טוב, נדמה לי שזו הייתה ליסטה שביקשה

טוב, נדמה לי שזו הייתה ליסטה שביקשה

אז הנה סתם קשקוש שציירתי, ובגלל זה הוא נראה כל-כך רע, למרות שזה הכי טוב שיצא לי (יש לי דף שלם מלא בפרצופים שלו, לא כי ניסיתי הבעות שונות, כולם באותה הבעה, פשוט ניסיתי לצייר אותו מלא פעמים). צבעתי את זה בצייר אז זה נראה עוד יותר גרוע. מי שרוצה יכול לשפר את זה בפוטושופ ואולי זה יראה יותר נורמלי. האותיות לידו זה השם שלו: yoshida katsuo (זה מהפיק).

Digi Lista

New member
אם כבר...

אני לא מצליחה לפתוח הודעה חדשה אז אני אשרשר לפה... אני עדיין רוצה שנרחיב את הגלריות בעבודה קבוצתית,נעשה ככה: *אלה שאין להם בעיה עם ספוילרים לגביי העונה החמישית(שזה כולל מלבד קוראים גם את אלה ששמים את התמונות ודנים בפרקים) ישימו בגלריה של העונה החמישית את התמונות מהפרקים(כמובן שלא חייבים את כול התמונות מהשרשורים הענקיים) ובגלל שהם רואים את הפרקים הם יוכלו לתת כותרות מתאימות לתמונות שהם מעלים לגלריות,העונה רק בפרק ארבע וכבר אפשר להתחיל בעבודה... *כול השאר יתמקדו בגלריות אחרות-נתחיל מהחלקים מפרקים עונות 1 ו2 כי אלה הגלריות הכי ריקות בינתיים,אני מחברת לפה את השרשור הקודם בנושא כדי שנכתוב מה רואים בכול תמונה או מאיזה פרק לקוח ונוכל להתחיל לעלות לגלריות,אין לי בעיה לעלות קצת בכול פעם שאני במחשב ויש לי זמן אבל חשוב שיהיו כותרות לתמונות ולא תמיד אני זוכרת מאיזה פרקים לקוחות התמונות(הרבה מאוד פעמים דווקא כן אבל לא תמיד). לגביי שאר הגלריות אין שום דחיפות או בקשה מיוחדת-כשיש לכם תמונות ובא לכם לשים אתם יודעים שאתם יכולים לשים בעצמכם או לעשות שרשור גדול בפורום ואני(או מי שיתנדב) אכניס כי אני יודעת שלשים תמונות לוקח זמן וסבלנות ולא תמיד לכולם מתחשק(כולל אותי)... חוץ מיזה שעדכנתי גם את לוח האירועים וכדאי שתבדקו אותו בגלל שכבר בשבוע הקרוב יש לנו אירוע אחד לפחות...

CibiHeart92

New member
מילי מצייר!! אאאא גדול!!!!!!!!!!!!!

איך חכיתי שזה יגיע!!! O: אגב אנשים, חזרתי מהגדנע D:

Digi Lista

New member
אופיר,מה שלומך?../images/Emo24.gif

הרבה זמן לא כתבת כאן... מה חדש?

CibiHeart92

New member
חעחעחחע

היה כיף בגדנע היינו שם עם כושים עבריים מדימונה, כל היום שיגענו את המפקדים ^_^