טוב, נו:)

Ne§t£A Gi®L

New member
טוב, נו:)../images/Emo32.gif../images/Emo108.gif

ובזה יוצא שרשור ה
הראשון של הפורום!
חולונ'יקים והסביבה! מחר, בשעה 5, תאזינו ל106 FM:) סביר להניח שיעלו אותי לשידור...[עד שעה 6]

Ne§t£A Gi®L

New member
זה לא ההקשר:)../images/Emo108.gif

אין לי מושג עדיין-אני אהיה אורחת אולפן, בלי הקשר...לפי מה שהבנתי, לפחות:)

Ne§t£A Gi®L

New member
נו, מה, אני אגיב לעצמי?!../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

התעוררתי לפני חצי שעה. עוד רגע אני נחנקת. ארפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ מי לעזאזל עשה את החום הזה?!?!? ומה נסגR, אין לכם מה לספר?:)

love_asp

New member
שרשור../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif למה אתם לא משרשרים../images/Emo35.gif

שרשרו! כתבו שטויות... למשל ככה: בדיחה: איש אחד הולך לבר עם פרצוף-תשעה-באב. הברמן שואל אותו: "מה קרה? למה אתה מבואס?" אז הוא אומר לו: "לא הולך לי עם בחורות. בכלל לא הולך." איך שהוא אומר את זה, נכנסת לבר בלונדינית מהממת ורצה ריצה מטורפת לשירותים. הברמן אומר לו: "תקשיב, זו ההזדמנות שלך, לך, תעמוד לייד השירותים, כשהיא יוצאת תאמר לה שהעיניים שלה יפות כמו הים והשיער שלה יפה כמו הזריחה של השמש." האיש המבואס לוקח את הצ'אנס. הוא נעמד לייד השירותים, מחכה לבלונדה שתצא. מחכה, מחכה, מחכה.... אחרי חצי שעה היא יוצאת. אז הוא אומר לה: "את יודעת? העיניים שלך יפות כמו הים והשיער שלך יפה כמו השמש!" אז היא אומרת "יו! איזה חמוד אתה..." אז הוא רץ לברמן לחוץ ואומר לו: "נגמרו לי המילים! מה לומר לה??" אז הברמן אומר לו: נו, תאלתר!!" אז הוא חוזר לבלונדינית ואומר לה: "איזה חרבון דפקת!" זו רק דוגמה למה שאפשר לשרשר... הבעיה היא שעכשיו קצת כואבות לי האצבעות... שלשום הייתי בגליל. הלכתי להחליק על קרח עם חברה שלי... יו, זה היה כיף... הכי כיף זה 180 על הקרח... בין באוויר בין לא....

shmez

New member
א. אני אגיד שאני מקנאה כי החלקת

על הקרח..מה השאני אוהבת לעשות אבל לא יוצא.. חוצמיזה אני אספר לכם שהיוםישנתי ,לא ישנתי מזה 5 ימים וזה היה ממש כייף
תנסו את זה פעם...כמו הטאנטרה סקס...

shmez

New member
לישון אחרי 5 ימים של חוסר שינה../images/Emo70.gif

love_asp

New member
טוב. אני מבין. אבל דבר אחד אני

עדיין לא מבין. איך אפשר לא לישון חמישה ימים??????

shmez

New member
איך...בעזרה מאומצת של:

מסיבת סיום י"ב...אפטר פארטי..אפטר אפטר פארטי בכינרת... עודכמה הרפתקאות וחיוכים.. ו....חוסר שינה תמידי..

love_asp

New member
עוד קצת ../images/Emo32.gif :

קנו היום לאחותי רולר-בליידס מדגם Salomon Zoom . אני מאושר. אין כמו סלומון!!! (למי שעדיין לא יודע, אני נורא בקטע של להחליק...
)

למעלה