טוב, נגמרה הסידרה המדהימה הזו....

סמדר ר

New member
טוב, נגמרה הסידרה המדהימה הזו....

וחבל! חבל שלא הראו את כל מה שציפינו שיקרה, חבל!! היום לאחר שצפיתי בחלק מהסידרה, וברוב פרקי "האחד" הגעתי למסקנה מתבקשת: אין כמו הסדרות הברזילאיות! הן אמיתיות, לא פוחדות לנגוע בפצעים פתוחים ולא חוששות להרוג כמה פרות קדושות שרק אפשר ...! הסדרות הינן מציאותיות ומצליחות להרעיד את נימי הנפש ... לכן, אני מחכה בקוצר רוח לסידרה ברזילאית נוספת, אליה אשתדל להתמכר בשמחה. הסדרות האלה מנסות ללמד אותנו דברים חשובים ביותר, אחד המסרים החזקים ביותר: הימנעו מסמים, יש ללמוד מנסיונם המר של אחרים ולהישמר !! שיהיה לכולם טוב, בריאות והצלחה ! סמדר ר.

נכון אבל....

נו תראי, הסדרה " קשרי משפחה" ללא ספק סדרה מהממת עם המון מסר אבל לדעתי וצערי, בכלל לא כל הסדרות הברזילאיות ככה.

קפיטו

New member
צודקת

גם אני צופה ב"האחד" וזו טלנובלה מרגשת לחלוטין, הם מדברים שם על הכל והכל גדול כזה ומעניין.. טוב, זה משהו שאי אפשר לתאר, אבל יש משהו בנובלות הברזילאיות שאין באחרות. ככה גם בקשרי משפחה. התחלתי לראות קשרי משפחה כי רציתי לראות איך הסדרות שם בברזיל, אז ניסיתי את הפרק הראשון והתמכרתי, ואז כשראיתי שג'יובאנה אנטונלי משחקת גם באחד ניסיתי גם אותה והתמכרתי בענק... אני מקווה שיביאו עוד סדרות ברזילאיות לארץ

ElinorL

New member
האמת היא שקשרי משפה לא ממש

עניינה אותי בהתחלה ממש חיכיתי שזה יתחיל כי חשבתי שזה יהיה בספרדית ופתאום זה היה לי מזה מוזר! היה נחמד אבל לא מרתק (מי היה מאמין שאני אהפוך לצופה נלהבת!) האמת היא שאחר כך הייתי רואה מידי פעם פרקים שהיו בצהרים ואז נגיד אם הייתי מסיימת לאכול בכל זאת הייתי ממשיכה לראות את הפרק כי כזה הכרתי את העלילה בסך הכל וגם ראיתי כמה מהפרקים הראשונה ואני לא זוכרת אם מהחתונה של אדו וקמי או מהפרק שאמא של איריס נרצחה התחלתי לראות (מה שהיה קודם... נראה לי הרצח) אבל אני זוכרת שאני מזה בכיתי! זה היה מזה עצוב! קיוויתי שאולי יקחו אותה באמבולנס או משהו אבל ידעתי בליבי שאין מצב כי אף אחד לא עשה כלום ופשוט איריס ישבה לידה ובכתה אם היו רוצים שהיא תחייה ישר היו מביאים אמבולנס עוד באותו פרק... קיצור זה היה מזה עצוב ומשם כל השאר היסטוריה :)

spiralla m

New member
אני אותו דבר, רק שבכלל לא רציתי

לראות קשרי משפחה בהתחלה, סתם הטלוויזיה היתה פתוחה וראיתי, ואז היה הפרק עם החטיפה של איריס ואינגריד, והתחלתי לראות ולהתמכר. חחח כנראה זה היה באמת פרק מרתק..

קפיטו

New member
הפרק של החטיפה

היה הדבר הראשון שבאמת ריגש אותי בקשרי משפחה... אבל באמת זה נראה כאילו אף אחד לא נבהל ולא עשו כלום, נתנו לאיריס לבכות ליד הגופה. אם זה היה המציאות כבר היו מתנפלים עליה 50 אמבולנסים...

ElinorL

New member
ניראה לי זה הפרק היחידי שבכיתי

אני די בטוחה! אפילו בכל אורך הטיפול של קמילה לא בכיתי, אולי היתה לי דימעה אבל איך שאיריס צעקה זה היה יפה למרות שלא הבנתי למה היא קראה לאבא שלה... ובקשר לאמבולנסים אז יש כל מיני רמזים מקדימים שגורמים לך להבין מה יהיה עם הדמות כמו שאם ישר באים אמבולנסים אז היא תיחיה לפחות עוד כמה פרקים (אולי תמות אחר כך, מי יודע) ואם לא אז היא כנראה תמות והאמת שאהבתי אפילו שזה היה עצוב שהיא מתה כי אם לא זה כאילו הורס את כל הקטע וזה גם היה יותר מידי "היפים והאמיצים" שתיהיה בבית חולים איזה חודש בתרדמת ובסוף תנצל בעזרת "כח התפילה" אז אפילו שזה היה עצוב זה היה הדבר הנכון לעשות
גם ב"שר הטבעות" יש קטע שאם מישהו מת אז יראו איך הוא מת ואם הוא נגיד נופל מצוק או משהו ולא מראים מה קרה לו אז הוא לא מת. זה היה ככה בכל שלושת הסרטים חוץ מפעם אחת בסרט השלישי ספוילר על מי שכמעט מת (שר הטבעות 3)
(אני כבר התחלתי לבכות כי חשבתי שפרודו מת ובסוף הוא לא אז איזה הקלה היתה לי :)

קפיטו

New member
היחיד?

דווקא כל סיפור המחלה של קמילה היה נוראא מרגש.. אבל החטיפה באמת היה השיא.. ומה ז"א למה היא קראה אבא שלה? עכשיו היא איבדה גם את אמה והיא יתומה לגמרי..

ElinorL

New member
אני יודעת שהיא יתומה אבל זה שהיא

קראה לאבא שלה בכלל לא היה קשור! הרגו את אמא שלה והיא צעקה "מאיייייייי!" ואז זה יפה כי כאילו בגלל שהרגו אותה אז היא צועקת בשמה ופתאום היא צועקת "פאייייייי!" ואני לא מבינה מה הפאקינג קשר! למרות שאפשר להגיד שהיא קוראת להם שיחזרו אליה כי המוות שלה הזכיר לה את המוות שלו אבל זה די הרס לי את הסצנה... לגבי המחלה של קמילה זה באמת היה מעניין והיו קטעים מרגשים ועד כמה שהזדהתי לא בכיתי, פעם אחת היתה לי דמעה על קצה העין אבל זה השיא אולי זה בגלל שמלא פעמים חשבתי באמצע הסידרה שזה רק משחק ושהם משחקים מעולה וזה הפריע לי להכנס לסיפור לגמרי אבל מי יודע...

למעלה