טוב. נושא:) רציתי לשאול אתכם, מה משמעות

puma141

New member
טוב. נושא:) רציתי לשאול אתכם, מה משמעות

פורום באופן כללי בעיניכם?

אז..מבחינתי, אני אוהבת את הפורום הזה.
יש בו נושאי שיחה מאוד מעניינים, יש בו אנשים קצת יותר גבוהים מחיפוש בפורם
דינמיקה חברתית קיומית שיש בפורומים אחרים, ובאמת נמאסו עלי כבר.
כי בסך הכל-הכל אשלייתי..לא מוחשי, לא אמיתי, לא מתכוון לבוא לכדי זה..
אז בסך הכל-מיותר!

אני מקווה מאוד שהפורום הזה יתחזק את עצמו, ורק יגדל באותה מתכונת :)

זהו.....

אין על הפורום של רינתי.

חייבת להודות שאני אוהבת את האופן שבו אנושקה
הטיבה להגדיר אותו. "פורום בוטיק".
זהו פורום קטן, שמשלב כמעט את כל הנושאים האפשריים
ויש בו אנשים באמת טובים, מגוונים, ומעניינים.
ללא ספק פורום הבית שלי.

אני יכולה לדבר רק על עצמי

על משמעותו של פורום בעיני.
בפורום טוב, אני מרגישה בבית. אני מרגישה שאני יכולה לדבר על הכל. בין אם זה על כתבה טובה שקראתי או תוכנית טובה בטלויזיה שראיתי. כמו יושבים אצלי אנשים בסלון ומדברים על אוכל, מדברים על יחסים, מדברים על סרטים ועל פוליטיקה. בפורום קטן כמו הפורום הזה, אני מרגישה כמו בסלון ביתי, לכן לי אישית קשה עם מריבות כי אני מרגישה כאילו רבים אצלי בבית
להבדיל מפורומים גדולים וגועשים כמו האח הגדול, הישרדות וכו' אשר שם אין לי בעיה להתכסח עם כולם, כי שם מרגיש לי כמו באצטדיון כדורגל כשכל אחד צועק ומעודד את הקבוצה שלו ועל הדרך מקלל את השופט ואת השחקנים וגם את אלה שיושבים לידו על הטריבונה.
בפורום קטן, יש לי תחושה של משפחה. אני יכולה לספר על עצמי ועל קרוביי ועל הקרובים לליבי. אני מרגישה מחוברת לשאר המשתתפים. איכפת לי כל רגע, לדעת איך הם מרגישים. חשוב לי שירגישו טוב, שיהיה להם כיף, שיהיה להם מעניין, ובמובן מסויים איכפת לי שלא יילכו לרעות בשדות זרים

בפורום קטן, התחושה של האינטימיות באה לידי ביטוי בין אם זה בשיחות עומק ובין אם באומץ לחשוף את עצמנו עד לנימים הכי דקים שבגוף ובנפש. יש בזה הרבה ערך מוסף. הרבה מעבר לשיחות חולין שגרתיות

puma141

New member
פוסט נפלא:) כ"כ אמיתי. מסכימה איתך ברוב

מה שכתבת.
חחח קצת לא מסכימה עם לרעות בשדות זרים, כי..כל אחד את יודעת-עושה מה שטוב לו וזה בסדר!

בטח שמסכימה שרוח הפורום הזה שונה מכל הפורומים האחרים, כולל כולם, שביקרתי בהם.
ומה שמוזר, את רובהכם הכרתי באח הגדול. חחחחחחחחחח ושם כפי שציינת, נתנו דרור לה-כ-ל!
אתם התחברתם עוד בקומונה, ואז הגיעה לכאן המפלצת פומה.

כולכם..הייתם סקפטיים כשהגעתי:) והבנתי למה, והבנתי את זה.

אבל גם הבנתי, שיצאתי קצת פסיכית *אבל סלחתי לי כבר אז* .
יצאתי פסיכית-כי באמת לא ידעתי מה זה פורומים.
מאוד נמשכתי לשיחות שניהלתם, אבל ידעתי שאתם לא חושבים ש..אני צריכה להיות פה!
כל אחד-וסיבותיו עימו. חלקן מוצדקות-חלקן לא :)

זה אחלה פורום. באמת! כמו שאמרו אנה ודאג-
פורום בוטיק!

אני רוצה להבהיר

לגבי 'לרעות בשדות זרים' הכוונה היא לתחושה של קנאה
הרי בוודאי שזכותו של כל אחד להסתובב באיזה פורום שבא לו וזה בסדר גמור, אבל נטיית הלב היא "לשמור" את כל ילדייך אצלך בבית גם אם את יודעת שהם מבקרים בבתים אחרים

אכן, יש בזה מן הרכושנות

כאילו שאוצר המילים של מישהו מתבזבז במקום אחר במקום בפורום הזה

ברצינות,
תחשבי על זה רגע...
נניח שיש כאן מישהו שאת מאוד אוהבת לקרוא את מה שיש לו להגיד על החיים ועל בכלל,
ופתאום את רואה שהוא מפסיק לכתוב כאן ומעלה את הגיגיו בפורום אחר גם אם זה לא פורום מתחרה,
את לא תרגישי תחושה של קנאה? ולא, לא מדובר על כאלה שכותבים גם פה וגם בעוד מיליון מקומות אחרים כי יש להם מספיק אנרגיה בשביל להאיר את כל רמת גן באמצעות המקלדת שלהם
אני מדברת על כאלה שגם ככה לא כותבים הרבה והם מעדיפים לעשות זאת במקום אחר. לי זה צובט בלב

puma141

New member
אני בהחלט יכולה להבין!

אצלי זה עובד קצת אחרת, אבל אני בהחלט מבינה...

Aronsona

New member
שלום לכן חברות.

בקצרה אומר, שאתם בוודאי שם לב שאני קצת פחות נמצא בתקופה האחרונה אבל זה רק מסיבות אובייקטיביות של חוסר זמן וריכוז.
הפורום היחידי שבו אני מבקר הוא פורום הציפורים. לא ראתי כמובן את כל הפורומים אבל זהו הנעים והאיכותי מכל אילו שאני ראיתי.

ברוך השב

כמעט והתקשרתי לשאול לשלומך, כי בזמן האחרון יש יותר מדיי משופעים בפורום הזה... אני שמחה לראות שזה רק מחוסר זמן וכזה

ברור שיש מלא פורומים מסוגים שונים, אבל בסופו של דבר כל אחד חוזר לפורום שהכי מדבר אליו

והנה שיר לכבודך
http://www.youtube.com/watch?v=-pNpR6KGLEk

Aronsona

New member
עוד איך זוכר. גם עכשיו אני לא יכול להסתכל על

התמונות האלה בלי להתרתח

למעלה