טוב....... ניסיתי גם לעשות תשבץ אבל

טוב....... ניסיתי גם לעשות תשבץ אבל

תפוז לא קוראים את הציור המקסים שלי
אז לפחות אני אתן לכם את ההגדרות ואגיד לכם איזה אות לקחת כל פעם כדי שיצא לכם מושג יפה הנה ההגדרות: 1.להקת רוק ישראלית מיתולוגית (האות ה-2) 2.שמה הקודם של דנה אינטרנשנל (האות ה-2) 3.אמר להרים ידיים ולשים אותן על הראש (האות ה-1) 4.הקספרים קראו לה לצאת איתם מהבית (האות ה-1) 5.האמן הלועזי היחיד בתשבץ, שהוא גם האנגלי הכי חיזר בניו יורק (האות ה-3) 6.החברים הכי טובים של ברוך (האות האחרונה) 7.הסינגל הראשון מהאלבום "מפלצות התהילה" של משינה. (האות ה-6) 8.פושע והענק הלוחש, מי חסר? (האות ה-1) 9.תיסלם נוסדה באלף תשע מאות ... (האות ה-2) 10.תכנית (מעולה!) בהנחייתו של עוזי חיטמן ז"ל (האות ה-1) 11.להקה שעל שורשיה קמה להקת אתניקס (האות האחרונה) בהצלחה

האותיות בכל הגדרה

1. ארבע אותיות 2. 7 אותיות 8. 8 אותיות 4. 4 אותיות 5. 5 אותיות 6. 6 אותיות 7. 9 אותיות 8. 4 אותיות 9. 6 אותיות 10. 9 אותיות 11. 7 אותיות

לא הגיוני

האות השנייה בהגדרה השנייה היא ר' והסינגל הראשון של משינאחס מהאלבום הזה זה היא באה לבקר.

והנה כל התשובות

1.להקת רוק ישראלית מיתולוגית-תמוז כמובן 2.שמה הקודם של דנה אינטרנשנל -בגלגולה הגברי הזמרת המכונפת נקראה יורם כהן 3.אמר להרים ידיים ולשים אותן על הראש-זהו כמובן עודד מנשה מתוך תקליט הילדים "קיץ על החוף" 4.הקספרים קראו לה לצאת איתם מהבית-דינה, מהשיר "בואי דינה" (בואי דינה, נצא מהבית...) 5.האמן הלועזי היחיד בתשבץ, שהוא גם האנגלי הכי חיזר בניו יורק-סטינג, סולן להקת פוליס, ששר את השיר המדהים ENGLISHMAN IN NEW YORK ומספר על כמה שהוא מרגיש שם כמו חיזר, אבל היי, לפחות חיזר חוקי. 6.החברים הכי טובים של ברוך-המגפיים, עליהם מסופר בשיר "המגפיים של ברוך" של להקת כוורת 7.הסינגל הראשון מהאלבום "מפלצות התהילה" של משינה-השיר הכל כך מעולה "את באה לבקר" היה הסינגל הראשון מהאלבום הנ"ל, הוא זכה בעיקר לתגובות תמוהות-איך משינה יכולה להביא לנו כזה דבר? בערך כמו מה שאומרים על הדיסק החדש.... אהמ אהמ 8.פושע והענק הלוחש, מי חסר? שוטר. לאלבום הסולו הרביעי המעולה (אם לא מחשיבים את 1900) של רמי פורטיס קוראים "שוטר פושע והענק הלוחש" 9.תיסלם נוסדה באלף תשע מאות ... שמונים, והיא חוגגת השנה חצי יובל, מה אם איזו הופעת איחוד? 10.תכנית (מעולה!) בהנחייתו של עוזי חיטמן ז"ל-חלום עליכם, איזו תכנית ענקית, איזה בנאדם ענק, אני כל כך עצוב שהוא הלך מאיתנו. 11.להקה שעל שורשיה קמה להקת אתניקס-להקת מוסקווה הייתה הלהקה שהיוותה את הבסיס ללהקה המצליחה, היא קמה כבר ב1985. זהו. הביטוי שיצא הוא כמובן "מועדים לשמחה".

למעלה