טוב, משעמם לי. כולם להשתתף.

DarlingAdam

New member
טוב, משעמם לי. כולם להשתתף.

היו יותר מדי דברים רציניים לאחרונה. בא לי לעשות שטויות. מי מצטרף? שאלת סקר: תארו את התלבושת שהכי גורמת לכם/ן להרגיש "נכון", צירוף הבגדים הכי מגדרי שהכי נחמד על הגוף. לאלה מאיתנו שמשחקים בשני המגרשים או במגרש השלישי, מותר כמובן לתאר שתי תלבושות או יותר ("צירוף בגדים א' נורא עושה לי להרגיש הכי גבר, צירוף בגדים ב' הוא הכי אישה, ובגד ג' נורא ג'נדרפאקי").

אני מתנדב.

חולצות צמודות- עם ביינדינג או בלי, פתאום מרגיש נכון אחרי שנים שלא הייתי ממש מסוגל ללבוש אותן. עושות לי להרגיש גיי בוי חמוד או מאוד בטוח בעצמי, ללא שיוך מגדרי שקשור לאיך אני "עובר". פריטי לבוש צבעוניים- כנ"ל. ואני מתכוון ל*צבעוניים*, כמו.. כתום, או ורוד. לפני כמה ימים כמעט יצאתי מהבית עם מכנסיים בצבע תכלת מזעזע וגופייה בצבע אדום-לא-דהוי. בסוף החלטתי שאין לי איפה להתחבא בתוך התלבושת הזו, אז החלפתי מכנסיים, אבל עדיין. הבגדים ה"גבריים" שיש לי בארון, לפעמים עם ביינדינג. הבגדים ה"נשיים" שיש לי בארון, בעיקר עם ביינדינג. שילובים מעניינים. זה כל מה שאני מצליח לחשוב עליו כרגע. כלום לא עושה לי להרגיש "גבר" או "אישה". בעיקר הרבה נחת מעצמי.

matanbu

New member
היי גמאני ככה :)

בגדים צמודים כהומו. יש לי גם נעליים כאלה שפשוט משדרות לי "הומו!" זה כזה hehehe. הבגדים של איך שתפסתי "גבריות" לפני שנה שיש לי בארון גורמים לי נורא חוסר נחת ללבוש אותם (באגיז ודומיהם). הם יותר מדי אישה-שכאילו-גבר, עליי. וכזה יש לי בעיה עם זה, זה כאילו אני מזלזלת באנשים (בי) שהם כאילו משהו. נגיד להסתכל בתמונות של אחרי ניתוח - ושאני יודעת שהן היו(?) נקבות זה כאילו לא. (שוב, עליי, זה הרבה פחות בעייתי שזה על אנשים אחרים). ואני מתה לעשות ביידינג, אבל א. אני לא יודעת איך (מאלתרים בינתיים) וב. אימא! איזה פחד!. (ופעם אחרונה שעשיתי את המאולתר יותר חשבו שאני אישה. ושבאתי על "האשה" חשבו שאני גבר. זה לא שהאישוס בי, זה כל שאר העולם!) ולאחרונה אני בקטע הומואי-סטיילסטי-סטרייט-לוקינג-אבל-מתן. (כל זה בשביל מה). בכלל, בגדים לוקחים חלק נורא גדול בזהות שלי (של מי לא) אז זה חשוב לי וזה.

ליטל ו

New member
הממ... <מסמיק>

ברור שאני לא מצליח אף פעם לבחור רק אחד, וברור שזה משתנה וכו' וכו', אבל אני זוכר מקרה ספציפי שבו התלבשתי סתם בשביל הקטע ויצאתי מזה בשוק מכמה שזה הרגיש לי נכון ומדוייק ו...זורם, לא יודעת להסביר. זאת היתה תלבושת רוקי שכזו, שמלה שחורה מזערית בסגנון רוקי וכאלה, כשמתחתיה לבשתי כזה חזה-גבר מפלסטיק של פורים ועליו חזיה עם ציצים מאולתרים. כמובן שלא עברתי - לשום מקום - במיל, ושהאפקט לא בדיוק היה זה שהתכוונתי אליו, מבחינת מראה, אבל וואו, זה הרגיש לי פשוט נפלא, כל כך מדוייק ונכון.

uri 0

New member
me too

But only when I'll will be tan enough and won't have a single hair on my body. and then I'll go with an orang Indian dress, and alternative would be belly shirt with an nice ring in the navel (stop, I blush ther's fantasy for you.

hatul

New member
אני בעד ../images/Emo13.gif

רציתי גם לרשום זאת
כעת רק נותר למצוא מקום בו אפשר להרגיש מספיק בנוח בכדי להסתובב בעירום...

למעלה