טוב נו, גם אני אפתח אחד

ShukyD

New member
טוב נו, גם אני אפתח אחד

אני מקווה שלא היה כזה, לא כל כך עברתי על העמוד הקודם של הפורום ויש רק 2, אז כנראה שאין כזה.. בהשראת הבחורצ'יק \ בחורצ'יקית שכתב\ה שאין כמו השעתיים האחרונות של סופ"ש רגוע"ש איזו תוכנית אתם הכי אוהבים? איזה זמן? איזה שדרן? וכו' ואיזה אתם הכי פחות אוהבים? הסברתי את זה כמו מכוער, אז אני אתחיל כדי שתכנסו לעניינים ותבינו הכי אני אוהב את יום חמישי בלילה, כשנגמר עסק שחור מתחילה מסיבה ישראלית, אחד הדברים האיכותיים שיש בגלגלצ לדעתי. ומיד אח"כ סופ"ש רגוע"ש על הבוקר.. זה שילוב מנצח! <טוווווב שועררר!! פאף!> השדרנית שאני הכי אוהב היא כמובן הדר מרקס, הייתי מאמץ אותה. הייתי עושה אותה... מאושרת. והתוכנית שאני הכי פחות אוהב "הקצה". די מעצבן. זהוווווווווו מי שרוצה ללמד אותי איפה שמים פסיק ואיפה נקודה, מוזמן! עכשיו תענו אתם

limors2

Active member
לא היה, וטוב שיש!../images/Emo54.gif

אז אני אתחיל ממה שאני אוהבת... בכלליות- בערך הכל
אני ממש ממש אוהבת את כמעט כל השדרנים, כל התוכניות ובכל שעה ויום בשבוע
השעות האהובות עלי הן השעות של הבוקר. מוזיקה מעולה, שירים שחוזרים על עצמם כל שעה או שעתיים, ורומי/נועה
אבל אני הכי הכי הכי אוהבת את סינגלס
ואת הדר תעשי לי מפזר חום מרקס
ואם אני חייבת לבחור משהו שאני לא ככ אוהבת, אז זה השעות והתוכניות שמתרכזות רק בסוג אחד של מוזיקה. הקצה, המקור, עסק שחור... אחרי כמה זמן נמאס לי לשמוע אותו סגנון.. אבל לא המסור. רעשש

ללא נושא

כשהייתי חיילת, הייתי קמה בשבע.. שזו תחילת התכנית של הדס אהרון המקסימה.. שבזכותה כל יום נפתח בחיוך. זה ממשיך עם הבחירות של עמרי רונן.. ויש את אלו שאני לא מאזינה קבועה שלהם.. כמו לילך ברנע שהקסימה אותי השבוע עם מדברים בשקט. אחלה תכנית. יש את רומי נוימרק, את נועה גראס את יגאל.. את ערן.. יש שם הרבה משובחים.

../images/Emo45.gif..אני ער כל יום מחמש..

אז מחמש וחצי עד שבע וחצי בערך אני שומע את התוכניות האלה

S m e l l y Cat

New member
אממממע

אני הכי אוהבת המקור ולינק ושתיקת הכבישים ואת הדר ואת אספיפיושוסופוש ואת הקול החנני של נועה גראס וזהו! אה ואני לא סובלת את המסור והקצה.לפעמים! וגם את סינגלס עצמה
ואת המצעד גם לא ממש ואת כל השירים הפופים המעצבנים שנחרשים ללא הפסקה וכמובן את שאקירה שאקירה תמותי.

ג ב ש ו ש

New member
אממ...../images/Emo27.gif../images/Emo88.gif

אני ממש אוהב את השעות של הבוקר וגם אחה"צ די נחמד.. בכללי אני אוהב את כל התכניות שיש בתחנה
כולם אחלה של שדרנים
וזהו...

טוב...

השדרנים האהובים עלי הם עומרי רונן והדר מרקס(שאני מבינה שהכינוי שלה זה מפזרת חום?
) אין תוכנית אהובה. מה שבא ברוך הבא אבל- השדרנית שאני באמת שונאת זאת נועה גרסס היא מעלה לי ת'סעיף!!!

S m e l l y Cat

New member
חחח אבל נועה כזאת קורעת

עם הקול החנני הזה אחח ועוד במסור כשהיא צכה להיות מגניבה

limors2

Active member
אההא../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo54.gif

כשהיא צועקת תמילים של השירים

חחחחח

לא יודעת, שלמדתי יום אחד אז שמעתי אותה והיא קדחה לי במוח ועיצבנה אותי.......חחחחחח אולי זאת היא, אולי זה היה היסטוריה- כנראה שלעולם לא נדע(מואאהה אאהה)

a b u y a

New member
../images/Emo26.gif

התכנית האהובה היא סינגלס...עם הדר מרקס
הפחות אהובה
...אולי "עסק שחור"...ולא בגלל התכנים שלה אלא בגלל שהם צועקים מאוחר בלילה, וקשה לישון

RJlake

New member
אממ יו הכל בערך../images/Emo13.gif

לפתוח את הבוקר עם הדס אהרון זה הכי שבעולם
היא מעולה ויש אחלה שירים!! עושה מצב רוח לקום לביצפר... מתגלגלים עם נועה גראס זה חביב...קצת מעיק מדי פעם כי היא מוזרה משו
רומי חמודה..אבל היא לא משדרת מספיק ואז יש את עמרי שזה תמיד טוב
ואוטונומי איי כמה שזה טוב!!
ואז נעים
וכל מילה נוספת מיותרת על סינלס
אחרי עשר התוכניות פחות לטעמי...חוץ ממדברים בשקט ולשמוע את קוואמי סוגד להדר
וסופשבוע רגוע זה הדבר הכי חלומי שיש
בדיוק שומעת one
וזהו סליחה על המגילה

למעלה