טוב נו מה.. כולן מפחדות לקלקל את

טוב נו מה.. כולן מפחדות לקלקל את

שרשור היומולדת? אילתי, לא יכול להיות שאת עסוקה... איזה כיף אולי תהיה שביתה השבוע... בא לכן מפגש בוקר שובתות/מובטלות או וואט אבר? טוב לפני שרותם תגיע נקפיץ את השרשור... פשוט מצעמם לי...

eilati27

New member
חחחחח הרגת אותי...

האמת שאת צודקת... אני לא עסוקה... אבל אני גם לא מהשובתות/מובטלות... אחרת מזמן הייתי בירושלים שותה איתך תה ואוכלת קובה חמוסטה!

אבל אחותי, אולי תהיה שביתה השבוע

במגזר הציבורי... ואני עובדת בלתת תמיכה.. אז אני תומכת כשצריך... ג'קו לא צריך תמיכה? הנרי? רן? הרשת לא קורסת להם מדי פעם?

איףףףףףף איזה מבאסות אתן...

כאילו מה יש לכן לעשות בחוץ? בג'יפה ובפיכסא הזו... בכלל אמרו שאסור לעשות פעילות גופנית בחוץ היום... הודיעו ברדיו..

eilati27

New member
אל תדאגי ללי...

אני את הפעילות הגופנית שלי עושה בתוך הבית... חחחח...

eilati27

New member
יואו חתיך שליייייי

ראית ותו בארץ נהדרת??? כמעט התעלפתי!!! וחופשי אם תהיה שביתה אני תומכת!!! חחח... ואז אני אצטרך לחתום בלשכה ולחפש עבודה!

גמני..גמני כמעט התעלפתי נתתי וואוו

כזה, ששמור רק לילדות בנות 12... כאילו... סופרייז...
עם החיוך הזה שיש רק לרנצ'וק...

לא את לא מבינה...

קרסה המערכת, ואין לי במי לתמוך... ואת יכולה להיות תומכת לידה... רבאק עובדים על מערכת שנה שלמה, ואז בשעת מבחן היא קורסת, גדול, גדול, גדול!!! איזה בלאגן!!!

להתקדם תוך כדי תנועה, תוך כדי חולשה

תוך כדי בושה... אוי בנות, ראיתי הצגה אתמול שאתן חייבות לראות.."רכוש נטוש" עם גילה אלמגור הוירטואוזית...מדהימה. טוב ביי בינתיים..

eilati27

New member
אני ראיתי...

מותו של סוכן... הוא מת בסוף... מצ'עמום... חחחחחחחחחחח... פילוס לשילטון

reviital

New member
היי אילתי, ראית את "החתיך שלך" בשיר

שלנו בפארק 34 או 33 לא זוכרת... בביצוע לשיר "כל המילים הכי יפות" של להקת שייגצ?? חחחחחחחחחח זה היה קורע!!! אם לא ראית, ואת יודעת איך חותכים קובץ גדול כדי לשלוח במייל או משהו, תסבירי לי ואשלח לך. את חייבת לראות.

eilati27

New member
היי ממוש

בטח שראיתי הוא היה ענק!!!! הוא שיחק אותה בפרק הזה קצת קשה להשגה ועשה פוזות של "גבר גבר"... היה מצחיק!!! אמא איזה מהמם הוא!!!

reviital

New member
כן..

ענק!! כמה צחקתי... רן העדין משחק אותה "מניאק".. שמחה שראית!

היי לכולן! מה המצב?התגעגעתי..../images/Emo13.gif

סוף סוף חזרתי מהמבחן האחרון ב"ה..איזה כייף! (עד שנקבל ציונים..)
שוב,תודה רבה על האנרגיות ,האיחולים וכו'..
אתן מדהימות!!
המשך יומקסים..

talytal

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

איזה כיף לך! אני סיימתי היום עם המבחן הלפני אחרון... איזה כיף כשתוקעים מבחן של סמסטר א' שבוע לתוך סמסטר ב'...
אין לכן מושג איך התעצבנתי אתמול בערב כשגיליתי שביטלו את השביתה... סמסטר שלם טוחנים לנו בראש שתהיה שביתה בטוח, רק כדי לבטל אותה בדקה ה-90... כבר חשבתי שיהיה לי קצת זמן לנשום לפני שהכל מתחיל מחדש. נו טוב, לפחות אפשר לשאוב קצת אנרגיה ואופטימיות מהפורום! מתה עליכן, בנות!

כן..ככה זה גם אצלינו עדיין לא

פרסמו מועדי ב'.. אבל יהי'ה בסדר מותק!!
,לפחות את לקראת הסוף..

למעלה