Black Cat15
New member
טוב נו... ביקשתן סיפור מצחיק... ../images/Emo6.gif
ANYWAY... בטיול השנתי של ט´ היה נורא נורא כיף עם הכיתה המטורפת שלי ובאוטובוס חזרה בהתחלה היה יבש וכולם היו עייפים... אחר כך התחילו מכות 2 בנים, בכיסאות לפני הכיסא שלי ושל חברה שלי... וממש הלכו מכות!! ובשלב מסויים הם התחילו גם ללכת מכות איתי... חחחח...
ואז התחלנו מלחמת מים (באוטובוס!!) עם מימיות... וכל המושבים נרטבו... ואז היה כאסח שלי עם מישהו מעצבןןןןןןןן וגם הלכנו מכות ... אקיצר היה גדול!!! ד"א באמצע המכות של שני הבנים אחד מהם עלה מהצד של הכיסאות שלנו כדי להתכופף... כאילו במעבר שבין הכיסאות שלנו לגב של הכיסאות האחרים (איפה שהשני ישב) הוא התכופף ובשלב מסויים התיישב עלי... זה היה כל כך מצחיק!!! ואחר כך נתקע בי חזיתית... ואני התפתלתי בניסיון להחלץ משם... ונקרעתי מצחוק על רצפת האוטובוס... שלא לדבר על עוד מישהי שם שהביאה למישהו 3 בעיטות בביצים!! וצילמנו את זה... אחחחח... הנוסטלגיות, הנוסטלגיות...
ANYWAY... בטיול השנתי של ט´ היה נורא נורא כיף עם הכיתה המטורפת שלי ובאוטובוס חזרה בהתחלה היה יבש וכולם היו עייפים... אחר כך התחילו מכות 2 בנים, בכיסאות לפני הכיסא שלי ושל חברה שלי... וממש הלכו מכות!! ובשלב מסויים הם התחילו גם ללכת מכות איתי... חחחח...