טוב משחק!

Hieros Gamos

New member
טוב משחק!../images/Emo3.gif

זה משחק שאלותשובות- אני אתחיל עכשיו, אני אשאל שאלה כלשהי על האוס. הבא בתור יענה וישאל שאלה משלו. באמת לא מסובך וזה ממש נחמד (בפורום של PHPBB היה לנו אשכול כזה שפשוט היו בו אלפי הודעות). אגב, תשתדלו לא לשאול על ספוילרים. אני לא אעשה את זה בכל אופן. היר ווי גו- בפיילוט ווילסון טוען שהחולה היא בת דודה שלו. באחת הפגישות של הדיפרנשייל פורמן אומר שהיא לא הבת דודה של ווילסון. מה הייתה הסיבה הראשונה שהוא אמר ומה הייתה הסיבה השנייה?

הראשונה שהיה לה חזיר במקרר ../images/Emo29.gif

(ואז ווילסון אומר שיש יהודים שאוכלים חזיר ויש הרבה יהודים עם קרובי משפחה לא יהודים.) והסיבה השניה היא שווילסון לא יודע את השם שלה (הוא קורא לה רייצ'ל כשהם שלה הוא רבקה, או ההפך
) פאן ^^ השאלה שלי: בפרק 15 - חוקי המאפיה (mob rules), מה גרם להאוס להגיע לאבחנה הנכונה?

Hieros Gamos

New member
הרמת אסטרוגן שלו והעובדה שהוא מצא

מוצר סיני (או משהו עם עיניים מלוכסנות) כלשהו כדי להפסיק לעשן והוא הסתכל באינטרטט וראה שיש שם את החומר הזה של האסטרוגן בלה בלה בלה... תקני אותי אם אני טועה. אגב קראו לה רבקה, לא טעית
פרק 14- control- מה גורם לדאקלינגס לחשוד שהאוס לא מספר להם משהו?

זה לא בדיוק מה שהתכוונתי ../images/Emo29.gif

יכול להיות שהשאלה שלי לא הייתה מנוסחת טוב... התכוונתי לדבר הזה שלא קשור ופתאום מכה בו התשובה, לא התשובה המדויקת, אבל...

Hieros Gamos

New member
קאפיש

אז הכוונה היא לילד עם הדברים באף...ולשיחה עם צ'ייס על האוכל
פרק 14- control- מה גורם לדאקלינגס לחשוד שהאוס לא מספר להם משהו?

DarkMagic17

New member
האאא, האאא../images/Emo70.gif../images/Emo28.gif

מאורע נדיר, אני יודעת את התשובה לזה:
Cameron: That’s House. He knows things. Chase: But usually, he’s putting it in our face, telling us how cleverly he figured it out. This time, nothing. Just “I had a hunch.”​
בקיצור, בגלל שהאוס לא מנפנף להם בפנים איך הוא גילה שהיא צריכה לב חדש, הם חושדים שהוא מסתיר מהם משהו
השאלה שלי: בפרק 10- histories - למה הסטודנטיות שקאדי הצמידה להאוס לא עלו על המחלה הנכונה?

כי המטופלת החליפה סיפורים בכל פעם

[לפי החפצים שהיא ראתה עליהן, וכו'
] אני תכף אחשוב על שאלה. אם מישהו רוצה הוא יכול לשים במקומי בינתיים

Hieros Gamos

New member
טוב אני אשים...אחת קלה

באותו פרק, histories, מי היה ג'יימס ומי היה האיש הרע?

למעלה