טוב נו יאללה מה יהיה?

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
טוב נו יאללה מה יהיה?

תתעוררו! טוב נו נפתח עוד דיון: כידוע לכולכם - בטי כותבת ומלחינה את כל שיריה בעצמה. הדיון שלי הוא: האם הייתם רוצים שבטי תכניס לאלבומיה הבאים גם שירים מכותבים אחרים ו/או מלחינים אחרים מלבד עצמה? אם כן - יש לכם רעיונות ספציפיים על כותבים ומלחינים שהייתם רוצים לשמוע את בטי מבצעת שירים שלהם? אם לא - למה לא?

אני בעד

גם אלבום שכולו תכנים של בטי וגם אחרת. ואם מישהו או מישהי יכתבו לה אז איתי פרל הוא אחד הגאונים (האלבום שלו "בנות" נחרש באינטנסיביות באוטו המהמם שלי). שבוע טוב חברים יעל

RTur

New member
אז ככה:

אני תמיד בעד לקחת שירים מכותבים אחרים - זה נותן משהו שונה שלא היה קודם בדיסק וזה תמיד מעניין. אבל, ובמקרה של בטי בטוח יש לי אבל - כמובן שזה לא יבוא על חשבון השירים של בטי עצמה כי השירים שלה מדהימים. אז אני כן אשמח לראות שירים מכותבים נוספים אבל גם שלא יהיה יותר מדי. אני חושב נגיד בכל אלבום לשמור כ-2-3 שירים לכותבים אחרים, וכל השאר: בטי, בטי ואפשר גם בתי
. בנוגע לאיזה כותבים - יש לי כמה רעיונות: קודם כל אני מצטרף להצעה של יעל - איתי פרל בהחלט אופציה מעולה! חוץ מזה - עברי לידר, אריק ברמן, חמי רודנר, חמוטל בן-זאב כותבת שירים מקסימים.. ונראה לי שכרגע זה מספיק.

Dear Arthur

מה היינו עושים בלעדיך... מה אתה אומר על "עכשיו אתה חוזר בחזרה"? נכון מדהים??? ידעתי שאפשר לסמוך עליך מתי הגיוס המיוחל? יעל

RTur

New member
אני מבקש, זה בלי H! ../images/Emo6.gif

"עכשיו אתה חוזר בחזרה" זה שיר מדהים אבל טיפה מעצבן אותי מבחינת ההפקה של בעלה של מירי.. זה אמור להיות שיר רוק, וחסר לי שם הרבה חספוס שיש ברוק.. זה נשמע לי נקי מדי.. עד שמירי מתפרעת, ובאמת הביצוע שלה מעולה לשיר הזה, אז אורי הורס לה הכל (וזה האמת מה שהוא עשה בכל הדיסק החדש שלה.. הוא החריב לה אותו לגמרי!) הגיוס ביום שלישי הבא :-S

RTur

New member
אדוה,חן,צליל,חגית ואודי - מה נסגר?

לענות!

גילתש

New member
אני

הייתי שמחה לשמוע הלחנה וביצוע שלה לשירי משוררים. נשמע לי מעניין ביותר... וד"א, היי :)

21profile

New member
אני בדעה שונה משלכם

החומר המקורים של אומן תמיד מתעלה על כל דבר אחר... כשאמן כותב לעצמו, מלחין לעצמו, זה מעורר אצלי הערכה עצומה.. ובעיקר אצל בטי- אני מסתפקת באופן מלא בחומרים האישיים שלה, ולא היה מלהיב אותי יותר מדי, או מעורר אצלי סקרנות, אם היא היתה מכניסה לאלבומה שירים ממשוררים אחרים, ובטח לא (יעל וארתור אל תהרגו אותי) אריק ברמן..שאני די לא סובלת אותו... שיהיה לכולנו שבוע טוב חן

RTur

New member
חן....

תלמדי לשרשר!
בקשר לאריק - את מתבקשת לשמוע את השיר "עכשיו אתה חוזר בחזרה" של מירי מסיקה ואחרי זה לדבר
.

RTur

New member
אה ו..

זה אומר שלא תעריכי אותי כי אני שר שירים שלא אני כתבתי אלא שירים ש..... את כתבת?!

ADVAM4

New member
מצטערת שנעלמתי!!!!../images/Emo161.gif

מה שלומך? אז ככה.. בקשר לדיון אני חושבת שתמיד כייף ואמיתי יותא לשמוע זמר שמבצע את השירים שלו. זה אמיתי יותר,נוגע יותר. אני חושבת שבטי כותבת מספיק טובה ומלחינה מצויין בשביל לספק לעצמה חומרים. :) אבל לא יהיה אכפת לי. אם שואלים אותי איזה זמרים מתאימים להיות כותבים לבטי,הם: שלום חנוך,יהודית רביץ,שרון הולצמן,יזהר אשדות,אריאל הורביץ,...ויש עוד כמה:) חוץ מזה.. מה אתכם אנשים?:) הכל בסדר?

למעלה