טוב נמאס לי

TairAtias

New member
טוב נמאס לי

חלאס עם כל הריבים פה זה פורום ואנחנו כולנו כאן כדי להנות וכולנו אוהבים את אביב גפן וכולנו רוצים שתהיה פה אווירה נעימה וכל ישראל אחים ואני אומר את זה בתור אחד שרב הרבה... אז מעכבת אני סולח לך למרות שלא ביקשת סליחה ואני מקווה שגם את תסלחי לי וכל מי שאי פעם רבתי איתו והיו די הרבה כאלה ... shmuel אני מצטער על כל הריבים הקטנים האלה שלנו וליאור ימלכה די לריב וכולכם די להתחיל איתה למה מי שמתעסק עם ליאור יש לו עסק איתי=) והרבה ריבים איתי ימנעו אם תפסיקו להתייחס אלי כמו אל ילדה בכיתה ג', אני בן 13 עוד חודש ואני בוגר לגילי ויש פה הרבה כאלה שיכולים להעיד על כך אז חלאס=] קיצור סליחה מכל מי שפגעתי בו וגם אם לא הצלחתי לפגוע בו אז סליחה

נתוש ז

New member
...

" מה אתה חש את עצמך כאילו אתה יודע יותר טוב ממנה וממני ומכולם פה מזה אופיום להמונים נראה לי שהם שטפו גם לך את המוח עם הזיוני שכל האלה לך תחפש " .....?

מצטער לבשר לך אחי אבל זה לא יעזור...

אתה לא הראשון שדופק פה נאום ציונות של "חלאס עם הריבים כולנו אוהבים את אביב בלה בלה בלה". גם אני כתבתי אותו לפני שנה בערך. זה לא עזר וזה גם לא יעזור עכשיו. בכל פורום שבו אין הנהלה אקטיבית יהיו ריבים ויהיה בלגאן. אבל בפורום אביב גפן יהיו יותר כי בכל זאת המעריצים של אביב גפן הם לא אנשים מן המניין,הם ירצו לצעוק את דעתם ואם צריך אז גם בדרך לשלוח עקיצות ולהיות תוקפניים. כמו אביב לפני ההתמסחרות בערך. לכן לא יעזור נאומים כאלה,אולי כל עוד ההודעה בדף הראשי יהיו קצת פחות ריבים,ואנשים יסתכלו על ההודעה ויעצרו את עצמם. אבל ברגע שההודעה הזאת תעלם ותשכח הריבים פה ימשיכו במתכונתם הרגילה. יש רק פיתרון אחד להפסקת הריבים בפורום אביב גפן והוא הנהלה אקטיבית. מכיוון ששירלי וטל המנהלות חיילות ואין להן כל כך הרבה זמן להשקיע בפורום אז תשכח מזה בינתיים לפחות עד שהן ישתחררו. ועד שזה יקרה,אל תפתח ציפיות גבוהות,הריבים פה בלתי נמנעים,ולא אתה ולא שמעון פרס תוכלו לעשות משהו בנידון...

yellow cheese

New member
טל ואני לא חיילות כבר חודשיים

אנחנו נכנסות לכאן מדיי יום, מוחקות הודעות סתמיות, משרשרות ועושות כאן סדר. אתה וכל הפורום צריך להבין, אחת ולתמיד, שלא עברנו קורסים באוניברסיטה בגננות. לא אני ולא טל רוצות להיות גננות. זה לא אנחנו. הפורום הזה מקבל על עצמו את חופש הביטוי במלואו, אתם לא מעריכים את זה. בפורום אחר כבר מזמן כולכם, וגם אתה רן, הייתם חסומים מזמן! המשך יום נפלא... שירלי

נתוש ז

New member
בלי לבקר יותר מדי...

אבל צריך לחסום. ולא סתם לחסום, לחסום לחודשים. פעם ראשונה שמישהו מקלל-מחיקה. שניה? אולי גם מחיקה. שלישית? לחסום! לשחרר בחג הבא.ככה הפורום יראה נורמאלי. ככה שאר הפורומים נראים נורמאלי.

חמדונה

New member
מגיבה לך, אבל זה לא מופנה רק אליך.

חלאס עם הביקורת כאן על המנהלות. זה מגוחך. זה מגוחך כמו להאשים את המשטרה בזה שישראלים הם בהמות, ומגוחך כמו להגיד למישהו שפרצו לו לבית שזאת אשמתו כי הוא לא הפעיל אזעקה, ומגוחך כמו להגיד למורה שהמבחן שהוא עשה היה קשה ולא הוגן, כשבעצם פשוט לא למדתם. תתחילו לקחת אחריות.

תמרוש5

New member
צודקת.

אני לא חושבת שזה קשור למנהלות בכלל. יש פה אנשים שפשוט לא שמים לב שזה ר-ק פורום ושכל הקטע של הריבים האלה לא נותן להם כלום. תשלטו בעצמכם

נתוש ז

New member
חחחחחחח...כנס/י

זה כמו שתקימי מדינה בלי צבא או משטרה, רק חוקים ללא אכיפה, ותאמרי לכל האזרחים "תקחו אזרחות! אל תגנבו למרות שלא יקרה לכם כלום! אל תרצחו ! ואל תרביצו". הרעיון מאוד יפה, אבל לא מעשי בכלל. בפועל צריך אכיפה. צריך שמישהו יעניש את הלא בסדר, בשביל שאנשים לא "ידרדרו" להיות לא בסדר. צריך מישהו שיגיד לגנב "נו נו נו", אחרת אנשים היו רואים שזה משתלם לגנוב. והאכיפה פה לא מספיקה.

חמדונה

New member
כל קשר בין ההודעה שלי לתגובתך מקרי בהחלט...

מה הקשר? אמרתי משהו כזה? אבל זה שיש משטרה לא אומר שמותר לאנשים לגנוב! וזה שיש מנהלות לא אומר שמותר לכם להתנהג כמו בהמות!

נתוש ז

New member
המנהלות לא חוסמות בכלל. אז לאנשים לא איכפת

לקלל. אם היה משטרה שלא הייתה אוסרת או מענישה, היו מליון גנבים.

לא נכון!

אם אני אקים מדינה, אני אכניס רק אנשים נחמדים ואוהבים ואכפתיים. ולא נצטרך צבא או משטרה. וכולם יעבדו בלי משכורת כי הם לא יצטרכו, הם יוכלו לקבל את כל מה שהם צריכים בחינם, מה שאומר שלא יהיו גניבות, כולם עובדים למען תועלת הכלל ולא מתוך אינטרס אישי, הרי הם נחמדים ואכפתיים :) עכשיו זה גם יפה וגם מעשי! ואם אתה נחמד אני אפילו אתן לך אזרחות! :)

נתוש ז

New member
חח..את ממש חמודה. תמימה, אבל חמודה.

אין בחינות קבלה את המדינה?!

אביתר אולי תפסיק להתחיל ריבים כל הזמן

זה התפקיד שלי
חח

למעלה