טוב מת פה,אז תתפקדו ביציז

טוב מת פה,אז תתפקדו ביציז

שלפחות יהיה כאילו יש פה יותר מירוחם וממני
אז .. מי אתם? בני כמה אתם? מאיזה כוכב לכת הגעתם? בביקורכם בכוכב הלכת TT מי היה התושב החביב עליכם? כאשר שמעתם את המוזיקה של כוכב הלכת TT איזה שיר נחרט על ליבכם? ספרו לנו תושבי כדו"א על חוויה טובה שעברה עליכם במהלך החודש האחרון : תנו לנו תושבי כדו"א לינק לסרטון שימחיש משהו ממש מגניב שיצא לכם לראות החודש: וספרו לנו בבקשה ,על משהו ממש ממש אבל ממש מגניב שהולך לקרות לכם בחודש הקרוב: צרפו תמונה: ועכשיו חתמו על ההתחייבות הבאה : אני הח"מ מתחייב בזאת לא לתת לפורום TT השולטטטטטטתתתתת1111!!!!!! למות יותר אפתח אותו,הוקיר אותו ואעלה תמונה של הממבר האהוב עלי במינימום בגדים (נו מה,חורף ,וקר, אנחנו צריכות שיהיה פה חם) לפחות על בסיס יומי אפשר גם דו יומי. ואפשר גם תמונות נורא יפות שהם עם בגדים זה בסדר.. אנחנו נסלח
חתימה _____________________________ וכן בגלל שאנחנו יודעות שיש פה גם ביציז שטסות היום לממלכה הקרה לראות את ההוא .. גארי בארלו . נאחל להם הנאה מרובה ושלא יפקא להן התחת בחוץ ושאם הן פוגשות איזה גברבר או ארבע (ג'יי בטיול לא?) סימסרו להן הרבה לאב לאב פרום דה פרמיסז לנד

עפטוב

New member
כן המפקדת

אני עפרה בת 27 אמממ שאלה שמטב החוקרים מנסים לפענח בעבר מארק אבל בשנים האחרונות אני מפלרטטת מאחורי גבה של אורלי עם גארי Rule the world תמיד עושה לי משהו, Today i've lost you מדהים ברמות קשות, והשיר שלנצח יעשה לי צמרמורת (מהסוג הכי טוב שיש
) Holding back the tears החודש האחרון היה אחד המחורבנים בחיי, אז למרות מורשתי הפולנית....next אין לי זמינות לתמונות וסרטים, אבל יש אחד מעולה של הפשוש הקטנטן שלי רואה אקונה מטאטה ומתלהב עד עמקי נשמתו מאכילת חרקים.

*משפשפת עיניים חזק* רגע! זאת באמת את!!!!!

התגעגענו
חחחחחחחח הילד שלך נשמע כמו גאון קטן!

עפטוב

New member
הוכחה לגאונות

גם אני מתגעגעת, קוראת תמיד אבל יש לי פחות מה לספר כי נהייתי "גדולה" וכן היום צירפנו את פיצ באופן רשמי למשפחה, זוג המשקפיים הראשון שלו...נכון חתיך?

איזה בוביייייייי

ויאללה גמכן עם הנהייתי גדולה ה זה .. כולנו יודעים שיש לך נק' חלשה
היא אותה אחת שיש לנו שמוציאה מאיתנו את גיל 15 שוב

אאאאפצ'י

אז .. מי אתם? אני מוריה אבל לכם מותר לי לקרוא לי מורי או יותר נכון המלכה מורי
בני כמה אתם? באמת .. לא שואלים אישה לגיל שלה .. אבל בגלל שאתם נחמדים אני אומר ש 30 מאיזה כוכב לכת הגעתם?ג'רוזלם סיטי בביקורכם בכוכב הלכת TT מי היה התושב החביב עליכם? אז ככה,אחד לא מוכר בעליל שקוראים לו רובי פאקינג וויליאמס
ומאז הקרקס בערך התחלתי לשים לב טוב טוב גם לאחד שקוראים לו הווארד דונלד כאשר שמעתם את המוזיקה של כוכב הלכת TT איזה שיר נחרט על ליבכם? הרבה שירים כמו CIBM, בייב,NF,ACIMH וכמובן פלוד ומכונה תחתית המעולים שלעולם לא ימאסו עלי כנראה .. ואהה דברים יפים גם אני אוהבת את דברים יפים. ספרו לנו תושבי כדו"א על חוויה טובה שעברה עליכם במהלך החודש האחרון : היה לי חודש ממש עמוס בעבודה ועכשיו קיבלתי מייל מהראש צוות שלי שיש לי חריגה מטורפת בשעות (כ 20 שעות חריגה ) אבל דברים עובדים וזה כיף! תנו לנו תושבי כדו"א לינק לסרטון שימחיש משהו ממש מגניב שיצא לכם לראות החודש:http://www.youtube.com/watch?v=Fye5Nwe4qeI&feature=share כל כך מחכה לסרט כבר !!!!! ואגב פההמקום גם לספר לכם שפתחו פורום !!!http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=2279 הילה,יש לך שם אפילו ד"ש ממני
וספרו לנו בבקשה ,על משהו ממש ממש אבל ממש מגניב שהולך לקרות לכם בחודש הקרוב: אממממ קודם כל חנוכה זה כיף. דבר שני יש מלא הופעות מגניבות בירושלים שזה גם כיף. דבר שלישי הממפ לא יודעת נו בטוח יקרה משהו מגניב צרפו תמונה: שעות אני מנסה להעלות לפה תמונה שלא רוצה לבוא אז תסתפקו באחרת ואני רק אומר למי שלא מבין שזה קשור למשחקי הרעב ואני לא אומר יותר כלום כי לומר יותר זה סוג של ספויילר לספר השלישי... ועכשיו חתמו על ההתחייבות הבאה : אני הח"מ מתחייב בזאת לא לתת לפורום TT השולטטטטטטתתתתת1111!!!!!! למות יותר אפתח אותו,הוקיר אותו ואעלה תמונה של הממבר האהוב עלי במינימום בגדים (נו מה,חורף ,וקר, אנחנו צריכות שיהיה פה חם) לפחות על בסיס יומי אפשר גם דו יומי. ואפשר גם תמונות נורא יפות שהם עם בגדים זה בסדר.. אנחנו נסלח חתימה ____________________המלכה מורי _________ הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

|סגידה למלכה|

!%T^Y^%!#$!#%^!!!!!!!!! מתה מהטריילר הזה!! ואני לא מתקרבת לפורום הזה- הספויילרים פשוט קוראים לי לפתוח אותם!!!!!

orlyshka1

New member
את יודעת מורי,

יש פה תמיד עוד אנשים חוץ ממך ומירוחם. מוזר ששכחת את זה.

למעלה