 אני חייב להודות שזה סרט חביב ביותר החודש הזה של החופש באמת עבר מהר, למרות שלפי דעתי היה משעמם ביותר לא יודע מה איתך, אבל אני לא אסתדר בלי חברים ב2:25 כל יום ואני בכלל צריך להתרגל לישון טיפה יותר מוקדם מכיוון ששבוע הבא אני אצטרך לקום כל יום ב6, בעעע, גם כן חופש, הא?

יש לי שאלה על חברים

אני פיספסתי עונה אחת שלמה של חברים ורציתי לדעת מה קרה בין רוס לאמילי למה הם יתגרשו? מה קרה בחתונה אחרי שרוב אמר את השם של ריצל ובקיצור את כל מה שמסביב

רוס ואמילי התחתנו ובחתונה רוס אמר

"אני לוקח את רייצלל להיות אישתי החוקית" !!! ואמילי ברחה ואז רוס נסע עם ריצל לירח דבש ואמילי ראתה את רוס וריצל במטוס!!!

אם הי ברחה אז זה אומר ש

הם לא התחתנו ואם הם לא התחתנו בשביל המ הם התגרשו?!?!? אני מבקשת עוד פרטים

למעלה