טוב, נסיון מספר 2- אלכס וסטיבי

blacknwhite

New member
טוב, נסיון מספר 2- אלכס וסטיבי

מה דעתכן? כן או לא? (הכוונה למערכת היחסים, כמון, לא לדמויות עצמן) דעתי היא שזה רעיון לא רע, למרות שזה היה נורא צפוי, אבל עשו את זה ממש רע בסדרה! מרחו את זה על פני כל כך הרבה זמן, שזה פשוט נהרס לגמרי. וגם כל העניין עם פיונה היה לא ברור. בקיצור- רעיון בסדר, ביצוע די נוראי. אבל עדיין אפשר לקוות. (יעל- תגיבי פה! אני יודעת שאת לגמרי בעד...) (אתן יותר ממוזמנות להמשיך להגיב לנושא הקודם)

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

שונאת את הרעיון הזה
זה נורא מקובע נורא מעבצן, כו הם מקסימים מתוקים מדהימים (נו זה אלכסטיבי!!) אבל למה לעשות אותם זוג? למה אלכס תמיד צריך לנהל רומנים עם החברות הכי טובות שלו? זה פשוט לחזור על הסיפור של אלכס וקלייר שוב! זה מיצה את עצמו הקטע הזה.. זה נורא טלנובלי לדעתי. אבל דעתי לא נחשבת ..

blacknwhite

New member
בטח שדעתך נחשבת!

טוב, פה לפחות...
ואגב, הנה אני מנסה להחיות את הפורום! אני לא סתם מדברת!

פגית

New member
שונאת את זה..

זה אכזרי, זה צפוי, זה היה ארוך ומיגע וזה היה לא פייר. זוכרות היה בפרקים שסיטיבי רק הגיעה וראו קצת תחרות על אלכס עד לקטע בברבקיו שקלייר אמרה לה שהוא תפוס, כיאלו מה??? וגם קלייר וסיטיבי ממש דומות, אז זה ממש חבל וקצת פתתי..בקיצור אני הייתי ממש נגד..

זה יכול להיות נחמד....

שלאלכס סוף סוף תהיה מישהי חיה שבאמת אוהבת אותו כמו שהוא אוהב אותה אבל זה כבר באמת מתחיל להיות יותר ויתר טלנובלה וגם שיחזור של כל הקטע שלו עם קלייר אבל בכל זאת אני בעד

yaelelele

New member
נכון!!! אני בעד!!!

אני שאישית ממש מרגישה שאני וסטיבי דומות.. גם במעיל
חחחחחחחחחח אנחנו צריכות את אלכס!!! אחרי כל החרא שהיא עברה.. והגברים המגעילים שהיא הייתה איתם.. מגיע לה!!!!

blacknwhite

New member
כן, אחותי- אחלה מעיל!../images/Emo8.gif

ואגב, נזכרתי אחרי המפגש- הזכרת את ACDC? את זוכרת שהיתה לסטיבי חולצה של ACDC? זה נורא הצחיק אותי...

דנדושי1

New member
בדיוק חשבתי על השבוע

והגעתי למסקנה שהכי מתאים שהם כן יהיו ביחד הם הכי מתאימים וזה עדיף על פני כל אחת חדשה שתבוא ותתחיל להתלהב וחוץ מזה, קלייר בטח היתה מאשרת את זה...

לא לא לא לא../images/Emo29.gif

זה כל כך אלכס וקלייר ומיצנו את העניין הזה כבר!! הם הכי לא מתאימים בעולם מגעיל

למעלה