טוב, משמרת לילה מתחילה... מישהו נשאר בארץ? השמיעו קול...
ש שמוצקין New member 3/10/05 #3 לילה טוב דרדסים../images/Emo13.gif אני כרגע ער ויש לי נטיה גורפת לעירנות לילה
ה הפלא ה8 New member 3/10/05 #5 דרדסים? למה? בגלל שלגיה? זה גמדים, לאו דווקא דרדסים... גם לי יש נטייה לעירנות לילה. עכשיו מתחיל האקשן...עוד שעתיים שלוש בטח אדבר אחרת אבל בנתיים... אתה חדש כאן, לא? פעם ראשונה בים ? ושלום לשלגיה כמובן גם כן...
דרדסים? למה? בגלל שלגיה? זה גמדים, לאו דווקא דרדסים... גם לי יש נטייה לעירנות לילה. עכשיו מתחיל האקשן...עוד שעתיים שלוש בטח אדבר אחרת אבל בנתיים... אתה חדש כאן, לא? פעם ראשונה בים ? ושלום לשלגיה כמובן גם כן...
ש שמוצקין New member 3/10/05 #32 פורום סטוצים עשה לי שחור על הנשמה . תגידי התמונה בכרטיס שלך היא מניו אורלינס?
ש שמוצקין New member 3/10/05 #41 אוירה עכורה והזיון פעם בחצי שנה שתופסים שם לא שווה את זה. יש שם גם כמה תיפוסים אגואיסיים שמשתלטים על הפורום
אוירה עכורה והזיון פעם בחצי שנה שתופסים שם לא שווה את זה. יש שם גם כמה תיפוסים אגואיסיים שמשתלטים על הפורום
S snow white 7 New member 3/10/05 #54 אז תתחשב באיגואיסטים ../images/Emo3.gif כנראה להם הזיון יותר דחוף מאשר אצלך