טוב, מתחילים. אחת מוקדמת.

טוב, מתחילים. אחת מוקדמת. ../images/Emo9.gif

בנאדם הולך על חוף הים מביט לשמיים ושקוע בשיחה עמוקה מאוד עם אלוהים. פתאום הוא אומר : "אלוהים, הבטחת לתת לי את מה שהלב שלי ירצה. עכשיו זה הזמן שתראה לי שאתה עומד במילה שלך ושתקיים את מה שאבקש ממך" פתאום, השמיים התכסו בעננים ואלוהים, בקול רועם ענה לו :" חיפשתי עמוק בלבך ומצאתי שהוא טהור לחלוטין אני מוכן להעניק לך משאלה אחת. האיש התיישב וחשב מה לבקש ופתאום קם ואמר לאלוהים:" תמיד רציתי לבקר בארה"ב. הבעיה שאני מפחד פחד מוות מטיסות ואני מקבל מחלת ים על אוניות. הייתי רוצה שתבנה גשר מפה לארה"ב וכל פעם שאני ארצה לבקר שם אני אוכל פשוט להיכנס לאוטו ולנסוע. אלוהים צחק ואמר: "זה בלתי אפשרי. תחשוב על הלוגיסטיקה של מבצע כזה. איך העמודים שתומכים בגשר יגיעו לתחתית האוקיינוס ? לחשוב כמה בטון צריך... וכמה פלדה צריך... הבקשה שלך מאוד חומרית קח עוד קצת זמן ותחשוב על משאלה אחרת. האיש ישב הרבה זמן וניסה לחשוב על משאלה טובה ממש. לבסוף הוא קם ואמר: "אלוהים, הנה הבקשה שלי. הייתי נשוי כל כך הרבה שנים וכל השנים האלה אישתי אמרה לי שלא איכפת לי משום דבר חוץ מעצמי ושאני חסר רגישות. הבקשה שלי היא להבין נשים... אני רוצה לדעת איך הן מרגישות בפנים ועל מה הם חושבות כשהן עושות את הפרצופים שלהן... אני רוצה לדעת למה הן בוכות... אני רוצה לדעת למה הן באמת מתכוונות כשהן אומרות "שום דבר"... אני רוצה לדעת איך לשמח אותן באמת... זאת המשאלה שלי אלוהים". אחרי כמה דקות אלוהים אומר לו:" אתה רוצה שני מסלולים או ארבעה על הגשר שלך?"

Crossface

New member
ואחת ממני

זוג אחד שטייל בגן חיות הגיע לכלוב של גורילה. הם רואים את הגורילה המשועמם מנמנם לו על הדשא, והגבר מחליט לבדר את עצמו קצת. "תעשי לו עיניים", הוא אומר לחברתו. האישה אומרת, "בסדר", ועושה עיניים לגורילה. הגורילה מסתכל עליה, משפשף את עיניו וקם על רגליו. "תפתחי כפתור או שניים בחולצה ותחשפי קצת עור", אומר הגבר. והאישה פותחת שני כפתורים. הגורילה מתקרב לסורגים. "תענטזי קצת עם הטוסיק", אומר לה הגבר. והאישה מתחילה לענטז ולדעת בעצמה בכל מקום. הגורילה לא יכול יותר, הא תופס בסורגים של הכלוב ומתחיל להשתולל ולצעוק. לפתע הגבר פותח את הדלת של הכלוב, דוחף את האישה לבפנים וסוגר את הדלת. "מה אתה עושה?", שואלת האישה המופתעת. הגבר מסתכל עליה בעצבים ואומר לה, "עכשיו תסבירי לו שכואב לך הראש, שקיבלת מחזור או שפשוט אין לך חשק..."

שוביניסט? פספסת קרוסספסת ../images/Emo8.gif

זה אומר שאנחנו כל כך כל כך כל כך מאאאאאאאאאאששששששששהההההההההההההוווו שאפילו אלוהים משתדל לא להתעסק איתנו......... סתאאאאאאאאאאאאאם קרוססססססססי מאענינים?

