טוב. ננסה להפיח קצת חיים בפורום

טוב. ננסה להפיח קצת חיים בפורום

אז ככה: 1. רשימת ה TOP 5 שכל אחד ייתן את חמשת הדיסקים שלדעתו הם חובה בכל בית (אפשר גם יותר מחמש). אולי זה יעזור להרחיב לנו את האופקים. 2. רשימת המשאלות מכיוון שלקחתי לידיי 2 סניפים של אחת מהרשתות מוסיקה המובילות בארץ, הייתי רוצה שכל אחד יעשה רשימה של רשימת הדיסקים\אמנים\סרטים שהוא היה רוצה לראות\למצוא בחנויות דיסקים ואני אשית אשתדל להכניס את המוצרים המבוקשים למגוון של החנויות. יאללה תנו בראש.

yaelhr

New member
אוקיי..

האמת שזה ממש ממש קשה לבחור רק 5.. אז אני אבחר את ה5 הכי רלוונטים לתקופה הזאת.. :) המכשפות - האוסף הכפול חוה אלברשטיין - (לא יודעת דיסק ספציפי. תסלחו לי
) the doors - waiting for the sun led zeppelin 4 פסקולים למיניהם: רקווים לחלום, שמש נצחית בראש צלול. (מושלמים, שניהם). ואוח. יש עוד מיליון. אני לא הולכת לכתוב את כל האלבומים שיושבים לי עכשיו בחדר

IdoKazma

New member
.....

רשימת 5 האלבומים שהם חובה בכל בית ובוודאי נמצאים בכל בית The Beatles - Abbey Road Pink Floyd - The Dark Side Of The Moon Led Zeppelin - Untitled David Bowie - The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars The Eagles - Hotel California רשימת 5 האלבומים שהם חובה בכל בית ובוודאי לא נמצאים בכל בית עוד מעט

IdoKazma

New member
לכן מצורפת ההערה

שהם וודאי מצויים בכל בית. האלטרנטיבים בדרך, צריך קצת זמן לברור מביניהם :)

אלבומי חובה שלי...

Patrick Wolf - Lycanthropy (שגם הייתי שמחה למצוא בארץ) The Smiths - The Queen Is Dead Muse - Origin Of Symmetry Radiohead - The Bends Joni Mitchell - Blue והייתי רוצה למצוא בארץ דיסקים של Mystery Jets ודיוידי'ס של The Mighty Boosh.

אני יכול להשיג לך איזה דיסק של פטריק וולף שאת

רוצה. יש ייבוא מסודר שלו. כנ"ל לגבי מיסטרי ג'טס. לגבי דיוידי של The Mighty Boosh - את יכולה להמשיך להיות אופטימית. אופטימיות זה דבר בריא

תאמת שיש לי את כל הדיסקים שלו (הזמנתי)

סתם ציינתי שזה יהיה נחמד אם היה אפשר למצוא את הדיסקים שלו איפשהו וואו, אני מתה לדיסק של מיסטרי ג'טס, לא מצאתי אותם בשום מקום, איפה אמרת שאתה עובד? וכן תיארתי לעצמי שזאת תהיה התשובה לגבי מייטי בוש... אמזון היר איי קאמ.

מכיוןן שחל איסור פרסום וכו'

אני אשמח לתת לך את המידע הנ"ל במסרים. בואי רק נסכים שמדובר ברשת חנויות מוסיקה הגדולה בארץ (HINT HINT)

הטופ 5 שלי:

Tori Amos - Little Earthquakes Rufus Wainwright - Poses Chris Cornell - Euphoria Morning Alice In Chains - Facelift Radiohed - The Bends והמלצה מאד מאד חמה ל Imogen Heap - Speak for yourself זמרת\מלחינה\מפיקה בחסד חדשה יחסית שהדרך הטובה ביותר להגדיר אותה זה שככה טורי איימוס היתה נשמעת אם היא היתה נכנסת לאלקטרוניקה.

למעלה