טוב, משעמם לי אז אני יעשה סקר דפוק.

• פותח הנושא cfan
  • פורסם בתאריך

cfan

New member
טוב, משעמם לי אז אני יעשה סקר דפוק.

אממ.. טוב.. נכון יש את הקטעים המוזרים האלה שאתם שומעים שיר, ואז יש איזה שורה בשיר שאתם נדבקים אליה, והיא נשמעת לכם קליטה ... משהו כזה?. או שזה רק אני.. טוב, בכל מקרה.. תרשמו את ה"שורה הקליטה" (חח... המצאתי לבד..).. שלכם, של שיר של גרין דיי, ומאיזה שיר...

BlueBeIl

New member
I'm so fucking happy I could cry

משפט שולת
הוא עולה לי בראש מדי פעם במהלך איזה שיעור כימיה מזדמן....
אה - זה מNice Guys Finish Last. שיר שולת, קליפ שולת, משפט שולת
טריי עדכן את ההודעה שלו בגרין דיי Com! ההודעה הכי דוחה בעולם.....

cfan

New member
טוב, שכחתי לענות- אז הנה..

minority.... "one light, one mind flashing in the dark, blinded by the silence of a thousand broken hearts"...

hgvrycuihnhuyb

New member
נדוש גם אבל קליט....

somtimes i give myself the creeps sometimes my mind play tricks on me........... ואכן אני עדיין חושבת על זה........

Princess Grace

New member
שלי-

Stepped out of the line Like a sheep runs from the herd Marching out of time To my own beat now The only way I know "Minority"

שלי לא נדוש (=

"Take me to the tracks and Christie Road..." מתוך השיר Christie Road מתוך הדיסק kerplunk נדמה לי.!! (=

firerez

New member
אממ

אין שורה אחת יש כול כך הרבה!! מנסה לחשוב איזה ......... זה יקח זמן....... טוב דיי ויתתרתי יש כול כך הרבה יפות קליטות ובעלות משמעות עצומה.

ת ו מ ו ש

New member
אממממ שלי:

No time to search the world around, Couse you know where ill be found. When i come arounnnndddddd When I Come Around שירש שולטטטטטטטטטטטטטט :)

BlueBeIl

New member
דווקא......./images/Emo142.gif

אני לא אוהבת את השיר הזה.... הוא גם משעמם כזה מבחינת הקצב, גם הקליפ די גרוע, ו.. ממ... המילים ממש ילדותיות.... ודי מלאות בהתלהבות עצמית שכזאת.

ת ו מ ו ש

New member
אוווו כמה שאת טועה :|

אני חולה על השיר הזה את מי מעניין הקליפ אחלה קצב מילים סבבה לא ללכלך! שיר מדהיייייייים

ת ו מ ו ש

New member
יודעת מה? בשבילך אני אשים שורה אחרת

הנה: Maybe it's just jealousy Mixing uo with violent minddddd A cicumstance that doesn't make much sende, Or maybe, Im just dumbbbbb Chump

BlueBeIl

New member
הקצב משמים כזה......./images/Emo142.gif

איטי וחוזר על עצמו. והמסר של השיר הוא די "אין לך זמן למצוא מישהו יותר טוב ממני, אני הבחור בשבילך ואני אחזור להיות איתך ברגע שאני אחזור לעצמי, בינתיים אל תזרקי אותי ואל תעשי עניין."

BlueBeIl

New member
ויש להם תמיד קליפים כל כך מוצלחים,

Walking Contradiction, Basket case, Nice Guys Finish Last, Minority,Brain Stew/Jaded כולם כל כך טובים, וזה כל כך... סתמי.... אנשים מסתכלים אחד על השני והם הולכים להם.

SemenCock

New member
אחת השורות שלי

Wish in one hand shit in the other and see which 1 gets filled first

שלום שלום

השורה שלי היא when mastarbations lost its fun your fucking breaking!! מתוך longview משפט ענק מתוך שיר ענק שיש בו עוד מלא ציטוטים כאלה בילי גו הוא מלך אהה ודרך אגב אני יודע שאף אחד פה לא מכיר אותי פשוט זה פעם ראשונה שלי פה והחלטתי לענות על הסקר הזה אז אני יקפוץ מידי פעם אהה.... וקוראים לי גלעד

BlueBeIl

New member
זה לא Fucking lazy?../images/Emo12.gif

ברוך הבא!
Nice Guys Finish Last מלא בפאנץ' ליינס כאלה. אני אוהבת אותו

למעלה