טוב, מת כאן|מדוזה|

y a m i girl

New member
טוב, מת כאן|מדוזה|../images/Emo82.gif

הייתי מנצלת את אחד מהשרשורים כאן, אבל מי יודע אם היו שמים לב לזה... אז חשבתי על לנסות להזיז כאן משהו מישהו עוד קורא כאן? אפשר לפתוח שרשור כלשהו, בין אם זה שרשור אוף ובא לכם לבדוק מה שלום חברי הפורום ( אם עוד יש כאלה
) ובין אם זה איזה משהו קשור לתוכן הפורום או משחק או מ-ש-ה-ו. חבל שהפורום ילך ככה, לטים יש עוד שנים של עשייה מופלאה לפניו...

tali44

New member
באמת חבל שהפורום ככה,

הבעייה פה זה בעיקר- שאין מספיק גולשים. חוץ מאלה שמעופפים פה, צריך למשוך עוד אבל הבעיה זה - איך?! ואגב, איפה באמת כולם נעלמו? ג'ואנה?

S H I F T Y

New member
אני נכנסת תמיד לראות מה חדש

הבעיה היא שאין חדש
אז אין לי מה לכתוב. אפשר להביא איזה שאלון, או... משהו חביב אחר... אולי אני אחפש משהו שקשור לברטון בקוויזילה

LadySilkworm

New member
דווקא יש לו איזה סרט חדש, תשע משהו :)

שהולך לצאת ב [כמה סימבולי] 9-9-09. ראיתי את זה אצל גיא פינס במקרה מתישהו.

giladwin

New member
זה לא שלו

הוא רק מפיק. זה לא רעיון שלו, לא הסגנון שלו, לא אנימציה שלו, לא עבודה שלו. שוב, הוא רק מפיק שזה טכני לגמרי. זה ממש לא כמו שהיה מפיק בסיוט שלפני חג המולד בגלל ששם הכול היה לפי הרעיון/אנימציה/דמויות/סיפור שלו והוא ליווה/פיקח על/קבע באופן אישי את כל הסרט מההתחלה ועד הסוף. מה כן, "9" היה סרט קצר (כמה דקות) בפסטיבל סרטי אנימציה קצרים לפני כמה שנים והוא הציע את הרעיון להפוך את זה לסרט מלא כאשר הדמויות והאנימציה והכול אותו הדבר עם אותם האנשים שעשו אותו רק באורך מלא. לכל מי שמצפה לסרט ברטוני, שלא יצפה לכך כי הוא סתם יתאכזב. כרגע, הסרט הברטוני היחיד שלו שבדרך זה אליס.

giladwin

New member
אחרי הקטילה מוסיף למה יש סיכוי שכן נאהב את זה

מכיוון שהוא המפיק הוא כן השפיע על כך שכמה דברים יהיו איך שהוא אוהב ועל כך יש סיכוי שהסרט יהיה אהוב חדש בפורום פה: דני אלפמן האלמותי יעשה את המוסיקה לסרט (ישששששש!!!), שחקנים שעבדו איתו בעבר בסרטים ברטוניים יעשו פה את הקולות וגם צוות שמכיל כותבים וכו' שעבד איתו בעבר על סרטיו עובד פה.

S H I F T Y

New member
אני ממש אוהבת את דני אלפמן

אם הוא עושה את המוסיקה לסרט אפשר לצפות לפסקול טוב :)

adi dion

New member
אהה... :(

טוב לא נורא.. בכל מקרה נקווה שייצא מזה משהו טוב

S H I F T Y

New member
התכוונתי חדש בפורום ../images/Emo6.gif

חוצמזה, מה סרט חדש עכשיו? לא היו דיבורים על אליס? מה קורה?

למעלה