ועוד אחת ../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

בלונדינית אחת מצלצלת לחבר שלה ואומרת בהתרגשות, "אתה חייב לבוא לעזור לי‎!" "‏מה קרה?", הוא שואל אותה בדאגה. "‏קניתי פאזל מאוד מסובך", היא מספרת, "ואני לא מצליחה להרכיב אותו." ‏הוא נרגע, ומתוך סקרנות שואל אותה, "איזו תמונה מקבלים בסוף?" "‏לפי הציור על המכסה", הבלונדינית מתחילה לספר, "זה נראה כמו תרנגול, אבל ‏יותר טוב שתבוא הנה ותראה בעצמך." "‏טוב", אומר לה החבר שלה ויוצא לעבר ביתה. ‏לאחר כעשרים דקות הוא מגיע אליה והיא מראה לו את החלקים על השולחן. ‏ברגע שהוא רואה את הפזל מפוזר על השולחן הוא נושם עמוק ואומר לה, "תראי ‏חמודה, אין שום סיכוי שנצליח להרכיב את הפאזל הזה, אז בואי נשב בשקט נשתה כוס ‏קפה ואחר כך אני אעזור לך להחזיר את הקורנפלקס לקופסה..."

נכון? הי סאני מתוקה, ../images/Emo25.gif

איפה היית מאמי הפסדת מסיבה עד שבאת נגמרו כל הבירות, הא? נו, אל תבכי, קחי אחד שמרתי בשבילך:
וגם פיצה:
ואולי בערב נדליק את העסק עופעם?

sunset*

New member
הייתי בעבודה ../images/Emo98.gif

יש סיכוי לקבל קוקטייל טוב?

Crossface

New member
היי בננות

אני לט נשאר רק רציתיי להגיד ביי בנתיים אני הולך למסיבת סוף סמסטר שלי אני אבוא יותר מאוחר לראות איזה בלאגן עשיתן שומך עלייכן

הוי, קרויסי, משאיר שתי בננות לבד?|ב

טוב, אולי, אבל אולי, ואם תהיה ממאאאאש ממש חמוד ואם תפצה אותנו כשתחזור אז נשמור לך
אחת קטנה של אושר אבל אתה מפסיד....
את כל הבלונדיניות
מה יהיה????
יהיה סבבה !!!! אוהבות אותך מאמוש

Crossface

New member
מה אני אגיד

ומה אני אומר? (אישית, לא מת על בלונדיניות, אבל ששששש....סוד
) אז שאני אחזור, אני מקווה שעוד יהיה עם לי לדבר אין לי מושג מיתי זה ייגמר אולי עוד שעב, אולי שעתיים ואולי אלוהים יודע אבל.....שתי בנות לבד...........אפשר תמונות אחר כך

תמונות? מפיתום? נשאיר הכל

לדמיונך הקודח....
אבל אם תהיה ממש חמוד כשתחזור אולי נסכים לצרף אותך למסיבה יאללה באלאגן? ובקשר לבלונדיניות- מה עשיתי לך רע מאמי, מה?

sunset*

New member
אמממ זה תלוי....../images/Emo12.gif

חחח יש לי עוד דרישות... איזה יין....? ואיזה רוטב לפסטה...?

Mוניk

New member
זה לך אישית- אחרי מסיבת סוף סימסססס

מנהל עושה סיור למזכירה בלונדינית שזה עתה התקבלה למקום עבודה חדש. "זה השולחן שלך" אמר המנהל, "בסדר" ענתה הבלונדינית. "זה טלפון רב קווי" המשיך המנהל, "בסדר" ענתה הבלונדינית. "כאן פינת הקפה" המשיך המנהל, "בסדר" ענתה הבלונדינית. "זה המחשב שעליו תעבדי" שוב אמר המנהל, "בסדר" ענתה הבלונדינית. "תגידי, חוץ מהמילה בסדר, את מכירה עוד מילים" שאל המנהל המודאג, "סקס ומציצות" ענתה הבלונדינית. "בסדר" נרגע המנהל.

sunset*

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

3 מילים מאוד חשובות.... כאשר היא מוציאה אל הפועל את המילה השלישית... לפחות היא לא יכולה להגיד "בסדר"....

Mוניk

New member
../images/Emo20.gifחמוד איירישששששששש אהבתי

ואופו ברחת אתמול אחרי הבירה אההההההה אייריששש ערב טוב מאמי}{ מוניק

טוב האמת ש......

אני שומרת על זכות השתיקה מחמת שהתשובה תפליל אותי...... ................. מוניייייייייקיקי

למעלה