טוב, נו, התחלנו בתור טרגדיה, ואז זה הפך לקומדיה, ועכשיו זה בורלסקה,

גורדיאן-II

Active member
(כל האמור להלן אינו בקשת עזרה, סתם קיטורים.)

המערכת לא נתנה לי להיכנס בכלל, ואז לא נתנה לי גם להירשם בתור גורדיאן-II, היא לא מכירה בו,
רעיון: הרשמה מחדש!
התוצאה: המערכת לא מוכנה לקבל שם עם סימנים שאינם אותיות ומספרים, גורדיאן-III למשל לא תיקני בגלל המקף.

רעיון: במקום 'גורדיאן' נירשם בתור 'הגורדיאן' (מקורי, אה?)
המערכת הסכימה, רשמה אותי והכניסה אותי לפורום, וכאן אני מגלה שאני בעצם גורדיאן-II, עם המקף והכל.

טוב, אף אחד לא יכול לומר שאני לא טיפוס סבלני וסלחני, עובדה שיש לי חתולים, אבל הקטעים האלה באמת מעצבנים.

Yukita

Active member
מנהל
(כל האמור להלן אינו בקשת עזרה, סתם קיטורים.)

המערכת לא נתנה לי להיכנס בכלל, ואז לא נתנה לי גם להירשם בתור גורדיאן-II, היא לא מכירה בו,
רעיון: הרשמה מחדש!
התוצאה: המערכת לא מוכנה לקבל שם עם סימנים שאינם אותיות ומספרים, גורדיאן-III למשל לא תיקני בגלל המקף.

רעיון: במקום 'גורדיאן' נירשם בתור 'הגורדיאן' (מקורי, אה?)
המערכת הסכימה, רשמה אותי והכניסה אותי לפורום, וכאן אני מגלה שאני בעצם גורדיאן-II, עם המקף והכל.

טוב, אף אחד לא יכול לומר שאני לא טיפוס סבלני וסלחני, עובדה שיש לי חתולים, אבל הקטעים האלה באמת מעצבנים.
יש להזהר עם הוספת שמות נוספים לאותה כתובת דוא"ל. נראה שהשאיפה של ההנהלה כרגע היא שכל כתובת דוא"ל תוכר לצד שם משתמש אחד בלבד - בניגוד למה שהיה במערכת הקודמת. מאחר שחווינו כבר באגים גם במערכת החדשה יש להזהר ככל האפשר לא להתקע בפינה שבה הבאג יקפוץ עלינו. אז... לפני שפותחים שם משתמש חדש - לבדוק קודם אם קצת המתנה, או שימוש בדפדפן אחר, עוזרים לפתור את הבעיה (כן, ברור לי שזה נשמע עלוב).

למעלה