טוב נו, חבל לבזבז הודעה

rshilkrot

New member
טוב נו, חבל לבזבז הודעה

אם כבר לחצתי בטעות על הוספת הודעה... חשבתם פעם על תעשיית המוזיקה? מאיזה מקור אתם מכירים את המוזיקה החדשה שאתם שומעים? גלגל"ץ, MTV? כמה מקורות כאלה אתם מכירים? תנסו לספור ותגיעו למסקנה שאין הרבה, ורוב המקורות גם חוזרים על עצמם (יובילו בחזרה לMTV). לא נראה לכם שמשהו מסריח פה? יש כל-כך הרבה מוזיקה חדשה אבל רק דרך מקורות מעטים אתם שומעים אותה. MTV וגלגל"ץ שולטים במוזיקה בישראל! כל מוזיקה חדשה שלא עוברת דרך MTV או גלגל"ץ יקח לה פי 100 יותר זמן להגיע לקהל הרחב. זאת דרך מצויינת להרוויח כסף...צוואר בקבוק

IC4

New member
זוכר שהיתה פה הודעה לגבי הכנסיה????

שפעם היו מכשפים והכל וכולם חיו באופן חופשי ורוחני עד שבאה הכנסיה הנוצרית ורתמה את כולם לאמונה בשקר שלה (עכשיו תטרפוני הכיצד אני יודע שזה שקר... בשבילי זה שקר. גם ככה אין אמת אבסולוטית אחת , כפי שהפורום הזה מנסה להוכיח ואנשים מפחדים/מוגבלים מדי כדי לראות את נכונותו) הרי הנצרות הפכה להיות הדבר היחיד שהם הכירו אין לי מושג למה אבל כל מה שאני יכול לחשוב כתגובה להודעה שלך זה ההשוואה בין זה לMTV
ויש עוד כל כך הרבה אפשרויות של אמונות לחיות בהן אך הן מוסתרות הרחק מהשליטה המפורסמת של הנצרות

bwp

Member
אוקי אז ממש לא

כאילו נכון, יש אמ טי וי, אבל יש לי גם אמ טי וי 2 , vh1, and vh1 classic radio אינטרנט חברים שממליצים להקות שדומות ללהקות שאני אוהב ב ALLMUSIC אז בואו לא נסחף אבל אכן אטמ טי וי זהו קונספירציה

The Messiah

New member
ככה זה מתחלק לדעתי...

איך שאני רואה את זה ישנם כמה מקורות של מוזיקה פופ (פופ במובן של כל מוזיקה שהיא לא מוזיקה קלאסית) שמתחלקים על פי ז´אנר וקהל יעד ויש את הגשרים בינהם יש המון כאלה קבוצות אני יתן דוגמאות למה שעולה לי לראש יש את המוזיקה הפופולארית (אםטיבי ,וואייץ´ וואן,צ´אנל וכל הטבלות למיניהן) יש את המוזיקה שהיא אנדרגראונד אבל מסתמכת פחות או יותר על רוק (שזה תוכניות כמו "הקצה" שמשודר בגלגל"צ וכל מיני תוכניות של מוזיקה אנדר גראונד בעולם שמופיעות על פי רוב ברדיו) יש ראפ (שזה אמטיבי ווייב,התוכנית "עסק שחור מגלגל"צ" ) עכשיו לדרך ההתפרסמות בכל ז´אנר בעולם הפופ אתה תהיה ילד חמוד שמושך הרבה צומת לב של מבוגרים ומכך נוטה לשיר ולשחק כאלה דברים , הסבירות שההורים שלך יניעו אותך להתפרסם היא גבוהה הם יעודדו אותך ללכת לאודישנים לתוכניות טלוויזיה וכאלה דברים בסופו של דבר יראה אותך סוכן של מוזיקה שיניע אותך לכיוון של הקלטה של שיר שדרך קשרים שלו יופיע בתוכניות רדיו מקומיות אם הוא יצליח בתוכניות מקומיות הדרגה הוא יושמע בתחנות יותר גדולות ובסופו של דבר יושמע באמטיבי ואתה תקליט דיסק בעולם מוזיקת האנדרגראונד שקשורה ברוק אתה תהיה חבר בלהקה לא רצינית אתם תשיגו הופעה במועדונים שמתאימים לז´אנר בהתחלה בתור הופעות חימום אנשים ישמעו אותכם והמוזיקה שלך תתחבב על האנשים המניעים את הגלגלים בעולם הזה ואתה תושמע בתוכניות רדיו מקומיות הקשורות בז´אנר המוזיקה שלך תתגלה כפופולארית בקרב האנשים ששומעים אותה ברדיו המקומי ואתה תקבל החתמה בחברת תקליטים לא גדולה את תעשה דיסק ובעקבות הצלחתך ברדיו המקומי תושמע בתוכניות המתאימות לז´אנר ברדיו ארצי ואז אתה תמשיך לעשות דיסקים שיושמעו בתוכניות כאלה ותעשה הופעות במועדונים והלאה והלאה בעולם ההיפהופ אתה בהתחלה תעשה מוזיקה בתוך כותלי הקהילה תעלה במסיבות בקטעים שנותנים לאנשים סתם לשיר בסוף המסיבה אנשים יחבבו אותך אתה תושמע בתוכניות רדיו אזוריות תהפוך לדמות מוכרת תוזמן להופעות בתור מופיע מוכר ישמע אותך סוכן של חברת תקליטים יחתימו אותך ואתה תוציא דיסק הדיסק יושמע בתחנות רדיו ארציות על בסיס המוניטין שצברת ברדיו המקומי ומשם אםטיבי הופעות שהן רק שלך וכל זה זה כל מה שיש לי להגיד בנושא בכל מקרה תגובה תוערך כי ממש השקעתי בכתיבה של ההודעה הזאת

למעלה