שרשור../images/Emo32.gif../images/Emo70.gif למה אתם לא משרשרים../images/Emo35.gif
שרשרו! כתבו שטויות... למשל ככה: בדיחה: איש אחד הולך לבר עם פרצוף-תשעה-באב. הברמן שואל אותו: "מה קרה? למה אתה מבואס?" אז הוא אומר לו: "לא הולך לי עם בחורות. בכלל לא הולך." איך שהוא אומר את זה, נכנסת לבר בלונדינית מהממת ורצה ריצה מטורפת לשירותים. הברמן אומר לו: "תקשיב, זו ההזדמנות שלך, לך, תעמוד לייד השירותים, כשהיא יוצאת תאמר לה שהעיניים שלה יפות כמו הים והשיער שלה יפה כמו הזריחה של השמש." האיש המבואס לוקח את הצ'אנס. הוא נעמד לייד השירותים, מחכה לבלונדה שתצא. מחכה, מחכה, מחכה.... אחרי חצי שעה היא יוצאת. אז הוא אומר לה: "את יודעת? העיניים שלך יפות כמו הים והשיער שלך יפה כמו השמש!" אז היא אומרת "יו! איזה חמוד אתה..." אז הוא רץ לברמן לחוץ ואומר לו: "נגמרו לי המילים! מה לומר לה??" אז הברמן אומר לו: נו, תאלתר!!" אז הוא חוזר לבלונדינית ואומר לה: "איזה חרבון דפקת!" זו רק דוגמה למה שאפשר לשרשר... הבעיה היא שעכשיו קצת כואבות לי האצבעות... שלשום הייתי בגליל. הלכתי להחליק על קרח עם חברה שלי... יו, זה היה כיף... הכי כיף זה 180 על הקרח... בין באוויר בין לא....