טוב נו ...הפורום קצת חלש אז נראה מה

voodoo

New member
טוב נו ...הפורום קצת חלש אז נראה מה

נוכל לעשות ... דבר ראשון שאלה, מישהו יודע עיך כותבים בנושא ההודעה יותר ממה שבאמת אפשר ? כי ראיתי הרבה שעושים את זה ... הממ ועכשיו לשאלה איזה להקת פאנק כותבת הכי יפה ? לדעתי האופספרינג, להוציא שירי סקא מפגרים ... כי כל השאר מאוד איכותי

צודק ../images/Emo70.gif

גם אני חושב שיהם כותבים הבי יפה (גם בגלל שזאת הלהקה הכי אהובה על). השירים שלהם לכל אחד מהם יש משמעות ולא סתם בשביל שיהיה שיר הם כותבים עד דברים חשובים על העולם שלנו לדוגמא: the kids aren´t all right-הם שרים על הנוער שם פעם ועל הנוער של יום איך הכל השתנה. come out and play-שיר על אלימות בית הספר. והרשימה עוד ארוכה מאוד יש שיר שלדעתי הוא בין הגדולים שיר ענק של גרין דיי(למרות שאני לא אוהב אותם) time of your life שיר מעולה. בקיצור לדעתי אופספרינג כותבים הכי יפה ועל דברים משמעותים ! ! ! נ.ב T-H-E-------O-F-F-S-P-R-I-G-----------RULES

American_Psycho

New member
ממ...

אני לא חושבת שאפשר לומר איזה להקת פאנק כותבת הכי יפה.. כי יש מיליוני נושאים שלהקות פאנק שונות כותבות עלייהם, אז אני חושבת שצריך לחלק את זה לאיזה להקת פאנק יש את הליריקס הכי יפה בכל נושא (ליריקס מצחיק, דרמתי, שמדבר על איחוד וכו´) אבל בכל זאת אני אענה על זה, אז הלהקה הראשונה שעלתה לי בראש עם הליריקס הכי יפה היא AFI

Sham 69

New member
Subhumans

ללא שום ספק הם אף פעם לא כותבים בשירים שירים שלהם דברים שלא קשורים אחד לשני (שזה קורה אצל הרבה להקות) ויש להם ברוב השירים ליריקס רציני עם מסר דיי מובן וגם לפעמים הם מערבים דברים מצחיקים

Magma sXe

New member
A.F.I

אני לא יודעת אם יש להם את הלירקס הכי טובים בפאנק (עניין של טעם) אבל דייבי הוא כותב נהדר ומאד כישרוני. Davey Havok Is A GOD ------------------------ sXe Forever!!

RedStorm

New member
Good Riddance

שמעתי .......כמה שירים שלהם.....אני מעדיף יותר את הצד הפחות הארדקורי שלהם.....אבל יש להם שירים עם ליריקס ....ממש טוב...לפעמים נראה פילוסופי......Last Believer

badphish

New member
וגם...

איך אפשר להגיד פאנק בלי סקא תסתכל על NOFX שמלא מהשירים שלהם זה סקא או להפך להקות סקא כמו sublime שמלא מהשירים שלהם זה פאנקאז יענו למה להשמיץ?????

Kerplunkette

New member
כל אחד וטעמו.

אני, למשל, חושבת ש I fell asleep on my arm של האקוואבאטס כתוב ומבוצע נפלא... גם סקא וגם דבילי. מה, תתלו אותי?

voodoo

New member
יש מלא שירי סקא מצויינים!

אולי יצא שאני כתבתי " שירי סקא מפגרים" אבל עשיתי הכללה טיפשית, אני לא אוהב סקא בגלל הקצב שלו בגיטרה שחוזרת על אותם אקורדים כל הזמן.. וזה קצת הורס, אבל הרבה להקות נשמעות לא רע בכלל שהם יוצרים סקא.

voodoo

New member
אהה שוב שכחתי משהו ...

אבל תמיד אפשר להביא אותה בשירשור אז זה לא משנה ... weezer הדיסק החדש!!! שכחתי את שמו, אבל הוא נהדר !!! להקה רצינית שעבדה 5 שנים על אותו אלבום ככה שאין כאן סינגלים לMTV ומוסיקת פאנק יפה הם הוציעו קליפ לMTV ( זה עם השמנמנים האלו ...) לא השיר המוצלח של האלבום אבל נותן טעם לעוד... באמת מומלץ

voodoo

New member
לא הם סלסה ים תיכונית...

וויזר ופאנק צריך להתחבר לך כמו 1+1

Kerplunkette

New member
ראיתי בהם יותר אלטרנטיב נטו...

פוסט גראנג´ משהו. איפה מתבטא הפאנק?!

RedStorm

New member
weezer - punk????Y??

וויזר הם פאנק??? באמת? ממש האבתי את השיר שלהם ......בדיסק התקנה של ווינדוז 95 weezer - buddy holly אבל זה לא פאנק........

BuTtHoLe SuRfEr

New member
פרט שולי

רסמי לא תמצאו להקה עם מילים יותר טובות קחו את פריקים ואת כוסיות לדוגמא כל שיר שלהם תותח יש גם את gain ground שיש להם אחלה ליריקס אבל אין כמו פרט שולי

חולוני

New member
ליריקסים טיפשים של ילדים בני 3

זה מה שנקרא להקה עלובה. אתם בטח חושבים איזה להקה מגניבה עם ליריקסים "מגניבים ומתמרדים", אבל לא קיימת להקה יותר עלובה מהם בעולם הזה. הם חייבים להתבגר דחוף.

למעלה